Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostalam leki na alergie i przechodzi, co za ulga:-) nic nie swedzi. Wiec mala w zostaje w brzuszku
Scintilla, karolina0522, gosi_a, Z., Inesicia, Nieukowa, Ania1704, Joasia:), Rozalia, Magda2013, karolinka85, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
maglic wrote:Zjadlabym tez lodow i ciacha- ale sie boje
Ja Ci pozwalam! Więc gdyby coś zrzuć to na mnie ... po konsumpcji czuję się lepiej - nawet poczułam silniejsze skurcze w okolicy szyjki - może małe grzeszki to sposób na przyspieszenie
maglic lubi tę wiadomość
-
Dziewczęta....
Zacznę od tego, że zrobiłam dziś spacerek 7 km (z pauzą po 4km na ławce, ale zawsze)
A teraz po krótce jaki ciężarek w sobie noszę... Wszystkie scenariusze i przepowiednie się sprawdziły. Tzn.mój syn ma wszystkie wymiary na 40 tydzień. Waga szacowana to 4100-4200 gram !!!
Piszę tak mniej więcej, bo dr Pietrasik jest wg mnie jednak trochę zakręcony. Powiedział że wpisze wagę 4130, wpisał 4230, wydawalo mi sie ze mowił łożysko na scianie tylnej, wpisał, że na przedniej. Dziecko tak duze ze nie dalo sie dokladnie niektorych rzeczy sprawdzic. Skala błędu 500 gram. Zadzwoniłam od razu do poloznej znajomej, powiedziała że makrosomia jak nic i ze jutro pogada z lekarzem na patologii i oddzwoni do mnie, i że trzeba bedzie pewnie sie na CC umowic, bo ja nie dam rady urodzic. Moja lekarka z medicover napisala ze ona tez zaleca CC przy takich wynikach, mam nadzieje odebrac jutro od niej skierowanie do szpitala. Chyba juz wszystko przesadzone, kwestia daty tylko do ustalenia, zobaczymy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 19:06
Joasia:), maglic, Rozalia, Scintilla, sss, Sista, karolina0522, karolinka85, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Wow Allorene no to maly rozbil bank
Ja wizytuje w czwartek, moze po raz ostatni- ciekawe jak tam moj mikrusekTen sam dzien ciazy co u ciebie, a roznica pewnie ponad kilo!
Maz zabronil mi rodzic az so terminustwierdzil ze musi skonczyc malowanie, farba musi wyschnac i meble musi poustawiac, a to mu spokojnie zajmie jeszcze tydzien. Ech z facetami
Alorrene13, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki widzę że lista się powiększa z dnia na dzień
Gratulacje dla wszystkich mam
U nas jutro wizyta o 15.45 Jestem ciekawa jak tam mała przybrała na wadze mam nadzieję że nie dobiła do 4kg co do porodu to kurcze mam codziennie ale na tym koniec ciekawe kiedy się zacznie widzę jak do tej pory to wysypują się dziewczyny z późniejszymi terminami
Zaczynamy odliczanie: 9.... już chyba ostatnia fotka z brzuszkiem
Aka81, Joasia:), Alorrene13, Ania1704, Rozalia, Scintilla, gosi_a, Z., sss, lilly78, Nieukowa, Sista, Inesicia, BrumBrumek, Aneta87, nenette, dorcia8919, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlorrene dorodny Twój synek
Truskaweczka bardzo ładnie się prezentujecie
Scintilla - smacznego
Aka moja Bożena od wczoraj boli kiedy chce wstać z łóżka bądź chce zmienić pozycję, mam wrażenie, że moja Córka łaskocze mnie w pochwie, nie wspomnę o kopniakach w pęcherz!
Ja 2.06. mam ostatnią wizytę i USG- jestem bardzo ciekawa jak ma się moje dziecie i jej waga, na każdym USG była jakiś tydzień do przodu, sama jestem ciekawa jaka będzie ostateczna decyzja w sprawie porodu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 19:48
Truskaweczka250, Aka81, Scintilla, Alorrene13, Z. lubią tę wiadomość
-
Scintilla-w takim razie jutro moze skusze sie na big milka
Mnie Bozena i pachwiny bola calyy czas, jak stoje, jak leze, jak ide, jak sie tocze, jak sie przekrecam - no ciagle
Allorene noooo to kawal kawalera! Moj tydzien temu 3200 a dzisiaj niestety bez podgladaniaale do 9 czerwca moze sie upasc wiec kolejny powod do obaw mam
Truskaweczko- brzuszek pieknyTruskaweczka250, Scintilla, Alorrene13, gosi_a, Z., Ania1704 lubią tę wiadomość
-
Karolina tak czasami bywa z tymi mamuśkami, ale ja tym razem nie ustąpię...
Scintilla cżłowiek pingwin mnie zabił, popłakałam się jak przeczytałam ten jakże prawdziwy opis ciężarówki
Maglic ja dziś zjadłam chipsów bo tak za mną łaziły że myślałam że zwariuje. Cukru po tym nie mierzę żeby się nie stresować, a wiem że małemu taki wybryk nie zaszkodzi
Alorenne wooooow Ty to dopiero wyhodowałaś synkaChętnie się wagą zamienię bo mój chudziutki i ja chcę cc
Aka mnie nic nie boli piczka, nie czuję też małego nigdzie na dole ale nic mi nie grzebie w szyjce. Mało ciekawki jestScintilla, Alorrene13, maglic, Sista, karolina0522, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskawko pięknie wyglądacie.
Ja mam wizytę w czwartek, ale bez usgjestem bardzo ciekawa co mi powie. Mam nadzieję, że POWOLI się coś ruszy. W sumie w zeszłym tyg chciałam rodzić, ale teraz muszę dotrwać minimum do soboty
w czwartek mam dzień mamy w szkole, a w piątek córa jedzie na pierwszą szkolną wycieczkę.
W ogóle zaczełam bardzo się bać porodu i tego jak to będzie. Mam nadzieję, ze lepiej niż za pierwszym razem...Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam dodać film, ale jest za duży więc dodaje screena...
Zamiast wyłazić tak sobie imprezuje moje 3.5 kg...
matki wcale to nie boli...
gosi_a, Rozalia, Scintilla, angel-84, Z., maglic, lilly78, Joasia:), niusiaa5, Sista, Inesicia, BrumBrumek, karolina0522, Nieukowa, Aneta87, Truskaweczka250, karolinka85, nenette, dorcia8919, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny