Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Allorene, kawał chłopaczka
Żyrcia, u mnie podobne tańce odchodzą. Współczuję Ci, bo wiem jak to boli.
Maglic u mnie nie ma dnia bez loda, jak nie dwóch. Cukrów mi nie podnoszą, więc się nie ograniczam.
Truskaweczka super fotka
Dada, mi było smutno jak skończyliśmy SR. Ale masaż też mi babka robiła, więc milusio mi było. Ogólnie stwierdziłam, że jak urodzę, to robię sobie prezent i idę na porządny masaż całego ciała.
Dziewczyny- spakowałam sięNawet nie mam dużej torby, więc jestem z siebie dumna
maglic, Rozalia, Aka81, Z., Scintilla, Joasia:), Sista, Truskaweczka250, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej!
Ja dziś jednak też dołączę do narzekania...
Byłam dzisiaj na wizycie i mała waży 2860 wiec waga okej ale niestety postanowiła zrobić mamusi prezent na dzień matki i oczywiście ma jakieś dodatkowe skurcze nadkomorowe.... masakra zdenerwowałam się a już myślałam, że obędzie się bez nerwów i oczywiście kolejna wizyta jutro u kardiologa, mam nadzieje, że mnie uspokoi...
Dziewczyny nie dajcie się niech mężowie was obdarują po porodzie zresztą to świetna pamiątka po latach:) -
Allorene waga całkiem konkretna.
Mnie dziś też napadły jakieś wątpliwości odnośnie porodu czy będziemy wiedzieć kiedy jechać do szpitala no i w ogóle czy damy radę z tym porodem. Na szczęście zadałam mojemu M 100 razy pytanie "Czy wszystko będzie OK?" i za każdym razem usłyszałam że sobie poradzimy więc trochę mnie uspokoił. On w ogóle jakoś na lajcie do tego podchodzi (albo udaje żeby mnie nie stresować). Dotarła dziś moja falbanka i organizer. Babcia się postarałaNo i do tego paczka ubranek od siostry. Bodziaków to na pewno nam nie zabraknie
A mnie znów zaczynają łapać bolesne skurcze.
Na Dzień Mamy zamówiłam u swojego M książki Pawła Zawitkowskiego MAMO TATO co Ty na to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:58
gosi_a, Z., maglic, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Smsa dostałam
17:45 Gustaw przyszedl na swiat 57cm i 3,65kg sn. odezwiemy sie pozniej.
XxMoniaXx, Aka81, gosi_a, Nieukowa, zyrcia, karolina0522, A1984, Aneta87, Z., sss, Inesicia, .aś., Marcia86, Joasia:), zapah_ciszy, karolinka85, Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość
[/url]