Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Niusia napewno wszystko będzie dobrze, to już końcówka i wszystkie sie denerwujemy i wychodzą różne cyrki
dzięki za pocieszenie:) mam taką nadzieje
Inesicia - ja jestem pewna że jak zacznie sie poród to bedziesz wiedziec (ja jak zaczełam rodzic pierwszy raz to odrazu wiedziałam że to już - załacza sie instynkt:)Inesicia lubi tę wiadomość
-
O cholibka.przeoczylam Aghaty wiadomoac o Guciu!
Rewelacyjnie, witamy malego Gustawa i czekamy na fotki, relacje itd szczesliwej kolejnej mamuski!
Ale to nierealne dziewczyny, juz tyle z nas ma dzieciatka NA ZEWNATRZ!
Ja grzecznie czekam do czerwca. Chce miec gdzie spac po porodzie, a nie dziadowac w saloniezyrcia, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gucio super gratulacje
Ale już chłopaków mamy
Zyrcia mam podobnie, już nie wyrabiam
Monia masz rację ich to nie boli, to my w,ciąży źle się czujemy, tyjemy, czlapiemy, turlamy się, a potem cc i ból, albo sn i ból....a potem brak snu,.bolące cyce itd.AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Guciu - serdeczne gratulacje !!! Śliczna waga i długość
Szybkiego dojścia do pełnej sprawności i duzo zdrówka
No i jak odpoczniesz, czekamy na opis porodu
Nenette - miałaś sie odezwać dzisiaj, co tam u Was Dziewczynki, jak sie ma Polka?
Aloreene - "słuszna linie ma nasz władza" chciałoby sie zacytować BarejęSynek poważnych rozmiarów, zycze zatem dogodnego terminu CC. No i ubranka to juz chyba od razu 62/68?
A my wróciłyśmy z ostatnich warsztatów w ciazy, Planeta Dziecko. Mało reklamy, więcej konkretów, wiec fajnie, No i tylko trzy godzinki. Traktowałam to raczej jako przypomnienie, wiec super. Było o karmieniu naturalnym, pierwszej pomocy, spotkanie z logopeda. Mamy smoczki, pieluchy i mnóstwo próbek, bo chyba liczba uczestniczek nie dopisała
Jutro rano badanie krwi, oby wyniki wątrobowe nie były gorsze. Prosze o kciukiDodatkowo cytomegalia, bo jeszcze nie miałam robionej.
Nieukowa, Z., maglic, Joasia:), Viola, Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Sista trzymam kciuki za badania
Gucio ogromne gratulacje
Zyrcia moja malatez tak sie rozpycha wszystko mnie juz boli w srodku dodatkowo od wczoraj strasznie sie obnizyla bo zaczynam chodzic okrakiem, kurde wygladam komicznie jak bym z konia zeszla
Jutro o 14 ktg a o 16 anestezjolog ostatnia kontrola przed cc
Mam dzisiaj klucia w szyjce i bole plecow I szczerze juz mam dosyc
Sista lubi tę wiadomość
-
A mnie ciekawią dwie rzeczy
Ile jeszcze naszych Maluszków urodzi sie w maju? I czy któraś zostanie zaskoczona płcią, pomimo tego, ze wszystkie wiemy na co czekamy
Znam przynajmniej dwie mamy, które czekały na Dziewczynki, a urodziły Chłopców
Nieukowa, ja bym chętnie cos jeszcze zjadła...ale moja wątroba moze skrajnie zareagować....na badanie chyba pójdę dopiero koło 10.00...
No wlasnie, Suzana, Lilianka - jak tam u Was?
Zyrcia - to teraz musisz wchodzić po schodach na zmianę z sexsem, i tak do skutkuMoze Leon w końcu włoży głowe w kanał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:46
zyrcia, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo akurat do sypialni muszę śmigać po schodach to może jakoś to połączę
śmiać mi się chcę, bo powiedziałam Radkowi że dziś się sexujemy, bo już jestem zdesperowana itp. Oczy mu się zaświeciły i zaczął się tłumaczyć, że no racja, bo przecież nie moge się tak męczyć, że już by Leon mógł wyjść bo wykończy mnie ta zgaga i to swędzenie. Ja się śmieję i mówię: nie no jak nie masz ochoty to nie musisz się poświęcaćto od razu, że musi o mnie dbać itp więc dziś działamy hahahah
ale cały czas powaga
gosi_a, Sista, Rozalia, Aneta87, maglic, Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Gucio gratuluje......super wiesci.
O ile mi wiadomo to my jestesmy czerwcowki a tu juz tyle w maju porodow. Ale ostatni tydzien...
Moj dzis leniwy ale jak juz postanowi walnac to konkretnie..
Ja dzis gralam w jenge czy jakos tak ubawilam sie jak dziecko hee...
Trzymajcie sie ja ide spac bo to juz ostatnie momenty .Nieukowa, Sista, gosi_a lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Chyba mąż chce mi zrobić prezent na jutro, bo tak mnie wkur****, że mam jakieś dziwne bóle.
Boli tylko na górze, w zasadzie to dyskomfort nie ból, ale nie mogę się w pełni wyprostować. Nie wiem co tym myśleć. Może to mała się tak ustawiła, zaraz się położę i poszturcham. Ale ja tam mogę rodzić... mąż się dowie po fakcie, bo oczywiście po co mieć przy sobie telefon w robocie skoro się ma żonę w ciąży. A pojadę sobie autobusem, bo w samochodzie się akumulator rozładował, ale oczywiście po co go ładować... żeby żonę do szpitala zawieźć?! przecież jest ZTM...
Wiecie czemu Pan Bóg stworzył kobietę? Bo mężczyzna mu nie wyszedł.
Amen.
Jak za 20 min nie przejdzie to pakuje torbę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 22:48
Rozalia, Sista, Joasia:), Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Guciu gratulacje i jakie super imię ma synio
Dziewczyny koleżanka szybciej urodziła jak moczyła stopy w gorącej wodzie, więc łapać za michy może i Wam pomożeDodatkowo kołysała biodrami, co niby miało pomóc dziecku się wstawić w kanał rodny. Jej pomogło
Sista ja znam jedną mamę która czekała na dziewczynkę i wyszedł chłopiec. Nie wiem jak można siura nie zauważyć na tylu usg
Aś hehe facet to już takie niemyślące stworzenie. Spokojnie dziś nie urodzisz, na pewno mąż będzie przy Tobie jak już się zacznie
Dobrej nocki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 22:47
Sista, Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Gucio gratulacje!! Oj rozkręcamy się Dziewczyny!
wiecie co zaobserwowałam tu na oddziale? Ze duża czesc kobiet traktuje swoich facetow jak psy. Normalnie takie sfochowane księżniczki. Przyklady - mąż jednej nie pojawił sie o 15 (odwiedziny są od 15) tylko okolo 17 bo myslal zostać w pracy, demonstracyjnie się do niego nie odzywała. Następnego dni facet wzial urlop. Druga jak dzwoni jej mąż to odbiera z fochem "czego znowu chcesz" lub "czego znowu nie mozesz znaleźć" i westchnięcie. Wkurzyla się i go zjechala jak jej przyniosl kanapki w woreczkach nie do kanapek tylko do mrożenia. Plus on sobie siedzi przy niej od 15 do 20, ona w tym czasie spi / czyta / gra w coś na komórce ale on musi wiedzieć, nawet nie rozmawiają. Norma są miny męczennic, sapania jak to im źle i zero pytania co tam u tego faceta slychac, nic tylko ja ja ja...
Do mnie J wpada jak mu pasuje godzinowo, posiedzimy 1-2h, pogadamy i każe mu uciekać bo wiem ze jest po pracy, plus po zakupach / gotowaniu dla mnie i ma prawo byc zmęczony albo chciec pojsc na silownie. Nie jecze mu jak to mi źle bo mimo wszystko czekamy na Maly Cud i ludzie maja poważniejsze problemy niż nudy w szpitalu
tak tylko chcialam napisać, pamietajmy q tym wszystki Dziewczyny o naszych drugich polówkach i zapytajmy czasem co u nich i co oni czuja, czego sie obawiają...Katha81, Aneta87, Nieukowa, BrumBrumek, Viola, Sista, Z., karolinka85, niusiaa5, Scintilla, Rozalia, gosi_a, dorcia8919, Alorrene13, Finezja lubią tę wiadomość
-
Guciu gratuluję! Czekamy na relację i fotkę
niusia na szczęście moje obawy były tylko chwilowe. Póki co mi przeszło. Ponownie zacznę panikować jak nadejdzie godzina P
Moja Mała chyba co raz niżej bo czuję jak mnie na dole rozsadza.
Teściowa mi dziś powiedziała, że widać, że dużo przytyłam. Taa... Akurat. Po pierwsze kamerka pogrubia, a po drugie akurat dziś w worku chodziłam jak dzwoniła. Jeszcze mi mówi, że pewnie się nie mogę schylić, a ja akurat dziś się śmiałam do M jak spadł mi kolczyk, że co jak co ale schylam się bez problemu.
Sista, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Agata, nie, nie jestem księżniczką co to musi mieć wszystko na tacy, ale jemu się naprawdę "zbiera". Jesteśmy teraz zestresowani, bo mój pracodawca nie wie jak się dokumenty wypełnia. Czekamy na nie już 10 dni i nadal ich nie ma. Ja bym łaziła codziennie do kierowniczki i za przeproszeniem truła jej dupę, że te dokumenty potrzebuje. (jeśli niedługo ich nie dostaniemy to przepadnie nam 10tys!!!) a mój mąż ma podejście "po co chodzić i tak nic nie zdziałasz".
A dzisiaj... pościeliłam łóżko, pozmywałam, wybłagałam go o seks, potem umyłam głowę, 2h spędziłam z żelazkiem, a potem 3h siedziałam sama na spotkaniu z doradcą kredytowym, bo on poszedł do pracy. Póki nie poszedł do pracy to CAŁY czas siedział przed kompem. Pomógłby pewnie w połowie gdybym go poprosiła, ale ile można prosić... umówiłam go na jutro na 17 na spotkanie, a ten do mnie z japą, że mówił, że ma na 16 do roboty, że go nie słucham, że mam w dupie itp. itd. No to mu powiedziałam, że 5000 razy go prosiłam, żeby wpisywał swój grafik do kalendarza, bo ja nie mam obowiązku go co tydzień zapamiętywać. I dodałam, że czarno widzę nasz związek, bo ja nie zamierzam za***ać przy dziecku patrząc jak on siedzi na kompie.
Trochę się wygadałam.
Może to ja jestem nienormalna.
Ja rozumiem, że on jest zmęczony, że też się stresuje i staram się go zrozumieć jak mogę, ale też denerwuje mnie, że ja przed zajściem robiłam na dwa etaty, często gęsto od 7 rano do 3 w nocy i jakoś dawałam radę, a ten teraz prawie umiera pracując chyba tylko dlatego że ja siedzę na zwolnieniu.
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje