WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • gosi_a Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Dziewczyny,
    znalazłam chwilkę to piszę :)
    Gratuluję Dzieciaczków, bo Dominik piękny i Leon cudny.

U mnie weekend aktywny, chyba już za aktywny, bo wczoraj miałam zawroty głowy, a do tego ostatnio znowu migrena. całe szczęście jeszcze 6 dni do donoszonej i potem mam nadzieję córka się zlituje i wyjdzie wcześniej, bo martwi mnie ta głowa. Tyle że do neurologa, nawet prywatnie nie dostanę się w ciągu najbliższych 3 tygodni, a podejrzewam, że po porodzie znowu nadejdzie spokój. Zawsze mogę pojechać w razie co na IP. Gina mam też za 1,5 tygodnia to powiem mu o moich akcjach, może coś pomoże.

Nieukowa- podziwiam Cię za energię, nie ma dnia żebyś gdzieś nie szalała, ja już na nic nie mam siły. Dzisiaj śmigamy pospacerować nad jeziorkiem to się dotlenię.

Miłej niedzieli :)

Nieukowa, Sista, Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość

wnidt5odau6o2x80.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek ogarniesz zobaczysz. Ja mam burdel na kolkach w domu ale sie tym nie przejmuje nie rozdwoje sie a jak sie komus nie podoba niech przyjdzie i posprzata.

Nieukowa, Sista lubią tę wiadomość

preg.png[/url]
  • Aneta87 Przyjaciółka

Wysłany: 31 maja 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mamusie prosze trzymamy kciuki za moja psiapsiole Jeszcze majowke ale chyba ostatnia.Wlasnie dzwonila ze ma slady krwi na bieliznie i skurcze co 10 min. Corcia bedzie Lenka
    xnw4pc0znf5j74rp.png

Rozalia, sss, Nieukowa, Joasia:), Sista, Scintilla, .aś. lubią tę wiadomość

• Rozalia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Joasia ma cc 2.06 jutro miała iść do szpitala :) Co nie zmienia faktu że za wszystkie porody trzymam kciuki! :)

Joasia:) lubi tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta w takim razie trzymam kciuki :-)
    Nieukowa jasna sprawa,leki to ostatecznosc. Nie mam zamiaru dziecka od początku faszerowac jakimś świństwem. A co do mm to nie mam wyjścia,za mało mam pokarmu żeby młody na tym ważył.
    Agata święta racja :-) ważne by nie dać się zwariować :-)

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze żadna z was nie miała numeru do Lilianki? Martwię się o nią i małą.
    Suzanna właśnie,ty też daj znać!!

snk2s95.png
    y1iruwn.png
  • orchidea33 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek a lekarze ci powiedzieli jakim mlekiem jak cos musisz dokarmiac?

201506021662.png
    zem3qtkfuhpcq4xn.png
  • lilly78 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 07:12

Z., Aneta87, Joasia:), Sista, Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość

• Muniek Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W szpitalu podawali z beba nestle. Nic małemu po tym nie było więc kupiliśmy to samo. Nie miałam zamiaru na nim eksperymentować z czymś innym. Gdybym miała dość pokarmu to w życiu bym tym nie karmiła,ale niestety nie mam wyjścia co jest dla mnie mega smutne.

snk2s95.png
    y1iruwn.png
  • sss Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja!!!

ja mam kiepski dzień i humor. wszystko mnie wnerwia. Co ubiorę to jak słoń, włosy tez jakoś mnie nie słuchają wr...... Dzis mam dość...

No i czerwiec się zbliża wiec co dziewczynki zaczynamy rodzic! Moj m wczoraj mówi ze on trochę się boi tego wszystkiego a ja mu ze ja tez.... Mam nadzieje ze mam instykt macierzyński.

Miałam się pytać mamusiek już rozpakowanych czy jak mały śpi w nocy to wy tez?? Bo ja to mam wizje patrzenia cały czas czy oddycha

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • orchidea33 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek ja sama nie wiem jak bede miala z laktacja szczegolnie ze ani moja Mama ani siostry nie karmily bo nie mialy pokarmu.wiec nie ma Co sie smucic z tego powodu.czy to takie mleczko czy takie wazne zeby Samuelek rosl zdrowo :-)

201506021662.png
    zem3qtkfuhpcq4xn.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek faktycznie- zapomniałam że od początku masz problem z laktacją ;/
    Ale powiedz, dokarmiasz chociaż trochę swoim czy już ci zupełnie zanika?

Ja mimo że mam już siarę to mam obawy czy sobie poradzę z cycaniem- tyle się teraz straszy zanikającą przez stres laktacją albo tym jakie to trudne, że wolę nie oczekiwać niczego a potem czuć zawód...

Mąż mi strzelił po raz kolejny focha pt. "no po cholerę ty tak tego dzieciaka wyganiasz, niech sobie posiedzi i przytyje do tych 3kg" - też się mądry znalazł, co nie zna uczucia zgagi, nie lata do kibla co 5 minut i nie napirza go miednica non stop!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 11:31

Sista lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny :-)
    Aneta wow,.to już jutro =-O pewnie ciężka noc.bedzie.....
    Trzymam mocno kciuki,
    Potem idzie Joanna, lily ty też? Ja i Sista ;-)
    Ja jeszcze torby nie spakowałem :O więc do 8, musi siedzieć!
    Ciekawe co się dzieje z lilianka i suzana?
    Pozdrawiam

Nieukowa, Joasia:), Sista, Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,

Mam pytanie o cisnienie bo widzialam ze niektore z was maja z tym problem. A mianowicie dzis obudzilam sie z nudnosciami potem troche przeszlo ale dziwnie sie czuje..slabo mi postanowilam zmierzyc cisnienie i mam 131/77. Jestem niskocisnieniowcem i chyba pierwszy raz mam tak wysokie cisnienie? Czy to moze byc poprostu przez pogode czy powinnam sie martwic?

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • aghata Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha to wg mnie nie jest wysokie cisnienie...maly spi, M zabral Zuzie na mecz mam chwile spokoju chyba sie zdrzemne ( znajac zycie jak zamkne oczy to Antek zacznie plakac) chociaz sprobuje

Viola lubi tę wiadomość

preg.png[/url]
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra lecę do psiapsióły.

Macie jeszcze moje białe, podrapane brzucho z początku 39tc :)
    49om3fkje7re.jpg

Z., dorcia8919, sss, Muniek, zyrcia, lilly78, Aneta87, Joasia:), Aka81, Scintilla, Ekkaja, gosi_a, karolina0522, Finezja, Rozalia, nenette, A1984 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!!!
    My mamy dziś lenia :) Odpoczywamy sobie po śniadaniu, M. ma dziś wolne i planujemy wyjść na spacer, obiad i lody :)
    Ja jakoś nie mogę przekonać mojego M. do seksu także Rozalia po cichu Ci zazdroszczę ;)
    Ja mam obawy, że wody mogą odejść mi w najmniej oczekiwanym momencie czyli gdzieś na mieście. Najbardziej boję się przechodzić na pasach gdzie jest krótkie zielone i trzeba przyśpieszyć kroku, gdyby chciało mi się siku na bank bym popuściła. Muszę przyznać, że opcja noszenia rzeczy na przebranie jest ok.
    Więc jutro rozpoczyna się Czerwiec, a w pierwszym tygodniu na pewno przywitamy dwie Julkii :) :) Ciekawe które dziecie zechce opuścić ciepły brzuszek mamy :) Joasia i Aneta trzymam kciuki :)
    Mi w nocy kilka razy twardniał brzuch, rano sytuacja się powtórzyła teraz jest ok. Ale cieszę się, bo to znaki, że coś się zaczyna dziać :)

Joasia:), Scintilla, Rozalia, dorcia8919 lubią tę wiadomość

• sss Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Czesc dziewczyny,

Mam pytanie o cisnienie bo widzialam ze niektore z was maja z tym problem. A mianowicie dzis obudzilam sie z nudnosciami potem troche przeszlo ale dziwnie sie czuje..slabo mi postanowilam zmierzyc cisnienie i mam 131/77. Jestem niskocisnieniowcem i chyba pierwszy raz mam tak wysokie cisnienie? Czy to moze byc poprostu przez pogode czy powinnam sie martwic?

To nie jest wysokie cisnienie . Jezeli przekroczy 140/90 to jest lekko podwyzszone a wyzsze to wiadomo lepiej sprawdzic

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sss moja pierwsza noc była nerwowa,co mały wydał z siebie jakiś dźwięk to byłam na równych nogach. Teraz zmęczenie wygrywa,także jak go już uspie to sama idę spać :-) trzeba potem jakoś funkcjonować przecież.
    Orchidea no właśnie moja mama też miała problem z karmieniem i niestety odziedziczylam to po niej :-\
    Nieukowa ile uda mi się odciągnąć tyle daję małemu,bo lepsza ta troszeczka niż w ogóle moim zdaniem. Dam sobie jeszcze trochę czasu,jak nic się nie zmieni to chyba zrezygnuje po prostu,bo siedzenie przy laktatorze trochę czasu kosztuje. A teraz i tak nie mam go za wiele.
    Ładny brzuszek :-) tęsknię czasem za moim :-P

sss lubi tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
  • lilly78 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 07:12

‹‹ 1281 1282 1283 1284 1285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ