Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Dziewczyny,
znalazłam chwilkę to piszę
Gratuluję Dzieciaczków, bo Dominik piękny i Leon cudny.
U mnie weekend aktywny, chyba już za aktywny, bo wczoraj miałam zawroty głowy, a do tego ostatnio znowu migrena. całe szczęście jeszcze 6 dni do donoszonej i potem mam nadzieję córka się zlituje i wyjdzie wcześniej, bo martwi mnie ta głowa. Tyle że do neurologa, nawet prywatnie nie dostanę się w ciągu najbliższych 3 tygodni, a podejrzewam, że po porodzie znowu nadejdzie spokój. Zawsze mogę pojechać w razie co na IP. Gina mam też za 1,5 tygodnia to powiem mu o moich akcjach, może coś pomoże.
Nieukowa- podziwiam Cię za energię, nie ma dnia żebyś gdzieś nie szalała, ja już na nic nie mam siły. Dzisiaj śmigamy pospacerować nad jeziorkiem to się dotlenię.
Miłej niedzieliNieukowa, Sista, Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Aneta w takim razie trzymam kciuki
Nieukowa jasna sprawa,leki to ostatecznosc. Nie mam zamiaru dziecka od początku faszerowac jakimś świństwem. A co do mm to nie mam wyjścia,za mało mam pokarmu żeby młody na tym ważył.
Agata święta racjaważne by nie dać się zwariować
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
W szpitalu podawali z beba nestle. Nic małemu po tym nie było więc kupiliśmy to samo. Nie miałam zamiaru na nim eksperymentować z czymś innym. Gdybym miała dość pokarmu to w życiu bym tym nie karmiła,ale niestety nie mam wyjścia co jest dla mnie mega smutne.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Witam sie i ja!!!
ja mam kiepski dzień i humor. wszystko mnie wnerwia. Co ubiorę to jak słoń, włosy tez jakoś mnie nie słuchają wr...... Dzis mam dość...
No i czerwiec się zbliża wiec co dziewczynki zaczynamy rodzic! Moj m wczoraj mówi ze on trochę się boi tego wszystkiego a ja mu ze ja tez.... Mam nadzieje ze mam instykt macierzyński.
Miałam się pytać mamusiek już rozpakowanych czy jak mały śpi w nocy to wy tez?? Bo ja to mam wizje patrzenia cały czas czy oddychaMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Muniek faktycznie- zapomniałam że od początku masz problem z laktacją ;/
Ale powiedz, dokarmiasz chociaż trochę swoim czy już ci zupełnie zanika?
Ja mimo że mam już siarę to mam obawy czy sobie poradzę z cycaniem- tyle się teraz straszy zanikającą przez stres laktacją albo tym jakie to trudne, że wolę nie oczekiwać niczego a potem czuć zawód...
Mąż mi strzelił po raz kolejny focha pt. "no po cholerę ty tak tego dzieciaka wyganiasz, niech sobie posiedzi i przytyje do tych 3kg" - też się mądry znalazł, co nie zna uczucia zgagi, nie lata do kibla co 5 minut i nie napirza go miednica non stop!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 11:31
Sista lubi tę wiadomość
-
Część dziewczyny
Aneta wow,.to już jutropewnie ciężka noc.bedzie.....
Trzymam mocno kciuki,
Potem idzie Joanna, lily ty też? Ja i Sista
Ja jeszcze torby nie spakowałemwięc do 8, musi siedzieć!
Ciekawe co się dzieje z lilianka i suzana?
PozdrawiamNieukowa, Joasia:), Sista, Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Czesc dziewczyny,
Mam pytanie o cisnienie bo widzialam ze niektore z was maja z tym problem. A mianowicie dzis obudzilam sie z nudnosciami potem troche przeszlo ale dziwnie sie czuje..slabo mi postanowilam zmierzyc cisnienie i mam 131/77. Jestem niskocisnieniowcem i chyba pierwszy raz mam tak wysokie cisnienie? Czy to moze byc poprostu przez pogode czy powinnam sie martwic? -
Dobra lecę do psiapsióły.
Macie jeszcze moje białe, podrapane brzucho z początku 39tc
Z., dorcia8919, sss, Muniek, zyrcia, lilly78, Aneta87, Joasia:), Aka81, Scintilla, Ekkaja, gosi_a, karolina0522, Finezja, Rozalia, nenette, A1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!
My mamy dziś leniaOdpoczywamy sobie po śniadaniu, M. ma dziś wolne i planujemy wyjść na spacer, obiad i lody
Ja jakoś nie mogę przekonać mojego M. do seksu także Rozalia po cichu Ci zazdroszczę
Ja mam obawy, że wody mogą odejść mi w najmniej oczekiwanym momencie czyli gdzieś na mieście. Najbardziej boję się przechodzić na pasach gdzie jest krótkie zielone i trzeba przyśpieszyć kroku, gdyby chciało mi się siku na bank bym popuściła. Muszę przyznać, że opcja noszenia rzeczy na przebranie jest ok.
Więc jutro rozpoczyna się Czerwiec, a w pierwszym tygodniu na pewno przywitamy dwie JulkiiCiekawe które dziecie zechce opuścić ciepły brzuszek mamy
Joasia i Aneta trzymam kciuki
Mi w nocy kilka razy twardniał brzuch, rano sytuacja się powtórzyła teraz jest ok. Ale cieszę się, bo to znaki, że coś się zaczyna dziaćJoasia:), Scintilla, Rozalia, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Katha81 wrote:Czesc dziewczyny,
Mam pytanie o cisnienie bo widzialam ze niektore z was maja z tym problem. A mianowicie dzis obudzilam sie z nudnosciami potem troche przeszlo ale dziwnie sie czuje..slabo mi postanowilam zmierzyc cisnienie i mam 131/77. Jestem niskocisnieniowcem i chyba pierwszy raz mam tak wysokie cisnienie? Czy to moze byc poprostu przez pogode czy powinnam sie martwic?
To nie jest wysokie cisnienie . Jezeli przekroczy 140/90 to jest lekko podwyzszone a wyzsze to wiadomo lepiej sprawdzicMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Sss moja pierwsza noc była nerwowa,co mały wydał z siebie jakiś dźwięk to byłam na równych nogach. Teraz zmęczenie wygrywa,także jak go już uspie to sama idę spać
trzeba potem jakoś funkcjonować przecież.
Orchidea no właśnie moja mama też miała problem z karmieniem i niestety odziedziczylam to po niej
Nieukowa ile uda mi się odciągnąć tyle daję małemu,bo lepsza ta troszeczka niż w ogóle moim zdaniem. Dam sobie jeszcze trochę czasu,jak nic się nie zmieni to chyba zrezygnuje po prostu,bo siedzenie przy laktatorze trochę czasu kosztuje. A teraz i tak nie mam go za wiele.
Ładny brzuszektęsknię czasem za moim
sss lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek