Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Jak mam chwilę przy odciąganiu mleka cały czas Was podczytujęJednak niewygodnie mi się pisze z telefonu
Gratuluję nowych maluszków- dużo zdrówka i radości
3mam kciuki za dziewczyny w szpitalu i za wszystkie wizyty i badania
I życzę spokojnych rozwiązań
A to Nasza Mała Kluseczka
pozdrawiamy
Ps: dziękujemy za pamięćwięcej info. w pamiętniku
Z., Inesicia, karolina0522, zyrcia, gucio, Nieukowa, Finezja, Joasia:), Aka81, Viola, Katha81, nenette, Ania1704, niusiaa5, sss, Aneta87, Rozalia, Muniek, dorcia8919, Czarnaa94, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wy też tak.macie, od wczoraj mam jakiś wew nerw, nie wiem czy się aż tak podświadomie boje tej końcówki ciąży i porodu, czy co. Aż mnie zatyka. A i taki ból okresowy ale nie ze skurczami tylko tak.mnie cmi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 22:38
-
Madziu - robi sie kluseczka z Dominisia
Trzymam kciuki abyście juz niebawem wrócili z Synkiem do domu !!! Bardzo dzielna z Ciebie dziewczyna, jestes moim wzorem wytrwalosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 23:06
Alamakota, Joasia:), dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Ale Domiś juz rozowiutki
a jaki zdziwiony! Wow, niesamowicie szybko zrobil ogromny postep! Zdrowka dla was ;*
Kobitki moj maz siedzi w pokoju Radka, z laptopem na kolanach, doi drugie piwo i twierdzi, ze on zajmuje te kwatere bo fotel wygodny i ze nie musze sie spieszyc z tym porodem bo jemu tak dobrze O_o
Grunt to wlasciwe podejscie.
Sista, .aś., Joasia:), Viola, nenette, Inesicia, Rozalia, dorcia8919, lilly78, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dzień DObry
Gosiu82 - też mnie od 2 dni tak ćmi jak ból okresowy w krzyżu głównie, i to w sumie w nocy po każdej wizycie w wc. NIe są to skurcze poprostu jednostajny ból przez jakieś 5-30minut. Może prostu tak ma być - lekarz to tylko skwitował, że tam teraz ciasno do granic możliwości, a że wszytsko siedzi w "jednym" worku ( w sensie organów) to i wszytsko może mnie na różne sposoby bolećnie mniej też mam stracha przed porodem
jakoś mój umysł wypiera sam fakt.
Jakie plany na ostatnią niedziele maja?ja zacznę od naleśników gryczano-ciecierzycowych na śniadanie oO (zjem cokolwiek z nich wyjdzie^^)
Scintilla lubi tę wiadomość
-
Ahhhh dzis jeszcze Maj ta ciąża odbiera rozum....
Moje plany to spacer na plaży bo zapowiada sie piękna pogoda i ksiazka moze wroce do języka niemowląt bo przeczytałam ja w październiku jak dowiedziałam sie ,ze jestem w ciazy a teraz nic nie pamietam ...a po tych 9 miesiącach to pewnie i spojrzenie na rożne sprawy inne ..
Miłego majowego dnia a od jutra jedziemy z Czerwcowymi porodami w koncu to juz czas na NAs CzerwcowkiSista, dorcia8919, Viola, niusiaa5, karolina0522, Scintilla, Finezja, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj plan na dzisiaj to leniuchowanie na maksa na tarasie.O 14 obiad u teściowej. Po obiedzie chcialabym pojechac nad jeziorko na spacer i lody.Bo cos czuje ze to ostatnie dni w dwupaku. A co do porodu to umówiłam sie z małym na jutro albo na 4.06 mam nadzieje ze mamusi posłucha
Sista, Aneta87, Rozalia, niusiaa5, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Witamy sie i my dzisiaj ostatni dzien na forum przed cc, pozniej Gosia bedzie was informowac w miare na biezaco bo ja to dopiero w sobote bede w domciu.
Noc ciezka jakies bole i ogolnie nie moglam spac a przede mna ta najgorsza a pozniej juz tylko mam nadzieje lepsze. Pozdrawiam wszysykie mamusie te oczekujace i rozpakowane.
Rozalia, dorcia8919, Nieukowa, Ania1704, gosi_a, Z., lilly78, sss, karolina0522, Joasia:), Scintilla, .aś. lubią tę wiadomość
-
My dopiero z mężem wstalismy i uwaga było sekszenie z rana
wow czułam się jak wiekowa dziewica, a co go naszło to nie wiem
Teraz czas na śniadanie, potem obiad ze znajomymi i kupienie szlafroka, bo to jedyna rzecz której nadal nie mam
Delikatne bóle miesiaczkowe nadal są, biorę no spe i jakoś przesypiam noce. Chcę dorwać do terminu cięcia a jeśli nie, to niech wychodzi 6.06 bo fajna data
Aś widziałam że szukałeś stanika z wiekszym obwodem. Ja zamowilam z bonprix i czekam na przesyłkę. Mam nadzieję że będą pasować.
Miłego dnia brzuchatki i mamuśki, słońce cudowne za oknemWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 09:46
Ania1704, Aneta87, gosi_a, Sista, Z., lilly78, Joasia:), Scintilla, Finezja, A1984 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa jeszcze mi to do głowy nie przyszło.
U mnie noc kiepska jak nigdy. Wieczorem Mała szalała niemiłosiernie. Później jeszcze pojawiły się skurcze i szczerze mówiąc obawiałam się, że się zaczyna. jak już udało mi się zasnąć pobudka co jakieś pół godziny. Teraz brzuch trochę się rozluźnił, ale malutkie skurcze się co jakiś czas pojawiają. Mam nadzieję, że do 16 nie będzie się działo nic konkretnego bo M w pracy. A później już niech się dzieje co chce. -
Przed nami "wielki tydzien cc"
A ja padam na gebe maly ma akcje w nocy budzi sie, zjada i prezy. Mam nadzieje ze to nie kolki i szybko przejdzie bo dlugo tak nie pociagne. W czwartek tato zabiera Zuzie na dlugi weekend wiec mkze wtedy chociaz troche odespie w dzien.
Juz trzymam kciuki za wsaystkie ciocieAneta87, karolina0522, Joasia:), Rozalia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dobry!
Ognisko wczorajsze zaliczone do udanych. Mąż bardzo zadowolony z prezentu a ciacho mógłby zjeść całą blachę na razwięc chyba wyszło oki
czyżbym minęła się z powołaniem
A dziś w planach (mąż decyduje bo to jego święto) najpierw jedziemy do moich rodziców na szybką kawkę, potem do mojej kuzynki, a na koniec do kuzyna na agroturystykę na rybkę z frytkami i regionalne piwkowięc będę odpoczywać nad wodą i korzystać ze słońca jak się tylko da
Więc wszystkim mamuśkom życzę udanego dnia!Inesicia, Aneta87, Sista, Z., Joasia:), Scintilla, Rozalia, A1984 lubią tę wiadomość
-
Agata witaj w klubie
u nas też pierwsza nieciekawa noc,mały wył i ciężko było go uspokoić. Dobrze że potrafi ciumkać smoczek bo to go trochę uspakaja. Oby to nie kolki!! Teraz słodko śpi a ja chodzę jak zombie
od jutra mąż wraca do pracy,mama pojechała więc zostanę sama z synkiem. Troszkę się boję że nie ogarnę tego sama. No cóż pożyjemy zobaczymy
Jutro już czerwiec także teraz to się tu zacznie dziaćtrzymam kciuki za was dziewczynki. Jutro o ile mnie pamięć nie myli za Joasie,prawda??? Bo ma cc.
U nas dziś piękna pogoda więc spacer na pewno zaliczymy.
Miłej niedzieli
Ps. Doświadczone mamuśki,macie sposoby na ulewanie? Bo mimo że małego odbijamy po jedzeniu to i tak trochę mu się ulewa. Nie wiem jak sobie z tym radzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 10:14
Joasia:) lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek