Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
No jade na zaspe. Tak, przyjmują na oddział, bo tam miałam zakładany szew i w 38 tyg miałam sie zjawić. Potem kładą i nie wiadomo czy tego samego dnia mi go zdejmą... Zobaczymy jakie będą dalsze decyzje i jak zareaguje mój organizm
Dada, dziękuje za wsparcieMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Joasiu, kochana, jak się czujesz przed...?
Dziewczyny trochę mi smutno że to ostatnie wspólne dni z brzuszkiem, tym bardziej, że na 99% to moja ostatnia ciąża....Joasia:) lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
maglic wrote:To chyba nie czop, czop to taki gil?Glut? U mnie taki uplaw brazowy rozlazly na wkladce
U mnie od wczoraj właśnie upławy w kolorze latte ... wydawało mi się, że widziałam nawet nitkę krwi ale speszyłam się oglądając swoją wkładkę kiedy do wc niespodziewanie wszedł M. i był zdziwiony tym jak jej się bacznie przypatruję
U mnie nie ma szans dzisiaj na jakąkolwiek akcje - brzuch mi leciutko twardnieje i mała się wierci i nic poza tym ... wiem, że Wam ciężko już na tej końcówce ale zazdroszczę Wam tego, ze możecie jeszcze cierpliwie poczekać chociaż kilka dni w domu na rozwinięcie akcji - mnie świadomość gnicia w szpitalu od jutra przeraża
Cieszę się natomiast, że nasz miesiąc zaczynamy intensywnie porodami i kolejny tydzień obfity w CC - kciuki ściśnięte. ( jeśli Internet mi nie nawali to będziecie dla mnie idealną szpitalną lekturą )
Aby nie popaść w dół humorkowy zajęłam się sprzątaniem mieszkania ... no to teraz czas na łazienkęela, Joasia:), maglic, Rozalia, Z., nenette, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Ja tez się ostatnio nie odzywałam bo strach mnie oblecial no i samopoczucie było pod psem. Mała strasznie mi się wwierca w kanał i czasami to aż nie mogę kroku zrobić. Myślę że gdybym nie miała pessara to juz bym urodzila a ja mam wrażenie ze Nela chce wyjść ale krążek ja trzyma. Ja również dopisuje się do cesarskich porodów w tym tygodniu, tylko jeszcze nie wiem czy powitam moje dziecię we wtorek czy w środę, w każdym bądź razie jutro rano melduje sie w szpitalu
nie moge sie juz doczekac mojej córeczki.
Aneta87, karolina0522, Nieukowa, Inesicia, Joasia:), Sista, Aka81, sss, Rozalia, Z., nenette, A1984, maglic, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Dada wrote:
Macie jakis fajny film bo mam wrażenie,ze wszystko ju widziałam ...
mam dokładnie to samo wrażeniemyślę sobie - wieczór filmowy z popcornem ! i kisiel z truskawkami na dodatek...poczym hmm a co by tu obejrzeć... każdy film, który lubię oglądałam już po kilka razy
-
Karolinko nie ma problemu
W Belgii mieszkamy jakies 3 lata oczywiscie przyjechalismy na rok ale teraz hak juz sie Julka urodzi to pewnie nie predko wrocimy. Moj synek chodzi juz do szkoly i uczy sie francuskiego jeszcze rok i zacznie pierwsza klase podstawowa wiec mysle ze jesli kiedys wrocimy to pewnie na starosc choc strasznie tesknimy za rodzina bo nie mamy tu nikogo Najblizsza rodzina jest 1200km w Pl a meza w Anglii. Dobrze ze moja mama chociaz nas odwiedzi ale tylko na tydzien a potem juz bede musiala sie ogarnac.
Czasem sie zastanawiam jak to bedzie wstac o 6 moze wczesniej ogarnac mala obudzic malego zaprowadzic do szkoly Dobrze ze jak mama pojedzie zostanie bam tyljo 2 tyg szkoly i wakacje
-
Uff... J
Wrocilam z ploteczek i pizzynie wiem czy to taki normalny stereotyp, kumpela nie byla jeszcze w ciazy i co 5min lecial tekst, "czy aby na pewno jestem pewna ze przez to nie zaczne rodzic"
prowadze auto- "ale nue boisz sie ze urodzisz?", idziemy na spacer- to samo. Kawa- a tobie wolno? Zabawne i slodkie ale uswiadomilam ja ze akcja porodowa rozwija sie wolniej niz w filmach akcji
Wracajac kupilam truskawki, zjadlam z 0,5kg i teraz mam truskawkowa zgage. Bleeee!Sista, sss, Aneta87, Alorrene13, Rozalia, Z., maglic, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://wrzucaj.net/images/2015/05/31/DSC0718B6CAt.jpg
W trakcie dzisiejszego spaceru, dziewczynka na mój widok mówi do swojej mamy:
Mamo zobacz ta pani rodzi, a mama odpowiada Pani jest w ciąży, mama też tak wyglądała jak nosiła ciebie w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 17:59
Joasia:), Nieukowa, Finezja, Sista, Dada, Scintilla, Aka81, sss, Alorrene13, Aneta87, maglic, Rozalia, gosi_a, Z., Inesicia, karolina0522, BrumBrumek, nenette, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolina0522 wrote:Joasiu, kochana, jak się czujesz przed...?
Karolinko dziękisamopoczucie ok.
Chyba z tego poddenerwowania że od jutra szpital wszystkie niedogodności minęły jak rękà odjął
Taki syndrom jak przed wizytą u dentysty;)
Obiadek od mamusi zjedzony, truskawki wcinam w kazdej postaci i leniuchuje. Mąż skoczył do pracy ale wróci koło 20" i wieczór jest nasztrochę tylko cicho bez tych naszych łobuzów.
Oto oniswawola u dziadków
Zuzia kończy 2 latka 5 czerwca
Kuba kończy 13 lat 26 czerwca
Do zestawu czerwcowego dojdzie JulkaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 18:19
Dada, Ania1704, Scintilla, Sista, Aka81, lilly78, Alorrene13, Aneta87, Rozalia, Ekkaja, Z., BrumBrumek, karolina0522, maglic, Viola, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Moje gusta filmowe są nietypowe wg mojego M., np uwielbiam filmy katastroficzne - Wulkan (ten taki w los angeles), 2012, Dzień Niepodległości
. Filmy z Brucem Willisem - czyli szklane płuapki
ale także zabawne było RED i RED 2 (akcja z humorem). Władca Pierścieni, Hobbit, Bracia Grimm, Harry Potter, Star Trek 2009, Liga niezwykłych dżentelmenów
itp.
komedie - Noc w muzeum, Garfild, Sposób na teściową.
A może baje - Merida Waleczna? Zaplątani? Jak wytresować smoka, Ratatouille, Krudowie i klasyka Shrek, Epoka Lodowcowa:)
Ale mnie Malutka dziś kopie ^^` chyba upały jej nie służą, mamy w domu 25st a lata pełni jeszcze nie ma oOsss lubi tę wiadomość