Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta87 wrote:Hej dziewczyny juz 3 raz wywoza mnie na cesarke i co.znowu jestem w swojej sali bez malej.bo nie maja poloznej Teraz to sie wkurwilam mamy czekac 1,5 godz i ciekawe czy znowu cos nie wyskoczy. Juz tak mi niedobrze z tych nerwow Mam dosc To jakies fatum
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:24
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg: 94? 93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅/❌?
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualnyDziewczyny odnośnie szczepień to ja starszą córkę szczepiłam 5w1. Kosztu nie pamiętam dokładnie, ale to było coś około 90-100zł.
Córci nic nie było. Zero uczulenia, zero gorączki.
Z tego co się orientuję 5w1 różni się od 6w1 ostatnią szczepionką tzn w 6w1 już jej nie ma. Ale za to koszt jest dużo większy (koleżanka szczepiła 6w1).
Teraz też będę szczepić 5w1.
Dzieci tak samo jak dorośli mają różny próg bólu. Nie wyobrażam sobie patrzeć na dziecko jak za jednym razem musi cierpieć 2 czy 3 razy podczas ukłucia.Sista lubi tę wiadomość
-
Katha81 wrote:sista z viola i ze mna to razem bedzie az 5 cc w tym tygodniu
tylko ze u mnie chlopczyk.
Dziewczyny z planowanymi cc, jadlyscie bardziej lekkostrawnie na kilka dni przed cc?
Racja5 CC w tym dwóch chłopców i trzy dziewczynki
Ale bede ryczeć ze wzruszenia, jak będziecie pisały, ze juz tulicie swoje Skarby
dorcia8919, lilly78, Viola, Scintilla, Aka81, Katha81, Z., maglic lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w pierwszy dzień tego wyjątkowego dla nas miesiąca
Ja juz rano odwiedziłam szpital. Dziś chciałam żeby zdjęto mi szew i pessar. Na IP pełno dziewczyn na umówione cesarski, spodziewałam się tego bo przecięta dziś 1 czerwca. Doczekała na swoja kolej, przyjął mnie sympatyczny Doktor. Stwierdzil ze zdejmie to na IP, potem mam odczekać, zrobią mi ktg i jak będzie ok to do domu a jak znaczne rodzic to zostaje.
Zdjęcie szwu nie bolalo tylko było trochę nie przyjemne... Rozwarcie mam na 1 palecreszta ok, mała wazy 3200g. Na ktg pisały się skurcze od 80-120, ale ponoc jeszcze nie drodze wiec puścili mnie do domu. I dobrze bo jest tak jak chciałam, czyli na spokojnie zacząć rodzic w domu.
W sumie czuje lekka różnice po zdjęciu szwu, może to po tym gmeraniu ... Brzuch stasl się cięższy. Dziś odpoczywam, bo juz dzisiaj nie chce tam wracać
Za cesarki trzymaj kciuki
No i za Ciebie Agawera, za dobre decyzjeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 12:31
dorcia8919, Viola, Scintilla, Nieukowa, Sista, nenette, gosi_a, Z., maglic lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
a pochwalę się zdjęciem ze ślubu
http://zapodaj.net/02602267d61a3.jpg.html
Boże, jestem większa od mojego męża! ale już mi obiecał, że będzie mnie gonił po ogrodzie żebym schudłaTruskaweczka250, .aś., dorcia8919, lilly78, Inesicia, CaneCorso, Scintilla, Viola, Aka81, Finezja, Nieukowa, A1984, Sista, nenette, gosi_a, Ania1704, Z., Ekkaja, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
Hey dziewczynki życzę wszystkim naszym Maluszkom bezstresowego porodu bo wiadomo dla nich to też przeżycie niech rosną zdrowe!!
Co do szczepionek to my będziemy szczepić tradycyjnie ale dodatkowo na Rota-wirusy Pneumokoki i sepsę.
U nas zostały 3 dni do terminu na razie cisza jutro jedziemy na Ktg później wizyta, już mam dosyć chciałabym urodzić ciężko sie czuję chodzić juz nie mogę bo mi stopy popuchły:( Wczoraj miałam Komunie u chrześnicy czułam sie jak Słoń w składzie porcelany...Nieukowa, Sista, gosi_a, maglic lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:24
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg: 94? 93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅/❌?
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
ja musiałam kupić bo już do niczego nie wchodziłam a legginsy były niewygodne a do kościoła czy na zakupy to musiałam jakoś wyglądać
ale mam 2 pary, jedne czarne a drugie jeansy to to drugie bez paska spadają mi a kupowałam je 3 miesiące temu dopasowane , natomiast czarne są wygodne .. -
Katha, ja nawet nie pomyślałam o diecie i wcinalam tak jakby na zapas, np.truskawki
. Wydaje mi się ze dieta nie jest konieczna przed cc, moj gin nic nie mówił przynajmniej.
Katha81 wrote:sista z viola i ze mna to razem bedzie az 5 cc w tym tygodniutylko ze u mnie chlopczyk.
Dziewczyny z planowanymi cc, jadlyscie bardziej lekkostrawnie na kilka dni przed cc?Katha81, Sista, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
U mnie gdyby nie legginsy to byłby problem w czym chodzić
Znalazłam takie wygodne, że nawet nie czuję, że mam je na tyłku
Zarzucam na brzuchol i czuję się komfortowo
Niby cały miesiąc jeszcze do terminu mam, ale nie zamierzam kupować nic ciążowego. Przemęczę się jakoś i potem się coś ewentualnie zakupi - liczę na cud, że szybko waga zleci
Dobra lecę na autobus i posłuchać serduszka mojego łobuziakai liczę, że wykłady o szczepieniach w końcu do czegoś mnie przekonają.
Miłego popołudnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 12:56
Sista, gosi_a, maglic lubią tę wiadomość
-
Agawera zadzwoń do Matkowskiego, zapytaj może on Ci coś doradzi. Marcia no to fajnie, że Cię wypuścili a my idziemy równo u mnie też dziś 37 i 1 dzień, no ciekawe która szybciej tylko ja to słonica juz wydaje mi die, że przez ten tydzień napuchlam a Ty taka chuda. Ja w domu z Mają chyba angina jeszcze mi brakowało abym ja zlapala. Trzymajcie kciuki oby nie. No ale w sumie Majka tez trafiła z chorobą, przed urodzeniem małego całe szczęście. Dziś w nocy miałam kryzys nie mogłam zasnąć to sobie myślałam o porodzie i znowu panika i myśli może spróbuję załatwić Cc. Jak tak dalej pójdzie to zacisne nogi i nie będę rodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 13:07