Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Trzymam kciuki za kolejne porody.
Najlepsze życzenia dla dzieciaczkow
Ja siedzę w lab. po wypiciu glukoza. Przedemna jeszcze dwa pobrania. I mam nadzieję że po ciąży ta cukrzyca poszła sobie won. No i w ciąży smakowala lepiej
Widziałam że kilka razy powielalo się pyt.dot.kg.po porodzie. U mnie było tak że w dniu porodu mialam ok 12kg na plus. 3tyg później już ok 7kg mniej po kolejnych 2 już wlozylam swoje ulubione spodnie z przed ciąży a teraz 8tyg po porodzie ubrania z przed są za luźnewięc się nie martwcie. Jedyne co mi zostało to brzuszek ale to efekty CC a póki co jeszcze nie mogę iść na ZUMBE..ale już niedługo.
Sista, Rozalia, BrumBrumek, gosi_a, Z., dorcia8919, Scintilla, Nieukowa, nenette, Ania1704, gucio lubią tę wiadomość
-
Witam Czerwcoweczki w pięknym miesiącu czerwcu
Pogoda cudna, nic tylko rodzic i szybko na spacerki wychodzić !!! Jedno wiem na pewno, damy rade i w lipcu będziemy tulić nasze Malenstwa i tęsknić za brzuszkami
Moja nocka spokojna, teraz czekam na owsiankę. A wieczorem z okazji Dnia Dziecka idziemy na ostatnie sushi przed porodem
Za planowane CC i szybkie SN trzymam mocno kciuki !!! Szpitalnym Brzuchatkom i Mamuskom przesyłam wirtualne uściski !!!
Szczęśliwego dniaRozalia, Inesicia, gosi_a, Z., dorcia8919, Scintilla, Nieukowa, nenette lubią tę wiadomość
-
Hej CZERWCÓWKI Legalne
Ja spalam o dziwo dobrze ,chodzisz cały wieczor wymiotowałam przez ta cholerna zgage ,Leon chyba kabanosów nie lubi.
Do tego jest tak wysoko ,ze śmieje sie ,ze push-upa nie musze nosić bo mi podtrzymuje cycki chyba stopami ...
Życzę cesarkowym spokoju i czekamy na zdjecia.
Magdalena trzymam kciuki za cukrzyce obu poszła sobie precz.
A co do wagi tez mam tak nadzieje ,ze raz dwa i bedzie na -
Ale u mnie to pewnie jeszcze 3 na plus musza dojść ..
Miłego dnia :*Rozalia, gosi_a, Z., dorcia8919, AMJ, Scintilla, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i długo wyczekiwany czerwiec
oj będzie się teraz działo.
Z okazji dnia dziecka wszystkim dzieciakom najlepszego
Aneta powodzenia,jak już dasz radę to prosimy o zdjęcie niuni.
U nas noc nawet znosna,mały dwa razy obudził się na karmienie,potem zmiana pieluszki i od razu zasypial daleja ja razem z nim,także nawet się wyspałam.
Magda kciuki za glukoze. No i zazdroszczę spadku wagiu mnie narazie -8kg,w spodnie tylko jedne z przed ciąży wchodzę,bo były zawsze za luźne. Mam nadzieję że szybko spadnie więcej
Sista, Scintilla, Nieukowa, gucio lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Ja również się witam w NASZYM PIĘKNYM MIESIĄCU CZERWCU
Za wszystkie brzuchatki oczekujące swoich pociech trzymam ogromne kciukiA dzieciakom juz wyklutym najlepszego w ich dniu
Mój młody tak się rozpycha od wczoraj ze chyba biodrem próbuje wyjśćMąż najbliższe tygodnie pracuje z domu więc jakby co transport mam na zawołanie
Zaraz jedziemy szukać mu spodni, potem może jakieś lody i na 16:00 ktg.
Podobno przez najbliższe tygodnie ma być cudowne słońce, także nasze dzieci nie mogły sobie wybrać lepszej pory na narodziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:27
gosi_a, Z., dorcia8919, Sista, Scintilla, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Weekend na działce udany, dużo snu, drzemek, polegiwania również na swieżym powietrzu i na słońcu. Dogadzanie sobie jedzeniowe, z grilla, słodkie itp. Wszystko praktycznie M ogarniał, moje zadanie to tylko zmywaniedzięki wyjazdowi udało się przetrwac i jest !!! 1 czerwca
Kochane mamy ktore maja CC w najblizszych dobach, Joasia, Aneta, Lilly kciuki z calej sily zacisniete, rownie mocno za mamusie czekajace na porod SN w domach lub szpitalach !!! Ja także prosze o kciuki i wsparcie, jedziemy na 11 do szpitala na ktg i usg aby podjeli decyzje czy zrobia CC i kiedy... Być moze dolacze do cesarek -zobaczymy
Najlepsze zyczeniaz okazji dnia dziecka dla wszystkich naszych dzieciaczkow i mamuścałuję :* odezwę sie pozniej!
Rozalia, Inesicia, gosi_a, Z., dorcia8919, Sista, niusiaa5, Katha81, Scintilla, karolina0522, Nieukowa, nenette lubią tę wiadomość
-
Jestem pi obchodzie który nic nie wiózł nic się nie dowiedziałam, oczywiście profesor stwierdził że rodze małe dzieci co mnie wkur...
Trzeba zrobić usg i sprawdzić wagę jak zapytałam kiedy usg w poniedziałek albo we wtorek i odpowiedział ze muszą znaleźć lekarza który umie robić usg w moim mniemaniu osmieszyl siebie i lekarzy z którymi współpracuje wieckolejny dzień stracony -
Scintilla wrote:No i nastał Nasz miesiąc … wiele z nas obawiało się czy do niego dotrwamy razem z naszymi lokatorami
B. żałuję, że celebrować to będę na Patologii Ciąży – ale jak widać nie na wszystko mamy wpływ.
Wszystkie czerwcowe mamusie – i te które mają dzieciaki w domku i te które skazane są na chwilową z nimi rozłąkę dzisiaj też mają wyjątkowy dzień – 1wszy dzień swojej pociechy
Oby ten tydzień był przepełniony dobrymi informacjami – o udanych CC, niespodziewanych a wyczekiwanych SN zakończonych sukcesem :]
Musimy pamiętać, że pewnie powoli „podglądają” nas inne miesiące z Belly – więc dziewczyny jak to powiadał „wybitny” sportowiec„ NIE MA LIPY!”
Mam nadzieję, że Internet mi nie nawali – a gdyby to moim źródełkiem informacji i łączniczką jest nasza CaneCorso
Trzymam kciuki za każdą z WAS !
http://wrzucaj.net/images/2015/05/31/large.pngZ., Sista, Scintilla, gucio lubią tę wiadomość
-
EP!C wrote:hej dziewczyny! trzymam kciuki za dziewczyny!!
my już po ślubie i skromnym weselu, dałam radę, co prawda nogi mi spuchnęły jak balony, ale ogólne samopoczucie świetnemiłego dnia!
EP!C lubi tę wiadomość
-
Wstaję sobie rano i myślę: o, już czerwiec. Czerwiec? Ten czerwiec! O matko, kiedy to zleciało?
Niby mam termin na koniec czerwca, ale przez Wasze opowieści jestem już w fazie czujnościDzień bez bóli miesiączkowych nie istnieje, często boli też w krzyżu. Jak stara babcia się czuję
Pewnie większość z Was też, więc mi raźniej
Za wszystkie cesarki trzymam kciuki,życzę szybkiej rekonwalescencji, bo Wasze maluchy na pewno będą piękne, jak wszystkie z naszego forum.
Agawera- Tobie życzę rozsądnego lekarza, jakiejś sensownej decyzji w końcu.
Scintilla- jesteś na wylocie, wytrzymasz w szpitalu.
Na wizytach i KTG kciuki zaciśnięte!!Z., Sista, Rozalia, Scintilla, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hej Wam
no i rozpoczął się nasz miesiąc a więc wszystkie donoszone mamuśki rodzić a te niedonoszone czekać na suwaczek zmagicznym 37 i też rodzić ... nie ma co czekać do 40 tc
ale mam marzeniaRozalia, Scintilla, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
Heloł Babeczki, melduje się juz ze szpitala. Po badaniach, ktg i usg. Teraz leze i czekam. Jak jutro nie bedzie obłożenia z cesarkami to mnie ciachną a jak wpadną jakieś nagłe to w środę dopiero. O dziwo w ogole sie nie denerwuję ! Trzymajcie sie wszystkie. ...albo nie, wrecz przeciwnie nie trzymajcie sie tylko do roboty rozpakowywać sie, w koncu juz czerwiec!!
Z., XxMoniaXx, gosi_a, Inesicia, Sista, dorcia8919, Aka81, niusiaa5, maglic, Rozalia, Katha81, agawera, Finezja, Scintilla, lilly78, karolina0522, Nieukowa, nenette, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
Agawera ja bym zrobiła tam aferę, no jaja sobie robią jak można tyle Cie trzymać i nic nie zdecydować, i jeszcze bez badań to co oni mogą. Nie no masakra. To po takim czasie znowu stwierdza, że taka twoja uroda hehe ja miałam tatę na ojomie i wiem, że jak nie wymusisz decyzji , nie zrobisz małego zamieszania i nie nastraszysz rzecznikiem praw pacjenta to nic nie możesz i tylko kupę kasy za Ciebie dostaną z nfz i tyle. Mi by było szkoda czasu na taki szpital
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 10:38
-
Gosia82. wrote:Agawera ja bym zrobiła tam aferę, no jaja sobie robią jak można tyle Cie trzymać i nic nie zdecydować, i jeszcze bez badań to co oni mogą. Nie no masakra. To po takim czasie znowu stwierdza, że taka twoja uroda hehe ja miałam tatę na ojomie i wiem, że jak nie wymusisz decyzji , nie zrobisz małego zamieszania i nie nastraszysz rzecznikiem praw pacjenta to nic nie możesz i będą Cięueli gdzieś tylko kupę kasy za Ciebie dostaną z nfz i tyle. Mi by było szkoda czasu na taki szpital
-
Witam się!
Ale się rozpoczął gorąco czerwiecMamuśki oczywiście kciukasy za łatwe porody
Tak czytam sobie i chyba tylko ja jeszcze nie chcę wypędzać młodegoKażda pisze, że już chce itp. a ja ciągle powtarzam - jeszcze nie! Jest mi dobrze jak jest
Fakt mały daje popalić, ale ma wyjść w swoim czasie i tyle
Ale liczę, że jak szyjka długa i zamknięta, to nie mam co się obawiać
A dziś idę na pierwsze KTG i potem na wykład o szczepieniach. Zawsze to dodatkowa opiniaSista, Scintilla, Finezja, Nieukowa, Ania1704 lubią tę wiadomość