Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
As planujemy sie budowac co niestety zejdzie wiadomo kasa.... Mama myslala ze u nas kolo domu dzialek pelno. Tylko wszystko blokuje bo jest to pasmo zabytkow a ona sie ludzi ze to sie zmieni i pozwolenie bedzie. A maz ma dzialke u siebie budowlana ze wszystkim wiec juz postanowilismy a on wychodzi jak zaczynamy temat budowy... A mamy 5 minut samochodem..
Moze bysmy zostali ale jesdt to stary dom stare budownictwo mamy w salonie wilgoc jak sie grzeje sciany suche popada to odrazu wychodzxi plama mokra. Nie chcemy juz inwestowac w to, a niestety to ma wplyw na zdrowie.. Wiadomo mama to mama niioo..
Ostatnio chyba zle do tego podchodze...Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Agata Wszystkiego najlepszego!!
Ines kciuki zaciśnięte!!!
lily i orhi ogromne gratulacje!!!
Zyrcia figura super, naprawdę jesteś dzielna !!
Aneta, jak się czujecie??
Joasia kciuki trzymam mocno!! i za pozostałe cc też
ja mam jutro na 8.30 anestezjologa i badania a w poniedziałek cc..jak dotrwam ...
tak więc trzymajcie dziewczynki kciuki..
SSS, kochana jak mnie wszyscy moi bliscy wk... w ciąży , jak pomyślę , jaka byłam dla nich okropna to ąż mi głupio....myślę , że to hormony...
pozdrawiamsss, Joasia:), Sista, dorcia8919, Inesicia lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Orchidea gratulacje. Piekne imie...tez chcialam takie dac ale wyszlo inaczej
Inesicia kciuki zacisniete
Aghata 100 lat!
Kasika tobie zycze powodzenia aby w koncu cos ruszylo! Trzymaj sie
Joasia wspolczuje takich 'smakolykow' i trzymam mocno kciuki za jutro i za Viole tez.
Ja jakiegos dola zalapalam. Nerwy mnie biora ze sama siebie nie moge zniesc. Poryczalam sie juz kilka razy...chyba ze strachu. Jutro chce wstac z radoscia i sila do porodu i checia powitania mojego synka.Joasia:), Inesicia lubią tę wiadomość
-
sss, to chyba musisz zacisnąć zęby i przetrzymać. Wiesz, zostanie w rodzinnym domu ma sens chyba tylko wtedy jak się naprawdę dobrze układa, a tak jest rzadko... wilgoć tragicznie działa na zdrowie, a nie będzie już tylko Wasze. Mam nadzieję, że w miarę szybko się pobudujecie.
Niedługo nasze dzieci będą mówić, że matka tragiczna xD -
Inesicia powodzenia..
Antek dzisiaj wyjadl wszystko co było w cycach kilka razy podchodził i co? Tak sie objadl ze wszystko wyzygal i dalej byl przez to głodny...cycki wydojone nerwy przez to i zjadł 60ml MM bo przecież on glodny. Jejuu jakiegoś glodomora wydalam na świat.Joasia:), Aneta87, Inesicia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dziękuję wam dziewczyny za miłe słowa i kciukasy:-)
Napiszę jutro więcej bo mały ciągle ze mną leży na cycku a ja przypieta do łóżka po cc.
Życzę wam również szybkiego porodu i tak cudownych maluszków :-*
Alorrene13, BrumBrumek, karolina0522, Joasia:), Sista, dorcia8919, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki, nieźle się dzieje. Orchidea i Lilly gratulacje. Super, że wszystkie jesteśmy i zaraz będziemy tulic małe prutki , potem ędziemy gadać o kupkach, brzuszkach itp. A ja dziś oglądałam porody super odcinek z dziewczyną z warszawy co rodziła z położonym ale dziwnie jak ten gościu wszedł i taki spokojny , super tak też mogę rodzic no i fajne warunki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 22:33
Sista lubi tę wiadomość
-
Orchidea gratuluję ci bardzo
dużo zdrówka!! Maluszek identyczne wymiary jak mój
Inesicia powodzenia!!
Aghata wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Aś ja w dniu porodu miałam mega doła,chciało mi się tylko wyćInesicia lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek