Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:
Ja zwariuje w tym domu ... moja teściowa jest jak wróżbita maciej .... ciągle mi mówi o porodzie, że napewno jeszcze nie , że jeszcze nie pora, że jeszcze nie bede rodzić , że srata tatatatatatata... a dziś przychodzi wiesz jeszcze nie będziesz rodzić bo wszyscy mówią , że jeszcze napewno nie...
cholera to po co ja do tego gina chodzę , może niech i ona mnie zaraz przebada ... mam dosyć i ochotę, żeby Julka zrobiła na złość i wyszła ale ona jest z nimi w zmowie !
ja ci rozumiem moja mama to samo ciągle że nie to nie teraz dopiero 10-tego bo ona tak mówi i tak samo sie mądrzyła że bedzie synek a tu zonk bedzie córcia ale jej to nie zraziło i dalej swoje ze ona wie najlepiej i lekarze że głupi masakra...... -
Agata - sto lat :*
A więcccc - u mnie nic się nie dziejeszyjka zamknięta itp. itd.
wyszłam od niego ze łzami w oczach
Afi eleganckie, łożysko sprawne więc 9.06 stawiam się rano na oddziale - gadał mi coś o cewnikach i innych.. a przed tym jutro i w poniedziałek KTG.
Gabryś ma się rewelacyjnie u mnie w brzuchu i jest na tyle leniwy, że za nic w świecie nie chcę wyleźć
Jestem przerażona wywoływaniem, chciałabym żeby wszystko samo ruszyło - ale po dzisiejszej wizycie wiem, że to nie realne.
Mikolay - ja też Ci z chęcią oddam mojego czopa
Za porody kciuki.Alorrene13, Aninha, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marcia a jak Ci bez szwu ? Cisza???
Aghata najlepszego.
Ja odespałam właśnie noc...2,5h takze odrazu humor lepszy))
Kanape zamówiłam dzis na śpiąco nawet dokładnie nie wiem czy mi sie podoba bo juz byłam taka zmeczona wiec szybko,szybko zeby tylko było z głowy...do 5 lipca bedzie takze albo ja i Leon bedziemy witać kanape albo ona nas
-
Powiem tak, wczoraj czulam się dziwnie i dziwnie mi się chodziło, balam się ze jednak może pójść szybciej niż zakładałam.. Ale chyba to po tym zdejmowania szwu bo musiał lekarz sporo pogmerac żeby upewnić się czy wyjął wszystko. W nocy pobudki, ale dziś o wiele lepiej niz przez ostatnie 2 tyg. Ciekawi mnie jak długo tak pochodze.
I dziś nie miałam prawie żadnych skorczy. Także nasze organizmy są różne i nie ma reguły
Niech jeszcze Majka posiedzi przez długi weekend a potem niech się dzieje
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Aghata, też Ci życzę wszystkiego najlepszego
początek czerwca, gorąco się zrobiło
Ja myślałam, że zawału dzisiaj dostane, bo siedzę na kibelku w złotych tarasach a tu nagle woda szumi... ech te cholernie samoodpalające się spłuczki...
Poszłam po buty, ale oczywiście nikt nie przewiduje dla kobiety rozmiaru 42... cudownie, będę w skarpetach pomykać.
zyrcia, cudowna figura...
mam jutro wizytę u gina, zobaczymy co powie.
dzieć mnie zaraz rozerwie.Sista lubi tę wiadomość
-
co do teściowej to ja z moją mieszkam a ona lubi sie wtykać do wszystkiego i być w centrum uwagi gdzie sie coś dzieje...
wrrr...... ale te gadanie kiedy urodzę to mnie już męczy i mam wrażenie że ona mi robi na złość bo widzi, że juz sie męczę i chce urodzić to ona że nieee... jeszcze choć tydzień że jeszcze napewno nie urodze bo pierw sie miesiąc chodzi z bólami a potem rodzize kufa cooooooo ? ach ksiązke bym mogła tu pisać ale szkoda czasu ..... znawczyni bo 3 urodziła i każda będzie miała taki poród i objawy jak ona .... a jak juz mi sie gapi codziennie na ten brzuch to mnie szlag trafia bo zas bedą oceny czy to już czy opadł o milimetr czy to sro i owo ....
sss, Nieukowa, karolina0522, Ekkaja lubią tę wiadomość
-
Inesicia - do boju mamuśka!
Gabryś może jest dżentelmenem i chcę przepuścić Zosię
potem Hanię Brumbrumka i razem z synem Zetki wyjdą
Dziewczyny to jest plan!
do końca tego tygodnia mam nadzieję, że się ziści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:30
BrumBrumek, Alorrene13, Z., Inesicia, Sista, karolina0522, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nadine24 wrote:dziewczyny, a czy któraś z Was odczuwała skurcze jako takie bóle podobne do kolki ? Kurcze, co chwile łapią mnie skurcze ale nie wiem jak to interpretować bo z bólem miesiączkowym to nie ma nic wspólnego :>
-
Hej dziewczyny,
Nie nadrobie was tak szybko piszecie.
Xavier Maximilian urodził się o 13,przez cc.waga 2900;
49cm.jest słodki i cudowny.
Śpi i cyca doi.
Cc Nie jest taka zła ,i chyle czoła osoba które rodzą sn
XxMoniaXx, Finezja, .aś., Z., Aka81, Inesicia, Alorrene13, Sista, A1984, dorcia8919, EP!C, sss, Nieukowa, niusiaa5, BrumBrumek, Ania1704, karolina0522, Katha81, amarranta, angel-84, Muniek, Joasia:), gosi_a, Ekkaja, nenette, Scintilla, Melka, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
maglic wrote:Inesicia - do boju mamuśka!
Gabryś może jest dżentelmenem i chcę przepuścić Zosię
potem Hanię Brumbrumka i razem z synem Zetki wyjdą
Dziewczyny to jest plan!
do końca tego tygodnia mam nadzieję, że się ziści
Bardzo mnie się ten plan podobuje
Takze GO GO!
Orchidea gratulacje! Jak dojdziecie do siebie to napisz coś więcejTrzymajcie się!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:42
maglic lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny