X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • niusiaa5 Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Ja zwariuje w tym domu ... moja teściowa jest jak wróżbita maciej .... ciągle mi mówi o porodzie, że napewno jeszcze nie , że jeszcze nie pora, że jeszcze nie bede rodzić , że srata tatatatatatata... a dziś przychodzi wiesz jeszcze nie będziesz rodzić bo wszyscy mówią , że jeszcze napewno nie...
    cholera to po co ja do tego gina chodzę , może niech i ona mnie zaraz przebada ... mam dosyć i ochotę, żeby Julka zrobiła na złość i wyszła ale ona jest z nimi w zmowie !

ja ci rozumiem moja mama to samo ciągle że nie to nie teraz dopiero 10-tego bo ona tak mówi i tak samo sie mądrzyła że bedzie synek a tu zonk bedzie córcia ale jej to nie zraziło i dalej swoje ze ona wie najlepiej i lekarze że głupi masakra......

6b451260c9.png
  • maglic Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata - sto lat :*

A więcccc - u mnie nic się nie dzieje :D szyjka zamknięta itp. itd. :/ wyszłam od niego ze łzami w oczach :) Afi eleganckie, łożysko sprawne więc 9.06 stawiam się rano na oddziale - gadał mi coś o cewnikach i innych.. a przed tym jutro i w poniedziałek KTG.

Gabryś ma się rewelacyjnie u mnie w brzuchu i jest na tyle leniwy, że za nic w świecie nie chcę wyleźć :|

Jestem przerażona wywoływaniem, chciałabym żeby wszystko samo ruszyło - ale po dzisiejszej wizycie wiem, że to nie realne.

Mikolay - ja też Ci z chęcią oddam mojego czopa :)
    Za porody kciuki.

Alorrene13, Aninha, Scintilla lubią tę wiadomość

ukdytv73la1h903i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maglic rozumiem Cię doskonale. Też nie chcę mieć wywoływania, ale póki co nie mam na to wpływu :( wolałabym żeby zaczeło się samo niż gnić bezczynnie w szpitalu :/

maglic lubi tę wiadomość

• Dada Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia a jak Ci bez szwu ? Cisza???

Aghata najlepszego.

Ja odespałam właśnie noc...2,5h takze odrazu humor lepszy :)))
    Kanape zamówiłam dzis na śpiąco nawet dokładnie nie wiem czy mi sie podoba bo juz byłam taka zmeczona wiec szybko,szybko zeby tylko było z głowy...do 5 lipca bedzie takze albo ja i Leon bedziemy witać kanape albo ona nas ;)

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane :)

preg.png[/url]
  • Marcia86 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak, wczoraj czulam się dziwnie i dziwnie mi się chodziło, balam się ze jednak może pójść szybciej niż zakładałam.. Ale chyba to po tym zdejmowania szwu bo musiał lekarz sporo pogmerac żeby upewnić się czy wyjął wszystko. W nocy pobudki, ale dziś o wiele lepiej niz przez ostatnie 2 tyg. Ciekawi mnie jak długo tak pochodze.
    I dziś nie miałam prawie żadnych skorczy. Także nasze organizmy są różne i nie ma reguły :)
    Niech jeszcze Majka posiedzi przez długi weekend a potem niech się dzieje ;)

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
  • .aś. Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aghata, też Ci życzę wszystkiego najlepszego :)

początek czerwca, gorąco się zrobiło :)

Ja myślałam, że zawału dzisiaj dostane, bo siedzę na kibelku w złotych tarasach a tu nagle woda szumi... ech te cholernie samoodpalające się spłuczki...

Poszłam po buty, ale oczywiście nikt nie przewiduje dla kobiety rozmiaru 42... cudownie, będę w skarpetach pomykać.

zyrcia, cudowna figura...

mam jutro wizytę u gina, zobaczymy co powie.

dzieć mnie zaraz rozerwie.

Sista lubi tę wiadomość

• BrumBrumek Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesicia ale super super :) A te skurcze to masz regularne??

Mikolay zaraz wysyłamy Ci z maglic swoje czopy kurierem :D

Aghata sto lat !! :)

maglic lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesicia super :D a miałaś wcześniej jakieś rozwarcie czy nic nie zapowiadało porodu i nagle ciach :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do teściowej to ja z moją mieszkam a ona lubi sie wtykać do wszystkiego i być w centrum uwagi gdzie sie coś dzieje...

wrrr...... ale te gadanie kiedy urodzę to mnie już męczy i mam wrażenie że ona mi robi na złość bo widzi, że juz sie męczę i chce urodzić to ona że nieee... jeszcze choć tydzień że jeszcze napewno nie urodze bo pierw sie miesiąc chodzi z bólami a potem rodzi :O ze kufa cooooooo ? ach ksiązke bym mogła tu pisać ale szkoda czasu ..... znawczyni bo 3 urodziła i każda będzie miała taki poród i objawy jak ona .... a jak juz mi sie gapi codziennie na ten brzuch to mnie szlag trafia bo zas bedą oceny czy to już czy opadł o milimetr czy to sro i owo ....

sss, Nieukowa, karolina0522, Ekkaja lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jej specjalnie że po 37 tyg dziecko est donoszone a potem tylko siedzi i nabiera masy a ona zaś że nieeeee że jeszcze ma czas .... pewnie fajnie sie mówi jak sie dzieci rodziło do 2.900 maksymalnie...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nadine24 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, a czy któraś z Was odczuwała skurcze jako takie bóle podobne do kolki ? Kurcze, co chwile łapią mnie skurcze ale nie wiem jak to interpretować bo z bólem miesiączkowym to nie ma nic wspólnego :>

f2w39jcgwml8tq5b.png
    relgqps6ysw768sc.png
  • maglic Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesicia - do boju mamuśka! :) Gabryś może jest dżentelmenem i chcę przepuścić Zosię :D potem Hanię Brumbrumka i razem z synem Zetki wyjdą :D Dziewczyny to jest plan! :D do końca tego tygodnia mam nadzieję, że się ziści :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:30

BrumBrumek, Alorrene13, Z., Inesicia, Sista, karolina0522, Scintilla lubią tę wiadomość

ukdytv73la1h903i.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadine24 wrote:
    dziewczyny, a czy któraś z Was odczuwała skurcze jako takie bóle podobne do kolki ? Kurcze, co chwile łapią mnie skurcze ale nie wiem jak to interpretować bo z bólem miesiączkowym to nie ma nic wspólnego :>
    nie mam skurczy ani bólów żadnych więc dla mnie to czarna magia :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RODZIĆ tam a nie sie obijacie !!!!!!!! :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • orchidea33 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Nie nadrobie was tak szybko piszecie.

Xavier Maximilian urodził się o 13,przez cc.waga 2900;
    49cm.jest słodki i cudowny.
    Śpi i cyca doi.

Cc Nie jest taka zła ,i chyle czoła osoba które rodzą sn :-)

XxMoniaXx, Finezja, .aś., Z., Aka81, Inesicia, Alorrene13, Sista, A1984, dorcia8919, EP!C, sss, Nieukowa, niusiaa5, BrumBrumek, Ania1704, karolina0522, Katha81, amarranta, angel-84, Muniek, Joasia:), gosi_a, Ekkaja, nenette, Scintilla, Melka, Aneta87 lubią tę wiadomość

201506021662.png
    zem3qtkfuhpcq4xn.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orchidea super !!!!! a jednak Cię wzięło :) gratulujemy <3

a cc była planowana czy wyszło w trakcie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:36

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Z. Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maglic wrote:
    Inesicia - do boju mamuśka! :) Gabryś może jest dżentelmenem i chcę przepuścić Zosię :D potem Hanię Brumbrumka i razem z synem Zetki wyjdą :D Dziewczyny to jest plan! :D do końca tego tygodnia mam nadzieję, że się ziści :)

Bardzo mnie się ten plan podobuje :)
    Takze GO GO! :) :)

Orchidea gratulacje! Jak dojdziecie do siebie to napisz coś więcej ;) Trzymajcie się!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:42

maglic lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orchidea gratulacje.

Coraz więcej naszych dzieciaczków. Normalnie zaczynam być zazdrosna...

• Sista Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orchidea - gratulacje Mamusiu !!! Duzo duzo zdrowia dla Ciebie i Synka !!! Jak odpoczniesz, to czekamy na fotki i opis porodu !!! Jupi, mamy nowego Dzieciaczka !!! :):):)

l22nmg7yw3r6qq05.png
‹‹ 1306 1307 1308 1309 1310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ