Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Orchidea, Lilly gratulacje dziewczyny !!!! Czekam na fotorelację
Agata wszystkiego najlepszego, dużo mleka, mało kolekCieszę się, że Ci się udało wyjaśnić sprawę w ZuSie dobrze, że est to pue bo byś się dowiedziała dopiero jakbyś kasy nie dostała ;/
Agata - skopiowałam sobie przepis na chłodnik, koniecznie muszę wypróbować bo już od samego czytania jak go robisz ochoty nabrałam !!!
Dorcia jak znajdziesz chwilę bo ja też być poprosiła o przesłanie tego wniosku, mój mail: [email protected]
Zyrcia, ale laska z Ciebie !!! życzyłabym sobie takiego powrotu do formy, jakoś mnie tez ostatnio ogarnęła myśl jak ten brzuch wygląda po, czy wisi czy może est szansa, że nie - dajesz nadzieje !
Inesica trzymam kciuki aby akcja się na dobre rozwinęła, jak ta będzie to Twoje dziecko chyba będzie najbardziej punktualnym czerwcowym dzidziusiem 40 tc i gotowy do wyjścia:)
Dongina śmiałam się w głos czytając o pasujących spadochronach
Na pewno jeszcze komuś chciałam odpisać, ale za dużo nie ogarniam))
Ja dziś w gościnie miałam szwagierkę z synkiem, trochę połaziłam po chacie, potem poszłyśmy na spacerek i znowu wróciło napieranie na szyjkę ;/ Ciekawe może moja Igusia już w kanale sobie siedzi i tak się wciska, że jak wstaję lub chodzę to boli...hmmm bo jak leżę zero objawów zbliżającej się akcji, tylko skoro napiera na szyjkę to czemu dalej mam zgagę !!!
Pisałam już, ale się powtórzę, nienawidzę zgagi !!!!!!!!!!
zyrcia, Inesicia lubią tę wiadomość
-
Orchidea gratuluje i piękne imiona daliście synkowi
Czekam na relację z cc i cieszę się że nie było strasznie
Aghata sto lat!
My byliśmy na spacerze albo inaczej mąż wyprowadził mnie na spacerczułam się jak pingwin, sapałam jak niedźwiedź i zapociłam jak mysz, ta pogoda to nie pogoda dla ciężarówki
Doszedł w końcu laktator więc jutro biorę się za wyparzanie. Kupiliśmy też aparat, bo mieliśmy wiekowy i szwankujący, a wstyd dziecku foty na porodówce cykać z telefonów
Potem pojechaliśmy do tesco i jeszcze kupiłam sobie sandałki. Stopy mi w ogóle nie puchnął, to mam nadzieję że będę w nich śmigać.
Dongina ja też jak Finezja śmiałam się z opisu kupna staników, nawet mój mąż sie dołączył
Cesarkowe dziewczyny cały czas siedzicie mi w głowie, trzymajcie się dzielnie i nie myślcie za dużo o jedzeniuJuż jutro utulicie swoje skarby, zazdroszczę pozytywnie!
A teraz przede mną najprzyjemniejsza część dnia...
zeżrę czekoladowego loda
Z., Alorrene13, Joasia:), Sista, Ekkaja, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Orchidea gratuluję
Kurde, ale się worek rozpruł. Teraz będzie min. 1 dzidzia dziennie ??
Ja się piszę na koniec kolejki.....
Rozalia, a zeżej jeszcze za mnie
Pakuję dalej torbę, robię to na raty - ale i tak twierdzę, że nie jestem gotowaSista lubi tę wiadomość
-
Orchidea gratulacje! XAWIER super imie!
To co, ktora nastepna? Viola? Joasia? A moze jakies szybkie SN? Inesicia co ty na.to? Wypakowywac sie marsz!
Kasika no to masz kolejny dzien odsiadki. Co za mendy, prawie ja Agawere cie tak bez sensu trzymajaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 21:22
Joasia:), Inesicia lubią tę wiadomość
-
Kobiety... wcześniej było "zaciskać nogi", a teraz Wam się pozmieniało i rodzić każecie. Pfff... ;p
kasika, nie płacz. dzidzia Ci wszystko wynagrodzi jak już się pojawi.Nieukowa lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Orchidea gratulacje!!!!!!!!! Duzo zdrowka!!!!!!!!!
Ja to mam nerwa, chyba jestem okropna corka... Jak mnie moja mama wkur......... Mieszkamy z moimi rodzicami odkad jestem w ciazy to siedze w domu i juz mam dosc. Moja mama to wszystko wie najlepiej a gotuje lepiej niz niejeden kucharz. Do kuchni jak jest rto nie wchodze..... Jak ona dba o porzadek nikt tak nie dba ale lazxienki to w zyciu nie umyje. Kiedfys to ja mylam caly dom, odkurzalam, plewilam, sadzilam jarzyny i bylo. Teraz wiadomo ja odpadam a ile sie nagada ze trawa rosnie, a siostra jak wyplewila to zachwyt niesamowity ze tyle sie orobila a ja to do tej pory lezalam wrrrrrrr....... Malego juz zapowiedziala ze najlepiej u niej w salonie bedzie mial i bedzie tam sobie spal w dzien.... Powiedziec jej cos to obraza ze szok. Zwariuje jestem okropna no... Sorki ale wymiekam musialam to wyrzucic z siebie........
Trzymajcie sie wszystkie rodzace jeszcze troche i bedzie po wszystkim...Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualnyAghata 201 lat w zdrowiu i radosci, Orchidea super ze masz to za soba, niech maluszek rosnie zdrowo i wesoło ciumka mleczko;)
Ja sie tez pewnie jutro dowiem, ze moja corka ma mnie za nic, szyja pewnie metr dziesieć i twarda jak herman w piecioboju z kupa. Hmmmm, no coz jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi wiadomo co;)
-
nick nieaktualnySss nie przejmuj sie mama. Wiem, ze jest to deprymujace i nerwy trzeba trzymac na wodzy, bo starszy rocznik lubi sie obrazac, ale nic nie poradzisz. No chyba ze sama zaczniesz podkreslac nieustannie jak fantastycznie wychodzi ci lezenie na kanapie, ze wiesz na milion % ze bedziesz zajefajna mama itp. Powinno podzialac, bo rodzicielka nie tego sie pewnie bedzie spodziewac. Łepek do gory:)))) bedzie dobrze
sss lubi tę wiadomość
-
Trzymajcie kciuki.
Wody mi odeszły godzinę temu. Jedziemy na IPBrumBrumek, Nieukowa, sss, Z., .aś., karolina0522, Katha81, maglic, niusiaa5, Aka81, Alorrene13, zyrcia, Rozalia, Joasia:), gosi_a, Sista, Marcia86, Finezja, Dada, FEX, Ekkaja, nenette, dorcia8919, Scintilla, XxMoniaXx, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
sss, widzę, że łączy nas coś więcej niż termin... xD A planujecie się wynieść? Dziecko ma prawo być tam, gdzie Wam będzie wygodnie, a nie gdzie mama chce.
Wiesz, ja tam zaakceptowałam, że mieszkam u rodziców i tak naprawdę pretensję mogę mieć tylko do siebie... ale moja mama nie jest zła. Nie wtrąca się do nas. Jedyne co to np nie mam jeszcze łóżeczka rozłożonego, bo "na pewno urodzę po terminie", a ona sobie nie życzy kolejnego mebla do kurzenia. z tego też powodu liczę na to, że wyjdzie wcześniej, ja sobie poleżę w szpitalu, a oni się będą z przestawianiem szafek bawić... Staram się słuchać jej rad itp, ale czasem mnie denerwuje jak myśli, że ma rację, a nie ma xD W domy przestałam sprzątać po tym jak w 5 miesiącu umyłam kibel i łazienkę, a ona weszła tam godzinę później i zrobiła to po raz drugi xD Stwierdziłam, że gra niewarta świeczki. Sprzątam tylko "u siebie" i "po sobie". Widocznie mama woli sprzątać "po swojemu".sss lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje