Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
MIKOLAY wrote:Ja na sterydach byłam w 28 tc, dziecko zabezpieczone. Mam więcej twardnień i pobolewa krzyż. Pakuję torbę ;( Ja chcę jeszcze tydzień !!!!!!!!!!!!
Maluch 1,5 tygodnia temu miał 2400 g
Wiem ze nie jest to czas, tez to przeszlam , moze jednak maluszek wysiedzi. Grunt to spokoj. Wiem latwo sie pisze bedzie dobrze.....
Teraz to ja sie stresuje. Brzuch dalej skala , wiercioch sie wypina kurde ledwo chodze, jutro ktg zobaczymy . Ból bolem ale jak jego nie boli, ciasno tam .....Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
CaneCorso - Ja mam tych zapyziałych bakterii 5 x normę, a te płaskie tylko trochę powyżej
Pierwszy raz mam coś w moczu - wszystko przez hermana. Dostałam coś na przepukanie szajsu, ale nie wiem czy to antybiotyk nie mam do tego dziś głowy.
Mąż zjeby łapieBo muszę jeszcze naszykować paczki do wysyłki z allegro - picze jedne nie kupowały, a teraz wszystkie hurtem ( przestraszyły się urlopem zaplanowanym 8-22 czerwiec)
I kuźwa wszystko na moim łbie - popłacić rachunki, zus, paczki z allegro przekierować do koleżanki (nie liczę, że kurier mnie zastanie
BrumBrumek mogę się zamienić - podrzuć mi swojego gluta
Ania1704 - czekam, wzięłam skopolan, leżę i mam nadzieję, że się unormuje
Mąż mnie do szewskiej pasji doprowadza:
" ... to co, na działkę pojadę tylko na 2 h i wrócę, bo się umówiłem z ixińskim, że mu zabiorę lodówkę do wywalenia na złom..."
Jebnąć pajacowi to mało, działkę mam 40 km od warszawy......
-
Lilly gratuluję kawał chłopa
Byłam w tym zusie i wyjasnilam wszystko mają jutro zmienić dziady straszą tylko ludzi.
Ja mam dzisiaj urodziny niby rok sie czeka a dzień jak codzień. Ostatni rok z dwójka z przoduEkkaja, dorcia8919, gosi_a, niusiaa5, .aś., Sista lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyJa jutro wizytuje, zobaczymy co lekarz powie
Ostatnio szyjka juz sie troszkę skróciła, mam nadzieje ze teraz dojdzie rozwarcie bo jest mi coraz ciężej.Brzuch mi twardnieje,malutki szaleje, rozpycha sie calą szyjkę mam obita.
Wieczorem biorę męża i lecimy na zakupy,sama boje się wypuszczać.
Za wszystkie ciężarówki trzymam kciuki za szczesliwe, szybkie i bezbolesne
aghata wszystkiego najlepszego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 18:29
-
nick nieaktualny
-
Kochana, zasalałaś
Ja byłam dziś na kontroli na oddziale patologii i papu śliczne dziewczyny miały, a ja się na kompocik załapałam - salowe mnie pamiętały, a byłam tam 5 tygodni temu. I pytały jak się czuję i ile jeszcze zostałoMIłe
-
nick nieaktualny
-
Agato WSZYSTKIEGO NAJ NAJ -lepszego
A co do szpitalnego papu- to aż strach jak na takim prowiancie dochodzić szybko do zdrowiajak wogóle dochodzić do czegokolwiek
i czemu NIKT tego nie pilnuje -.-
ja dodatkowo mam dietę bezglutenową -.- to wiecie co dostawałam w szpitalu? (laparoskopia przez 10dni ;]) - TO SAMO CO NA ZDJECIACH tylko bez chlebaa czasem nawet mniej (bo podejrzanych wędlin też nie mogę
) tylko obiady miałam w miarę dla mnie ale zimmmnnnee jakby przedwczorajsze
na poród jestem nastawiona "chcesz jeść - weź WSZYTSKO SWOJE"
ps. swoją drogą może też popstrykam zdjęcia - może jakiś artykuł w interecie ktoś napiszeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 18:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maglic wrote:Kurde moj w 37 tygodniu mial 3200
Mam nadzieje, ze trzyma liniebo mamusce Bozene zmasakruje
/ a tak miedzy nami golenie Bozenki w 41 tygodniu to jest cosmam jeden pas lysy, drugi nie - jak przejscie dla pieszych
ale walic to
nie martw sie , moja 36+4 miała 3,5 -
Lily za pamięci: gratuluję dorodnego chłopaka! I poproszę o fotki w najbliższym czasie
Zyrcia: zgrabny brzusio! Jakbyś w ciąży nie byłąTy się tam nie musisz obawiać że cokolwiek ci zostanie z niechcianych pamiątek
Leoś będzie mieć lachona-matkę, co jak starsza siostra wygląda :J
Mikolay ale to wredne, że tyle z nas czeka na odejście czopa jak na zbawienie, a akurat tobie, której zależy na jak najodleglejszym terminie porodu akurat się przytrafiło!!! Grrr! Kciukam żeby jeszcze ze 2tyg udało sie malucha utrzymać... Trzymajcie się tam!
Agata a ja przebiję wszystkie: 200 LAT!!!i pociechy z syneczka i reszty przychówku!
Joasia jedzenie jak w Hiltonie!
Mi zły humor poszedł preczWieczór z mężem w knajpce, potem na lodach byliśmy, a teraz odpoczywam i czekam aż mi się to dobro uleży w żołądku
Od jutra mały może wyłazić, chociaż mój mąż zakomunikował mi, że auto musi oddać na serwis na 1 dzień, potem jedzie w ostatnią delegację (ale godzinę drogi z Pz więc zdąży wrócić jakby sie coś rozkręcało) a potem ma nocki w pracy...
Lekkoduch kurde, twierdzi że to prawie niemożliwe, żeby Radek akurat wtedy chciał wychodzić jak go nie maA ja będę się denerwować że auta nie ma na miejscu. Pal licho chłopa, ale auto by się rzydało w razie wu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 18:57
zyrcia, dorcia8919, Sista, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
Aghata- wszystkiego najlepszego, jak najwięcej przespanych nocy, uśmiechu i spełnienia wszystkich marzeń!
Joasia, czytając Twojego posta z jedzeniem jadłam kanapkę i jak bum cyk cyk była najpyszniejsza na świecie! Ja gdybym miała leżeć w szpitalu przez tydzień po porodzie to szybko bym wróciła do wagi sprzed ciąży
No, ale zaraz.. co tu tak spokojnie? Gdzie wieści o kolejnych porodach i noworodkach?Sista, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Aghata wszystkiego co najlepsze
Joasiu jak widzę co Ci dają jeść to mi aż apetyt przechodzi
Ja zwariuje w tym domu ... moja teściowa jest jak wróżbita maciej .... ciągle mi mówi o porodzie, że napewno jeszcze nie , że jeszcze nie pora, że jeszcze nie bede rodzić , że srata tatatatatatata... a dziś przychodzi wiesz jeszcze nie będziesz rodzić bo wszyscy mówią , że jeszcze napewno nie...
cholera to po co ja do tego gina chodzę , może niech i ona mnie zaraz przebada ... mam dosyć i ochotę, żeby Julka zrobiła na złość i wyszła ale ona jest z nimi w zmowie !Joasia:), Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Monia olej to co mówi.
U nas co jakiś czas odchodzą kolejne części czopa z krwią i co jakiś czas skurcze. Jeśli już mamy jechać do szpitala to niech się w nocy rozkręci żebyśmy zdążyli na IP przed 7 zanim będą tłumymaglic, Alorrene13, BrumBrumek, XxMoniaXx, Finezja, Z., Sista, Nieukowa, Joasia:), gosi_a, Scintilla lubią tę wiadomość