Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilly serdeczne gratulacje !
Chłop jak Dąb !!!Super !
Przy takiej wadze powinny być CC oooo
Mam nadzieję, że mój wyjdzie mniejszy albo też mnie potnąwrr rr rrr
Po spacerze kobietki 6,80 km wymęczyłam z czego ostatni kilometr po przerwie bo już mi tak mięśnie nóg pulsowały że masakra. Teraz czekam aż syn się porusza, pewnie go ululałam i tyle
To co byśmy się jeszcze nie rozpakowały proponuję czwartek na meeting -
Lilly gratulacje ! duży chłopak
podziwiam.
u mnie dziś na zapisie KTG skurczy zero oO aż nie do wiary - może to błąd maszyny?
serducho w porządku pikało z prędkością +- 140-150 malutka spała(no tak wczoraj pobuszowała sporo to dziś odsypia). Szyjka długa, twarda, zamknięta. Czyli NIC A NIC
poza bólami krzyża... oO
Konto na ZUS i na NFZ założone i "zaufane"będę mogła śledzić na co za co i takie tam
oby
Czas na galaretkę z truskawkami !
współczuje wszytskim "czekającym" szpitalnym kobitkom, ja mam zamiar w przyszłym tyg. się wybrać na ktg juz do szpitala - mam nadzieję, że to ktg i do domu a nie "na siłę" wpisanie w liste pacejntów. Stresuje mnie tylko hasło "niewspółmierność" bo mój M. taki nieco rosły chłopi każda położna straszy mnie CC, tylko lekarz zdania, że szanse mam... a jak nie wyjdzie to będzie CC -.- wolałabym wiedzieć wcześniej heh.
sss, dorcia8919, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lily - serdecznie gratulacje !!! Duzy Chłopczyk
Duzo zdrowia dla Ciebie i Eryka !!! Odpoczywajcie i szybko do domu wracajcie
No i czekamy na fotki oraz opis. No i mnie bardzo ciekawi ile kg bedzie mniej jak wrócisz do domu
Dorcia - plik dotarł, bardzo dziękujedorcia8919 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka powodzenia!
A mi zaczynają dokuczać bóle miesiączkowe ;/
Czyżby ta pełnia zadziałała?Sista, Alorrene13, XxMoniaXx, maglic, Rozalia, Z., Nieukowa, Finezja, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Inesicia wrote:Truskaweczka powodzenia!
A mi zaczynają dokuczać bóle miesiączkowe ;/
Czyżby ta pełnia zadziałała?
Moze jeszcze pomasuj piersi, pochodź po schodach i posprzątajJa trzymam kciuki abyś dziś juz jechała na porodówkę !!!
Inesicia lubi tę wiadomość