Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ten dzisiejszy/jutrzejszy poród wydaje mi się być zbyt pięknym żeby być prawdziwym.
Allorene podziwiam za dzisiejszy spacer bo ja siedzę w domu i po prostu się roztapiam.Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Alorrene13 wrote:Ekkaja witaj w klubie, też wolałabym coś wiedzieć wcześniej
a ile Twoje dzieciątko waży wg USG?
38tydz+1 wg usg 3,4kg - a tu dwa tygodnie jeszczesama mam 160cm, mój M. 190cm
no i mam wąskie bioderka - na co zwróciły uwagę położne gdy zwiedzałam szpital, pomierzyły mnie i tak trochę ze zwątpieniem w oczach, że TAKI brzuch to one z doświadczenia widzą cesarkę ;]- aż się dziwie, czemu lekarz nie może takich pomiarów zrobić, tylko dopiero szpital na przyjęciu.
sss lubi tę wiadomość
-
Lekarze, a zwłaszcza mężczyźni w większości mają zdanie: Da Pani radę, nie takie kobiety rodzą takie dzieci itp. więc niestety, ale może będzie spontaniczna decyzja o CC, okaże się.
Katha skoro masz umówioną CC, to czemu Ci zależy aby dzidziuś nie przekroczył 4000 gram? -
Katha81 wrote:Lilly gratulacje
Ja po wizycie. Ktg ok a usg nie zrobila bo jutro w szpitalu mi zrobia. A tak chcialam wiedziec na ile tysiecy gram go szacujamam nadzieje ze nie przekroczy 4000g
Katha - ale przeciez Ty masz miec CC, to chyba nawet lepiej jak synuś bedzie ponad 4000g.
-
nick nieaktualny
-
Kurde moj w 37 tygodniu mial 3200
Mam nadzieje, ze trzyma liniebo mamusce Bozene zmasakruje
/ a tak miedzy nami golenie Bozenki w 41 tygodniu to jest cosmam jeden pas lysy, drugi nie - jak przejscie dla pieszych
ale walic to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 16:53
Sista, Z., gosi_a, Inesicia, sss, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dada wrote:On mi kazal rano w wieczorem i teraz by ta poranna az tak wypłynęła.... Kurcze nie wiem...
Nie znam się ale w teorii ponoć tak jestMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nick nieaktualny
-
Lily, gratulacje
Ja dziś tylko na chwilkę, bo się wnerwiłam !!
Nie dotrwam do 37 tc !!! jak mi się uda do 36tc to będzie sukces ;(
Czop mi wylazł - ale bez krwi glut zapyziały.
Byłam dziś na ktg - wzorowe, ale na samolocie już nie: dzidzi nisko, rozwarcie na 0,5 cm, szyjka 1-1,5 cm. Bebech mi się stawia, na razie nie boli i nieregularnie ;(
Jeszcze mam bakterie w moczu i jakieś płaskie coś tam, wszystko przez hermana ! -
Lily duzy chłop. Gratuluje!!!!!!!
Mikolay a gin cie nie wyslal do szpitala. Moj to odrazu jak mu sie szyjka niepodobala dali sterydy na plucka . przynajmniej maluch by mogl spokojnie sie rodzic..
Bedzie dobrze........juz jest duzy...
Moj dalej wierciuch , nospe zjadlam bo mega twardy brzuch mam....Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Lili również gratuluję
U nas była dziś położna,przez tydzień mały przybrał 350gkluseczka się robi,właśnie zauważyliśmy że robi mu się drugi podbródek
Truskaweczko kciuki za szybki poród!!
Sista, sss, dorcia8919, Z., Inesicia, Scintilla lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
sss wrote:Lily duzy chłop. Gratuluje!!!!!!!
Mikolay a gin cie nie wyslal do szpitala. Moj to odrazu jak mu sie szyjka niepodobala dali sterydy na plucka . przynajmniej maluch by mogl spokojnie sie rodzic..
Bedzie dobrze........juz jest duzy...
Moj dalej wierciuch , nospe zjadlam bo mega twardy brzuch mam....
Maluch 1,5 tygodnia temu miał 2400 g -
Inesicia trzymam kciuki żeby akcja się rozwinęła. Oby pełnia zrobiła swoje
Maglic i jak tam po wizycie? Coś się ruszyło?
Mikolay płucka maluszka zabezpieczone więc luuuuz.. a bez gluta to można i z 2 tyg chodzić.. prawie będziesz miała donoszonąps. ja Ci zazdroszczę tego gluta
Truskaweczka, trzymamy kciuki!!! Dajesz!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 18:03
Z., Inesicia, gosi_a, maglic lubią tę wiadomość
-
MIKOLAY wrote:Lily, gratulacje
Ja dziś tylko na chwilkę, bo się wnerwiłam !!
Nie dotrwam do 37 tc !!! jak mi się uda do 36tc to będzie sukces ;(
Czop mi wylazł - ale bez krwi glut zapyziały.
Byłam dziś na ktg - wzorowe, ale na samolocie już nie: dzidzi nisko, rozwarcie na 0,5 cm, szyjka 1-1,5 cm. Bebech mi się stawia, na razie nie boli i nieregularnie ;(
Jeszcze mam bakterie w moczu i jakieś płaskie coś tam, wszystko przez hermana ! -
To była straszącą globulka ...ale byście widziały ten strach w oczach ...Pani w banku nie wiedziała o co chodzi....Do tego musiałam isc kupic kartę za cały parking bo swoją zgubilam ,,,, miałam isc do apteki i tez nie poszłam tylko pędziłam do domu..
Za to juz dzis pakuje torbę obiecuje....
Gratuluje mamuśki.gosi_a, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff jak gorąco .. Widzę, że dzisiejsza pełnia spełnia swoje zadanie
Nie było mnie kilka godzin, a tutaj tyle napisane i trudno Was nadrobić i wszystko zapamiętać
Ja też, jak większość z was mam truskawkowy dzieńWłaśnie napachałam się sałatką z kurczakiem i truskawkami
Zyrcia- Wow, zazdroszczę takiej figury kilka dni po porodzie
Lily- gratuluję, kawał chłopa
Inesicia, Truskaweczka- trzymam kciuki za pozytywny rozwój akcji
Dada może podjedź na IP aby sprawdzić czy wszystko ok.
Mikolay a jak u Ciebie???
Ja po wizycie, ale niestety nie usłyszałam tego czego oczekiwałam- szyjka zamknięta,lekko miękka, bez oznak na szybki poród, na KTG zero skurczy. Jedyny plus to, że główka jest już w kanale rodnym, gin powiedziała, że mamy jeszcze trochę czasu. 13.06. mam podjechać do szpitala na dyżur mojej gin, oceni sytuację i powie co dalej.
Dzisiejsze badanie było bardzo nieprzyjemne, aż się podniosłam na samolocie z bólu
Potem ciężko mi się szło..
Livia waży 3300gr. wszystkie wymiary, pomiary, wody, przepływy ok. łożysko wygląda staro ale bez tragedii.
Jeżeli chodzi o spotkanie koło metra to mi nie bardzo pasuje ten tydzieńale spokojnie nie zwracajcie na mnie uwagi, jescze będzie okazja aby spotkać się na wyścigi z wózkami
Z., dorcia8919, gosi_a, Scintilla lubią tę wiadomość