Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuleczka urodzona o 8:40 Waga 3450 i 57 cm. Cc
Jest śliczna i cudowna.
Nspusze resztę pózniejAlorrene13, Dada, maglic, Ania1704, Ekkaja, Sista, Rozalia, Nieukowa, Z., Scintilla, dorcia8919, gosi_a, sss, Aka81, zyrcia, Katha81, XxMoniaXx, CaneCorso, Muniek, niusiaa5, .aś., nenette, A1984, Finezja, Aneta87, Inesicia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle się dzieje! Kochane mamusie świeżynki Aneta, Orchidea, Viola, Lilly, Inesicia ogromne GRATULACJE! Mam nadzieje, że o nikim nie zapomniałam, taki wysyp porodów
czekam z niecierpliwością na kolejne cudowne newsy!
Mikolay jak u Ciebie???
Sista do pielęgnacji rany po CC w szpitalu zalecali szare mydło albo białego jelenia + ręcznik papierowy. Ja używam Jelenia w płynie, rana goi się super, wczoraj zdjeli mi szwyPrzez 2tyg jeszcze mam pielęgnować ranę w ten sposób. I wietrzyć
na co dzień najlepsze sukienki. Aaa i 2 razy dziennie psikać Octeniseptem kazali ze szwami i teraz. U nas w szpitalu opatrunek zdejmują przed pionizowaniem, czyli ok 10h po porodzie i przy pierwszym prysznicu trzeba już ją umyć. Znowu co szpital to teoria
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 10:08
Sista, Z., Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dongina wrote:Sista, ja jestem porodową virgin:) lat 36;) Pojęcia nie mam o porodzie, za to wizje osobistego porodu typu wishful thinking ogromne;) Daje sobie 7,5 godziny na calosc. Potem sie obrazam i wychodze:)
Bosz, cos mi sie we łbie poprzestawiało, byłam przekonana, ze to Twoje trzecie Dziecię, ale juz doszłam do tego skąd taka myślTo jak Ty wychodzisz po 7,5h, to ja sie zmywam ze szpitala po 12h, jeśli bedzie rana bolec
-
wszytskim świeżym mamusiom GRATULACJE
a tym czekającym cierpliwościprzyjdzie i nasza kolej
u mnie zero bólu jakiegokolwiek Oo cała noc przespana bez twardego brzucha... no za to ze skurczem w łydce -.-
na śląsku upał, skwar, żar z nieba ! nie na moje nogi oO dziwie się, że malutkiej nie za goroąco w tym brzuszkuchociaż wypina mi się często. Fajnie, że koniec tuż tuż bo nie wyobrażam sobie takiego całego lata
chyba M. wyślę chociaż po wiatraczek ^^ bo mamy 27st w domu.
w takie upały nie zapominajcie duużo pićRozalia, Scintilla, Sista, dorcia8919, Z., Joasia:), nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dziś BBF pokzało 39 tydzień ciąży
Wow- Szaleństwo porodowe, jednak ta magiczna data zrobiła swoje.
Inesica, Viola, Orchidea, Joasia serdecznie wam gratuluję i życzę spokojuCzekamy na zdjęcia maluchów i relacje z porodów
Inesicia, czekam na Twoje wrażenia i opinie dot. szpitala.
U mnie średnia noc, strasznie duszno kilka razy w wc. Od rana wymyłam łazienkę, zmieniłam pościel a po powrocie od dentysty zrobię pranie.
Wczoraj z M. omawialiśmy sposoby na wypędzenie naszej kluseczki na świat, M. nie chce się zgodzić na seks bo córa jest duża i mu głupioJa zaproponowałam głodówkę, ale tak naprawdę co ma być to będzie
Od wczoraj trochę pobolewa mnie pod piersiami, tak jakby w mostku, nie może mi się odbić, po Reni trochę lepiej chyba to niestrawność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 10:31
Sista, dorcia8919, Z., Scintilla, Rozalia, Joasia:), niusiaa5 lubią tę wiadomość
-
Joasiu - ogromne gratulacje !!! Duzo duzo zdrówka dla Ciebie i dla Juleczki !!!
Juz widze oczami wyobraźni pierwsze spotkanie Julki z Twoimi Chłopakami, znowu mam w oczach łzy, co za emocje
I takie pytanie, jak juz leżysz po CC nieruchoma, to piszesz na telefonie? Ja miałam wyobrażenie, ze przez 12 h leze nieruchoma i ręce wzdłuż ciała...
Nenette - dziękuje, to Ty chyba o tym pisałaśOd wczoraj szukam pudełka na mydło w kostce, nigdzie nie ma, wiec dziś chyba kupie białego jelenia w płynie
A u Ciebie jak było z leżeniem po CC i dostępie do telefonu? Bo ja ciagle sie zastanawiam, czy zlecić pisanie smsow M. czy sama to ogarnę.
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane gratuluję nowych dzieciaczków
za zbliżające się porody trzymam kciuki.
Ja dziś skończyłam w końcu prasowanie ubranek młodego. Kto by pomyślał że ktoś będzie miał więcej ubrań ode mnie:P swoją drogą mógłbym dopiero na dniach rodzic a tutaj Nasz Smyk dziś kończy 9tyg
pozdrawiamy.Sista, dorcia8919, gosi_a, Ania1704, Alorrene13, karolina0522, Z., sss, Scintilla, Rozalia, Katha81, Nieukowa, Joasia:), niusiaa5, .aś., A1984, Finezja, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:Juleczka urodzona o 8:40 Waga 3450 i 57 cm. Cc
Jest śliczna i cudowna.
Nspusze resztę pózniej
Joasiu,
Super gratuluję!
Odpoczywajcie, całuski..
Joasia:) lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualnyJoasia ogromne gratulacje, wracaj szybko do siebie:)
Sista ja tez mam bialego jelenia. Formuła delikatna inprzyjemna w aplikacji. Polecam.
Magdalena88 mam nadzieje, ze w koncu wyjdziecie z Dominikiem do domu. Nalezy Wam sieJoasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry!
O jejku ile nowych dzieciaczków. Więc wszystkim gratulacje!Nasze grono czerwcówek się powiększa
Super
Teraz to codziennie będą jakieś newsy
Ja na szarym końcu, ale się nie martwię tym. I niech wychodzi w swoim czasie, byle nie po terminie i będzie ok
Ledwo żyję, ledwo się obudziłam, duchota okropna. A moje stopy wołają help! To chyba jedyna rzecz, która mnie w tej ciąży lekko mówiąc denerwuje. Ale pocieszam się, że jeszcze trochę
Wczoraj wieczorem Junior takie cyrki odstawiał, że nie wiedziałam czy się cieszyć czy płakać z bólu, a mąż miał ubaw po pachyNo tak w dzień dziecka postraszył rodziców swoim lenistwem a wczoraj nadrobił za to. Dziś od rana już też daje o sobie znać, więc jestem spokojna
A opis naszego dzieciństwa po prostu rewelka. I uważam tak samo. W końcu dziecko musi być brudne po same pachy, zjeść piasek z piaskownicy i spędzać czas na dworze. Ja to mówię, że będę matką psychopatką - ale nie pozwolę, żeby moje dziecko siedziało przy komputerze, tablecie czy komórce. Przyjdzie i na to pora. Wygonię z domu na podwórko i tylebędzie z tatusiem w ogródku sobie grzebał
Miłego dnia Kochane!Z., Scintilla, gosi_a, Ania1704, Rozalia, Joasia:), A1984 lubią tę wiadomość
-
Sista wrote:Joasiu - ogromne gratulacje !!! Duzo duzo zdrówka dla Ciebie i dla Juleczki !!!
Juz widze oczami wyobraźni pierwsze spotkanie Julki z Twoimi Chłopakami, znowu mam w oczach łzy, co za emocje
I takie pytanie, jak juz leżysz po CC nieruchoma, to piszesz na telefonie? Ja miałam wyobrażenie, ze przez 12 h leze nieruchoma i ręce wzdłuż ciała...
Nenette - dziękuje, to Ty chyba o tym pisałaśOd wczoraj szukam pudełka na mydło w kostce, nigdzie nie ma, wiec dziś chyba kupie białego jelenia w płynie
A u Ciebie jak było z leżeniem po CC i dostępie do telefonu? Bo ja ciagle sie zastanawiam, czy zlecić pisanie smsow M. czy sama to ogarnę.
W przyszłym tyg, jak dotrwam ja, ty i RozaliaRozalia lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
WOW pięknie nam się miesiąc zaczął
udało mi się wszystko nadrobić ( bo b. zapracowana jestem
) a więc kochane największe gratulacje dla naszych świeżym mamusie : Joasia, Lilly, Orchidea, Viola, Inesica ściskam Was ogromnie... Odpoczywajcie przy Waszych szkrabach - ja też czekam na zdjecia
brumbrumek, Magic, zetka do boju koleżanki! za inne szpitalne trzymam kciuki, agawera cieszę się ze Was wypuscili, spóźnione życzenia dla Nieukowej i Agaty! no i pokłady dobrego humoru dla tych którym na końcówce ciezko. Ja nabywamy kontakty towarzyskie i przyzwyczajam się do ogólnych warunków. mam śliczny widok z okna i pyszna kawe w bufecie no i Was.... jako źródelko dobrych wiesci... Najmilsze są właśnie chwile z KTG... jeśli macie zbyt plaski zapis a brakuje czekoladki polecam oddychac przeponowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 10:52
Z., Ania1704, dorcia8919, Sista, Rozalia, maglic, Alorrene13, Joasia:) lubią tę wiadomość