Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Żyrcia jak sie czujesz ?
ale daję radę, widok tego małego dziada rekompensuje złe samopoczucie. Dziś pobudka w nocy tylko dwa razy, a od 6 do 9 znowu razem spalismy w łóżku
Chyba już zaczyna kumać, że w nocy jest noc i się śpi
A jeszcze jak moge to polecam Wam smoczki firmy MAM BABY. Leon tylko tego ciągnie, jest maluśki i ten plastik przy buźce nie odciska się i jest malutki a nie na pół twarzyjak uśnie przy cycku to mu podmieniam na smoka bo inaczej się budzi i drze a tak podstępnie to robię i glonojad dalej śpi już u siebie
Alorrene13, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
a jak sobie radzisz ? bo mam wrażenie , że dobrze , choćbyś już wychowała conajmniej trójkę
fajnie
kąpiesz sie w wannie ? bo słyszałam , że w połogu tylko prysznic i nie wiem ...
nawet w letniej wodzie nie wolno w wannie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 13:29
-
nick nieaktualnyNo Radek się śmieję, że rzucam Leonem jak położne w szpitalu
no ale staram się tak sprawnie i stanowczo wszystko robić, żeby on nie czuł, że się stresuję, albo to po prostu instynkt
My mamy prysznic więc nie wiem jak to jest z wanną, ale nikt mi nic o tym nie mówił. Trochę ze mnie leci, ale też bez przesady, trochę bardziej niż okres w pierwszych dniach, ale przynajmniej nie bolino i po każdym sikaniu się myję żeby tam jakie syfy się nie zrobiły
położna jeszcze mi kazała jakaś miksturę sobie zrobić to kupiłam i będę to wyrabiać do podmywania, może się szybciej zagoi wszystko, no i mam nadzieję, że te szwy szybko się rozpuszczą, bo jakoś mnie stresuje jak tam coś wyczuwam dziwnego :p
Alorrene13, Nieukowa, Nieukowa, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Oj jak goraco. Magnym zjedzony. Czekam jak truskawki troche odmarzna to zrobie koktail.
Moj dzis leniwy z porownaniem do ostatnich dwoch dni, musze cos slodkiego na to ktg wziasc bo pewnie bedzie spał. Mam na 18 moze sie schlodzi . nie mam co sobie ubrac a nie chce kupowac juz.....
Kurcze dziewczyny macvie juz wszystko gotowe dla maluchow. Materac dla malego mam jeszcze zafoliowany w wekend go odpakuje wywietrze , m posprzata nie wiem czy to za wczesnie jeszcze hm... Ale chce miec gotowe wszystko. No i wyparzanie mi zostalo...Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualny
XxMoniaXx, EP!C, Z., zyrcia, dorcia8919, Rozalia, Sista, Nieukowa, karolina0522, Aka81, Gosia82., Scintilla, Dada, niusiaa5, FEX, sss, Marcia86, Alorrene13, Ekkaja, Muniek, Czarnaa94, gosi_a, .aś., CaneCorso, Ania1704, Katha81, elukkkcha245, nenette, Finezja, Aneta87, Inesicia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:dzielne jesteście mamuśki
Żyrcia a jak tatuś się spisuje ? przewijanie, kąpiel i te sprawy ???gotuje, sprząta, kąpiemy go razem, ale ja go trzymam bo on się jeszcze trochę boi :p nosi, gada do niego, pokazuje mu wszystko
nie mam co narzekać
XxMoniaXx, Z., dorcia8919, karolina0522, Scintilla, sss, Alorrene13, Rozalia, A1984, nenette, Finezja, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc wszystkim, ja po wizytacji i gina, mała wazy 2600, siedzi zwinieta jak waz i knuje z kolezanka szyjka, ktora jest dluga i zamknieta. Wiedzialam:) data 27 xzerwca pozostaje bez mian.
Zyrciu czy moglabys mnie dopisac do listy na smetnym koncu, proszè: Dongina, Tosia, OM 27.06, obstawiana data 29.06. Dzieki
Gosi_a ja bede ostatnia, czuje to w plecach. Nawet nie wiem co to sa kłucia w szyjce:(dorcia8919, Scintilla, Alorrene13, Rozalia, zyrcia, gosi_a, nenette lubią tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:Moje samopoczucie ok. Bez komplikacji
narazie dawka morfinki i da sie żyć.
Idę spaćdobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:35
-
Dongina wrote:Czesc wszystkim, ja po wizytacji i gina, mała wazy 2600, siedzi zwinieta jak waz i knuje z kolezanka szyjka, ktora jest dluga i zamknieta. Wiedzialam:) data 27 xzerwca pozostaje bez mian.
Zyrciu czy moglabys mnie dopisac do listy na smetnym koncu, proszè: Dongina, Tosia, OM 27.06, obstawiana data 29.06. Dzieki
Gosi_a ja bede ostatnia, czuje to w plecach. Nawet nie wiem co to sa kłucia w szyjce:(