Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
zyrcia wrote:Truskaweczka jeszcze nie
A ja dziś z pytaniem do rozpakowanych mam
Czy u was też tak jest, że wszystkie ubrania na 56 są za duże ??'
No bo Leon niby urodził się 56 cm a wszystko na nim wisi i to nie tak, że delikatnie za luźne tylko dosłownie wisiWysłałam już matkę do lumpa żeby nabrała czegoś mniejszego, bo nie mogę patrzeć jak wygląda jak taki dziad
Sista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To tez jest tak ze rozmiar rozmiarowi nierowny. Body na 56 podwijalam rękawki i było ok, a teraz już są dobre. Najpierw panikowalam w co ją będę ubierać ale szybko rośnie. Tylko śpiochów musiałam dokupić takich cienszych na te upały.
-
zyrcia wrote:A ja dziś z pytaniem do rozpakowanych mam
Czy u was też tak jest, że wszystkie ubrania na 56 są za duże ??'
No bo Leon niby urodził się 56 cm a wszystko na nim wisi i to nie tak, że delikatnie za luźne tylko dosłownie wisiWysłałam już matkę do lumpa żeby nabrała czegoś mniejszego, bo nie mogę patrzeć jak wygląda jak taki dziad
Hej,moja corcia urodzila sie dluga 57cm i jak ja zmierzyli po porodzie mowie do poloznych-"kurcze to te wszystkie ubranka na 56 cm beda jej za male"a one do mnie ze to tak nie jest
i faktycznie mialy racje.Maja jeszcze dlugo nosila 56 rozmiar
-
Joasiu cudna Juleczka
gratuluję!
Mój Samuś też we wszystkim pływaniektóre nawet 50 ma za duże
ale tak ładnie przybiera więc myślę że zaraz wszystko będzie pasować. Dziś znowu męczył się biedny z brzuszkiem i nie mógł spać,w końcu położyłam go obok siebie na sofie i zasnął jak zabity
mój kochany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:57
Z., gosi_a, Joasia:), angel-84, Rozalia, Sista, Aka81, dorcia8919, niusiaa5, CaneCorso, Nieukowa, Alorrene13, Czarnaa94, karolina0522, Ania1704, zyrcia, sss, .aś., Katha81, elukkkcha245, nenette, Finezja, Aneta87, Inesicia lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyJa już po wizycie wszystko pozamykane, wyniki kwasu moczowego do powtórzenia, GBS pobrane. Kolejna wizyta za tydzień.
Wiec chyba pora wdrążyć 4 x s. Może małego to ruszy Smiley ( żart oczywiście -mały sam wybierze dla siebie odpowiedni moment).
A jeszcze musze kontrolować ciśnienie. Z tego wszystkiego zapomniałam się spytać jakie jest prawidłowe? Może Wy mi pomożecie . Dzisiaj miałam 125/80
Urocze te wasze dzieciaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 16:38
Joasia:), karolina0522, sss lubią tę wiadomość
-
Wiecie, na prawdę dzieciaczki są przesłodkie! Julia prześliczna, Samuel przecudny!
Dongina, nie martw się szyjką, ja nie wiem czy moja twarda, miękka, bo dowiem się dopiero 11 czerwca. Tylko czuję że mi córka grzebie w szyjce. Chociaż na pewno do wizyty dotrwam
Maglic- Ty to już dawno powinnaś być na porodówce, ale widocznie synek uparciuchMoże dzisiaj wyskoczy
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
No i pojawiły się fotografie czyli to co tygryski lubią najbardziej
Joasia mała to sama słodycz, Muniek synek rośnie jak na drożdżach! Jeśli bawicie się we wrozby to i ja poproszę o swój termin
-
Joasiu Księżniczka śliczna!
Samuel rośnie w oczach
Z. moje stopy też niestety puchnątrzymanie wysoko nic nie daje, picie dużej ilość płynów też się nie sprawdza. może spróbuję je wymoczyć w letniej wodzie. Łudzę sie z nadzieją, że to jakoś zmniejszy opuchliznę. W sumie nawet mam ręce i dłonie takie nabrzmiałe, więc to ta cholerna woda się zatrzymuje
i wyglądam jak baleron
-
Maglic - jedyne co Ci wywróżę, to będziesz mama wczesniej niż ja
Moj termin to 10 czerwiec. Zabieraj sie zatem za lody i kebaba, bo potem będziesz dbała o mleczko
Zetka - ja pamietam, jak pod koniec stycznia mieliśmy w pracy imprezę integracyjna. No i ta pracownica przyszła z 1 cm szyjka, bawiła sie dluzej niż ja, a Mały wyszedł zgodnie z terminem pod koniec marcaTakie juz sa te Dzieciaczki, jak bedą chciały wyjsć to nawet pessar pokonają, jak pokazała Kornelka
Mnie spuchły nogi, ale to od stania. Wymyśliłam sobie naleśniki, których trzeba przeciez pilnować. Ale warto było, nadzienie serowo-truskawkowe, a polewa śmietanowo-truskawkowa. Obzarlam sie tak, ze teraz lezeZ. lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny, wracam właśnie z USG, po USG miała być szkoła rodzenia ale prędzj bym sie rozpłynęła, niż dotarła w tym skwarze na zajęcia...weszłam też na wagę,mam ponad 13 kg do przodu i nic mi nie spuchło, więc marne szanse że to woda się zbiera...moja córcia waży 3600 i nieco mnie to przeraża, no nic, ważne że miewa się dobrze
Sista, Scintilla, Joasia:), Z., Alorrene13, karolina0522, dorcia8919, sss, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość
-
CaneCorso wrote:Czesc Dziewczyny, wracam właśnie z USG, po USG miała być szkoła rodzenia ale prędzj bym sie rozpłynęła, niż dotarła w tym skwarze na zajęcia...weszłam też na wagę,mam ponad 13 kg do przodu i nic mi nie spuchło, więc marne szanse że to woda się zbiera...moja córcia waży 3600 i nieco mnie to przeraża, no nic, ważne że miewa się dobrze
-
No i kolejna dziewuszka
Przekazuje od Kasiki: O 14.33 na świat przyszła Amelka, 9 pkt, 3660.
Scintilla, Ekkaja, Czarnaa94, Sista, Z., Muniek, Alorrene13, Aka81, karolina0522, Ania1704, Rozalia, dorcia8919, Dongina, zyrcia, CaneCorso, BrumBrumek, sss, Nieukowa, gosi_a, Joasia:), Katha81, A1984, Magda2013, nenette, Inesicia lubią tę wiadomość
-
Kasika - ogromne gratuklacje !!! Doczekałaś sie swojej Amelki, hura hura !!! Duzo zdrówka dla Ciebie i Córeczki
Zdrówka i szybkiego powrotu do domu zycze
No i czekamy na opis porodu oraz fotkę Amelki
Kto czeka na Dziewczynkę, niech sie spręża, bo dziś mamy Dzien Dziewczynek wlasnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 18:01