Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a jak na sali ? leżysz sama ? bo poporodowe są dwuosobowe nieeeee ? jak tatuś ? mógł widzieć to wszystko ? jak to wyglądało przy cesarce jeśli chodzi o ojca ?
bo ja w sumie sn ale z racji wagi nigdy nie wiadomo ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:39
-
Joasia piękności urodziłaś i bardzo podobna do fotek z usg
My dopiero weszliśmy do domu. Mój uparciuch znów nie chciał współpracować i leżałam pod ktg prawie 2h...słodkoKolejne w poniedzialek ale zapis jest ok.
Nie wiem co tu jutro robić. Chodzić za bardzo nie mogę, nad wodą będzie masa ludzi i upał. Chyba tylko wyciągnę męża na jakiś obiad i lody na miastoJoasia:), Sista, Alorrene13, gosi_a, Scintilla, dorcia8919, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dada wrote:Dziewczyny jeszcze ja..nie chce sie licytować ale niestety moje przeczucia tez skłaniaja sie ku lipcowi...
Joasia córka śliczna
Dada - ja sie chętnie zamienięUwielbiam swoj ciążowy stan
Leze na kanapie i odpoczywam, zrobiłam pomidorówkę, zjedliśmy, a za chwilkę biorę sie za naleśniki
Wieczorwm wyciągnę M. na loda
-
Dada wrote:No to M zadowolony
Sista ja to moze nie chciałabym dzis ale tak tydz przed terminem,tylko nie po ...
A ja bym chciała w lipcu, nawet myslalam, ze jak SN to bankowo do lipca przenoszę. Moja siostra i przyszła Olgi Chrzestna jest z lipcaNo ale oczywiście cieszę sie ogromnie, ze to juz za tydzien, bo z drugiej strony Olga bedzie miała urodziny jeszcze w roku szkolnym i bedzie mogła przynosić cukierki do szkoły. No i bedzie miała koleżanki na swoich urodzinowych balach, co niestety omijało moja siostrę
Urodzisz najpóźniej w terminie wyznaczonym, zobaczysz