Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszyczka dzieki za super dokladna relacje! Gratuluje malenstwa, niech sie zdrowo chowa
U mnie z balonem bida bo 3 dni temu ostatnio cwiczylam i nie wiem czy nie cofnelam sie o kilka kluczowych mmjutro wie okaze.
Tak z obserwacji- to z tymi paluchami to wiekszy masochizm, bo wlozyc cos jest trudniej niz tylko wyjac... No i chyba nie masz uczucia parcia podczas takiego cwiczenia? Ja mam takie jakby pieczenie pod koniec, ale to nie boli tylko ciagnie...trudno nazwac to uczucie...Sista lubi tę wiadomość
-
Dongina wrote:Monia czy twoj brzuch juz opadł? Moj jest koszmarnie wysoko i wciaz na zoładku. Nie mam zadnej zgagi (to chyba takie pieczenie?), dobrze mi sie oddycha, ale chyba wole przeniesc ciezar nieco nizei. Sęk w tym, ze mala lezy na godzinie 5 lub 4, i rozpycha sie na boki. Kiedy ona zejdzie do kanału?
i teraz w sobote nie mogłam pomyć podłóg i sie schylić bo mi tam nisko przeszkadzało coś , ale jak nago stanę przed lustrem mam wrażenie, że nic sie nie zmieniło więc nie wiem -
Dongina ja mam cc zaplanowana na piątek i wolałabym aby grzecznie siedział w brzuszku
Chociaż jutro wraca do pracy mój gin od cięcia, więc będę spać spokojniej
No ale powiem Wam że miałam dość bólu jak się wstawiał. Podziwiam rodzące sn
Dobrej nocki!Sista lubi tę wiadomość
-
Karolinko, trzymam za Ciebie jutro kciuki
postaraj się mimo wszystko wyspać, bo będziesz potrzebowała dużo energii.
Agata, nie "bawiłabym się" w takie diety przed porodem. Twój organizm musi mieć siłę do urodzenia dziecka, a to mu może zapewnić tylko i wyłącznie zbilansowana dieta. Nabiał, warzywa, węglowodany złożone. Jak organizm będzie chciał się przeczyścić to to zrobi (ewentualnie położne). Na zaparcia dobra jest na czczo woda + łyżeczka miodu + sok z cytryny. Po kilku dniach pomaga i na pewno zdrowsze.
Nie mam siły więcej pisać.
Witam się w 39 tyg. Jeszcze zaaplikuje prostaglandyny (ponoć godzinę trzeba leżeć z zawartością xD) i idę spać. Jak nie wyjdzie to musi jeszcze tydzień wytrzymać. Dobranoc.karolina0522, gosi_a, dorcia8919 lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg: 94? 93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅/❌?
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Quote:Lilirose gratuluje u mnie zamknięte wszystko na 4 spusty ...
Ja Tobie nie doradzę bo mojego M nie ma wiec sexow nie bedzie i tego nie sprawdze.
mowia o tej herbacie z liści malin ale czy to cos da...
@Lilirose: podobno przyspieszacze porodu typu seks, herbata z liści malin i mycie okien nie działają, ale ja i tak od poniedziałku mam zamiar umyć okna
A jak rodziły Wasze mamy? w terminach, przed czy po?
Moja 2 tyg. przed w dwóch przypadkach a raz wywoływany (CC).
Jutro zabieram się za pakowanie torby i czekam. Chciałabym już rodzić, ale z drugiej strony nie wiem czy Synek nie jest za mały (1 czerwca USG pokazało 2600...).Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Nie nadrobie Was. Przepraszam. Za wszystkie dziewczyny mocno trzymam kciuki.
Ja leze na sali przedporodowej, o 19 odeszly mi wody, przeplywy kiepskie i w dodatky Gabrys jest owiniety pepowina dwa razy w okol szyiod 20 do 00 lezalam pod ktg na porodowce zapis dobry aoe skurczy brak i rozwarcie na palec. Prosze o kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Teraz mam sie przespac zeby na jutro miec sily...
Ania1704, Rozalia, CaneCorso, Ekkaja, Sista, Alorrene13, BrumBrumek, angel-84, nenette, sss, gosi_a, agawera, dorcia8919, .aś. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maglic dołączam do kciukajacych za Ciebie! Bedzie dobrze.
Przepraszam ze nie odnoszę się do Waszych postów ale z telefonu troszkę mi ciężko.
Dziś nawet się wyspalam. Zobaczymy co mnie dziś czeka bo tu decyzje zmieniaja sie w szpitalu jak w kalejdoskpie. Wieczorne ktg wyszło wczoraj lepiej wiec sie troche uspokoilam. Ale chyba ide na rekord z długością trwania ciąży na naszym wątku... czuje że i tak skonczy sie CC bo dziecko nie chce sie wstawic w kanal.
Trzymajcie sie!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja wyjątkowo już nie śpię, młody mnie kopie z każdej strony. Nie wiem czemu ale mam silne przeczucie że chciałby już wyjść... Oklada mnie z każdej strony a zawsze był spokojny. Może to efekt zejścia do kanału...
A co do brzucha to mój już jakiś czas temu opadł a małego nie było jeszcze na dole. Teraz brzuch mam tak nisko że mam wrażenie że leży na bozenie
Maglic powodzenia, niech pójdzie szybko i bezboleśnie
Karolina wszystko będzie dobrze, mało stresu życzę i pamiętaj że za kilka h będziesz tulić swój skarb
Z. z tego mojego wczorajszego stresu nie zauważyłam Twoich kłopotów na ktg. Cieszę się że ostatni wynik się poprawił i trzymam kciuki już tylko za takie i za rozkręcenie akcji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 05:59
Z., Sista, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozalia Twój już w kanale , fajnie
czytając Twoje odczucia to moja jeszcze napewno do niego nie doszła bo takich bóli nie miałam mocnych
Zetko oby dzisiejszy dzień był owocny w konkretne decyzje albo maluch wreszcie wyszedłZ., Rozalia lubią tę wiadomość
-
Witam trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze cc. Gratuluje nowym mama wspaniałych cudów.
dziś u nas termin i nic się nie dzieje. Jutro do szpitala mam się zgłosić dosta lam skierowanie. Choć tu czytam że żadna z was nie idzie na oddział po terminie.