Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, z samego Poznania nie jestem, mieszkam 60 km od, w miarę często tam jestem, i na połówkowe z pewnością też sie zjawie w Pzn, no i jak wszystko bedzie ok to i wyprawke dla dzidziolka tam zrobie normalną drogą godzinka a autostradą 30 min i jestem
-
Natka przykro mi bardzo wspieram
Witam rowniez nowe dziewczyny
Evell elukkkcha i xxmoniaxx ciesze sie z wami ze wizyty pozytywnie zaliczone
Wiem ze juz pozno ale co do dzisiejszego obiadu to ja mialam zupe ogorkowa i leczo
Ale narobilyscie mi ochoty na kluski i na barszcz bialy lub czerwony... ale glodna sie zrobilamEvell lubi tę wiadomość
-
lauda wrote:Kikusia, ja do tej pory kluchy robię na gazie zawieszonej nad garnkiem. Jakoś tak tradycyjnie jak babcia i mama robię. Zawsze wychodzą i są pyszne
Kocham te kluchy z sosem z kaczki I czerwona kapusta!lauda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Trzymam kciuki za mocno bijące serducha i trochę Wam zazdroszczę wizyt - za parę godzin będziecie wiedziały, że wszystko jest ok! A ja na kolejne usg czekam do 13 listopada... ale potem to już powoli drugi trymestr się zacznie i mam nadzieję na większy spokój psychiczny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny, świeżynka ze mnie po tej stronie to bardzo budujące czytać, że ktoś podziela obawy. Ja wariuję mam wizytę dopiero 10 listopada ehhh... ostatnio był tylko pęcherzyk nie było nawet zarodka a miałam nieprzyjemność doświadczyć pustego jaja płodowego, więc teraz nawet nie mam na tyle odwagi żebyś się cieszyć ciążą...
Tak się zastanawiam czy ten strach o to czy wszystko będzie w porządku to mija na późniejszych etapach ciąży??
Toxey- mnie też piersi bolą jednego dnia bardziej innego mniej, myślę że to nie jest kluczowy wyznacznik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 07:44
-
Toxey - mnie tak samo ja Eva84, raz piersi bolą, a raz są bardziej miękkie. Teraz jestem wg usg w 8 tygodniu i 6 dniu ciąży i przez ten cały czas objawy zmieniały mi się chyba 100 razy Także staram się tym nie przejmować, ale szczerze mówiąc nie bardzo mi to wychodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny