Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej z rana... u mnie objawy na szczęście/niestety ani trochę się nie zmniejszyły. Wczoraj prawie po ścianach chodziłam tak mnie cycki szczypały, a dzisiaj mdliło mnie od rana potężnie... chyba to dobrze, chociaż pracy zawodowej nie ułatwia
Zaraz jadę do gina Odezwę się "po"!Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWolałabym żeby mnie wszystko bolało i rzygankiem też bym nie pogardziła, a tu nic! Wróciłam z bety, wynik jutro.
Monia jak fajnieee!!! U mnie było widać tylko czarną kropkę, ale byłam od razu jak się dowiedziałam, ponad tydzień temu.
Nieukowa trzymam kciuki!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:47
-
Witajcie z rana. Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty. U mnie dziś znów okropna mgła, a przed nami sześciogodzinna podróż do Wawy.
-
Jak już zobaczyłam jedno zdj z USG to pokażę też swoje z 21/10
Mój maleńki
Toxey też bym chciała się męczyć ale to może jeszcze do nas przyjść Mnie też nie bola cały czas piersi , zdarza się ,że kilka dni wcale i ja wtedy odchodzę od zmysłów .
Ale w nocy poczułam lekko obolałe i jakoś myślę jest nadzieja heh
Trzymam kciuki :*lauda, elukkkcha245 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa również witam z rana kobietki :)powiem wam ,że od wczoraj jestem taka spokojna i szczęsliwa ginka mi powiedziała,że teraz moge spać spokojnie.Co do objawów to mdłosci każdy dzien mam teraz choć nie raz cały dzień się utrzymują nieukowa mnie w niedziele tak piersi szczypały i swędziały.
Truskaweczka250, Katha81 lubią tę wiadomość
-
No to js juz po....z fasolka wszystko ok, ma taka wielka glowe...tylko jest problem z pecherzm plodowym jest plaski fasolka ma malo miejsca i mam zwolnienie na 3 tyg..konska dawka luteiny 3 tabl rano i 3 na noc ale ponoc powinno byc ok jsk troche poleze takze witajcie na l4.. Chcialam uniknac ale sie nie dalo.
Z., lauda, Katha81, ewkaa28 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
aghata to super wiadomość cieszę się
zrobiłam sobie kanapki z szynką i serem ... normalnie nie poradzę ich zjeść, wydaje się że mają dziwny smak . Ostała mi się jedynie herbata -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny a ja dobrze sie czuje Piersi mnie juz wcale nie bolą..dzisiaj muszę zadzwonić do gina i na jutro sie umówić jak będzie mógł a jak nie to na czwartek:)Może też sobie podejrzę fasolkę czy wszystko ok:)
Witam nowe dziewczyny Mag13 i eva84:)
-
Ja też się dobrze czuję,żadnych mdłości, piersi mnie nie bolały ale od wczoraj już dają znać o sobie:)
Dziewczyny śliczne fasolki, aghata nie przejmuj się L4 jak trzeba to trzeba dzidziuś najważniejszy:)
Ja fasolką jak wszystko będzie oki pochwalę się dopieroooo za tydzień........ewa -
lauda wrote:Aghata - trzymam kciuki, baaardzo mocno! I czekam na dobre wieści!
Mag13 i eva84, witajcie wśród czerwcówek. Podajcie planowany termin porodu, abym mogła wpisać na listę.
Hej Ja tez sie melduje na 4 czerwiec !lauda lubi tę wiadomość
[/url]