Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam dziewczynki.
A ja w pracy właśnie jem śniadanko drugie , muli mnie od rana, a szczoteczka do zębów jakaś duża się zrobiła... Odebrałam wczoraj bete i wydaje mi się ze jest ok.
Ja mam dopiero wizytę 12.11.2014 i mam nadzieje że będzie się z czego cieszyć.
Cieszę się że dzisiaj są dobre wiadomości i nas nie ubywa.....Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
kot_bury wrote:Cześć! Niestety po przegranej walce muszę Was opuścić mocno trzymam za Was kciuki i życzę spokojnych ciąż i zdrowych maluchów! Trzymajcie się :*
Kurcze ale się źle dzieję przykro mi:( chyba na jakiś czas opuszczę forum bo za często dziewczyny nas opuszczacie:( -
Witam
gratuluję pozytywnych wieści z wizyt Bardzo mi przykro z powodu dziewczyn - to takie dołujące ale trzeba wierzyć że za niedługo znowu będziecie sie cieszyć fasolkami
Ja dzwoniłam o 9 do gina i niby nie ma dzisiaj czasu ale kazał zadzwonić po 13 to moze da się coś zrobić a jak nie to jutro wizyta... i siedzę teraz jak na szpilkach, wykąpana, pachnąca i ogolona i nie wiem czy mnie przyjmie... to czekanie jest najgorsze!
-
Dzięki
Widzę że forum w większości okupowane jest przez dziołchy ze Śląska i poznańskie pyry z WLKP ja jestem z górnego Śląska ale Poznań to taka moja druga miłość - moja mama pochodzi z Poznania, bardzo dobrze znam to miasto i jestem tam kilka razy do roku, uwielbiam klimat rynku i ogólnie ludzi, gwarę no i potrawy... chociaż na pierwszym miejscu u mnie zawsze będzie rolada z kluskami i modro kapusta
lauda, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
kot_bury bardzo mi przykro.
Dziewczyny wlasnie dzwonilam do lekarza powiedzialam, ze caly weekend dziwnie mnie bolal brzuch i czy moge przyjechac wczesniej- zgodzil sie hurra! Czy myslicie ze juz zobacze serduszko, to bedzie 6tc+3 dni.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Mam pytanie do dziewczyn po plamieniach lub po prostu takich, którym lekarz kazał leżeć. Jak wam wychodzi to leżenie?
Ja przez ostatni tydzień rzeczywiście uczciwie leżałam, po doświadczeniach ze szpitala, które wyglądały tak: Piątek - zaczęły się plamienia. Sobota wieczorem już cisza i czysto, w niedzielę rano też, więc połaziłam trochę po szpitalu dla rozrywki. No i w niedzielę wieczorem znowu się zaczęło W poniedziałek wieczorem znowu nic.
Od tamtej pory rzeczywiście większość czasu spędzam w łóżku, ale szczerze mówiąc już mam tego trochę dość... Chętnie przynajmniej przeszłabym się z psem na spacer... A wy leżycie? A robicie coś w domu? Teoretycznie każdy jest inny i coś co się sprawdza u jednej nie musi od razu być prawdziwe w przypadku drugiej, ale ja już rzygam (dosłownie) tym leżeniem w łóżku -
Eowena współczuję ;/
Ja leżałam w poprzedniej ciąży przed poronieniem, ale dosłownie 1 dzień mi tego leżenia wyszedł, bo zaraz potem zaczęłam krwawić i wiadomo co było dalej... także nie będę w stanie ci pomóc ;(
Ale wypisali cię ze szpitala i teraz leżysz w domu, czy dalej w szpitalnym wyrze? -
Kot Bury bardzo,bardzo mi przykro Tulę Cię mocno!!!!
Agatha witaj wśród L4-eczek
Eowena ja uczciwie leżę. Wstaję tylko do toalety, prysznic i zrobić sobie jeść. Czytam dużo książek, oglądam tv, filmy i jakoś leci.
Dziś byłam na badaniach z krwi, i się dziewczyny zdziwiłam. Miałam skierowanie z NFZtu ale okazało się że HIV, WR, TSH- musiałam zapłacić, bo NFZ tego nie funduje. Za darmo miałam mocz, morfologię, glukozę i coś jeszcze, nie pamiętam teraz. Dobrze że miałam kasę przy sobie. -
Eowena, ja juz leze 6 tydzien. No ciezko jest choc od ponad tygodnia zrobie cos w domu np obiadek. Na poczatku w szpitalu lezalam 3 tygodnie plackiem ale jakos dalam rade bo mialam bole i lezenie mi pomagalo. Potem byla ogromna sennosc wiec moglam spac godzinami. Teraz juz sie przyzwyczailam do lezenia ale wstaje coraz wiecej bo moge. Musze tylko uwazac aby nic nie podnosic i nie dzwigac..
-
kiniusia ja właśnie w tym dniu zobaczyłam pulsujące serduszko, więc jest szansa, że i Ty zobaczysz;) Umówiłam się właśnie na kolejną wizytę na piątek. Już nie mogę się doczekać.
elukkkcha245 lubi tę wiadomość
-
Nie no, jak nie refunduje?
Mi lekarz powiedział że WR, HIV, CMV, morfologia, grupa krwi+Coombs, tsh, mocz i glukoza są bezpłatne...
Na wszelki wypadek wezmę też kasę ze sobą jak będę robić, ale coś jest nie halo.
Co do WR to jestem na 500% pewna że to musi byc darmowe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 13:45
-
Ja już od tygodnia leżę w domu, więc w sumie nie jest tak źle Też dużo czytam, oglądam filmy, tu rzygnę, tam rzygnę i jakoś leci Na pewno się nie nudzę - uznaję zasadę, że tylko nudni ludzie nie potrafią sobie znaleźć zajęcia i się nudzą
Jesień to moja ulubiona pora roku i po prostu chciałabym poczuć wiatr we włosach
Ale skoro wy uczciwie leżycie to ja też dalej będę okupować łóżkokasika8303 lubi tę wiadomość
-
Inesica dziekuje bardzo za odpowiedz1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Znowu smutne wieści Dziewczyny już musi być dobrze! Proszę żadnych więcej postów o stratach maluszków, kiedy skończy się ten okres Koleżanki którym się tym razem nie udało - mogę tylko przekazać wyrazy współczucie i uściskać wirtualnie!!!!
Nie odpisuję Wam nic dzisiaj chociaż śledzę rozmowę - kiepsko się dziś czuję, bardzo zmęczona, trochę kręciło mi się w głowie ale przeszło. Siedzę w pracy jak zombie, poszłabym do domu ale mam dziś w cholerę tematów które naprawdę należy zamknąć -
A ja dzwoniłam i wizytę mam jutro o 16.15:)
kasika8303 wrote:Dziś byłam na badaniach z krwi, i się dziewczyny zdziwiłam. Miałam skierowanie z NFZtu ale okazało się że HIV, WR, TSH- musiałam zapłacić, bo NFZ tego nie funduje. Za darmo miałam mocz, morfologię, glukozę i coś jeszcze, nie pamiętam teraz. Dobrze że miałam kasę przy sobie.
Ja robiłam też Hiv i Wr bo miałam skierowanie to nie płaciłam..a Tsh to robiłam przed ciążą to na własną rękę i wtedy płaciłam, ale teraz juz nie musiałam robić. -
Truskaweczka250 wrote:A ja dzwoniłam i wizytę mam jutro o 16.15:)
Ja robiłam też Hiv i Wr bo miałam skierowanie to nie płaciłam..a Tsh to robiłam przed ciążą to na własną rękę i wtedy płaciłam, ale teraz juz nie musiałam robić.
No to mnie oszukali 120 zł poszło .........