X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Tuptuś Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrowko, powiedziala Ci pani doktor czemu dziaselka sa spuchniete? Chyba jeszcze za wczesnie na zabki?

mhsvclb12eebnfwx.png
  • Migotka85 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrówka juz ząbki??

Migotka85
  • Migotka85 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuptuś wrote:
    Mrowko, powiedziala Ci pani doktor czemu dziaselka sa spuchniete? Chyba jeszcze za wczesnie na zabki?
    U mnie w rodzinie krąży plotka,ze moja chrzestna urodziła się z jednym zębem

siamyrka lubi tę wiadomość

Migotka85
  • mrówka:) Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuptus- powiedziala, ze Mikolaj bedzie z tych dzieci co maja szybko zabki. Zreszta na dole widac mu takie delikatne 2 kreseczki, a to oznacza, ze juz sa bliziutko. Lyzeczka sprawdzalam to jeszcze nic nie stuka ;)

f2wl4z17opsm6rcz.png

w5wqcwa1duldkdy6.png
  • Stokrotka2626 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szybko te ząbki. Moja myszka w końcu od rana zasnęła. Dziś noc była wyjątkowo spokojna zasneła o 22 pobudka o 3,30 i później już na dobre o 6,30 koło 11 miała 15 min drzemki to teraz licze że pośpi tak do 17

f2w3qqmz6uxsr9l6.png
  • Tuptuś Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam jak dzieci maja swoje pierwsze zabki :)
    Mrowko zycze by synek wykielkowal zabki juz bez dolegliwosci
    Stokrotko, marzy mi sie taka noc ;)

mrówka:) lubi tę wiadomość

mhsvclb12eebnfwx.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pospalismy 3 godzinki wspolnie z Synkiem. Fajnie jak nie trzeba nic robic ;P
    Mrowka - zabki? Ja sie wlasnie ost zastanawialam jak wczesnie moze dziecko zaczac zabkowac :)
    Zapomnialam laktatora z domu, a moj Mlody nie chce tego zelaza z woda pic. Wiec wzielam sie za reczne wyciskanie. Myslalam ze zanim wycisne 1/4 szkl minie pol dnia a tu nawet nie 3 min i juz. Leci mi z tych cyckow a miekkie (zwisajace), jakby puste hehe.
    Ale goraco... Dobrze, ze moja Babcia ma przyjemnie i chlodno w mieszkaniu bo bym sie udusila chyba :P

Ooo! Maly dostal cycka i znowu spi hehe ;)

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety bardzo rzadko się zdarza i zawsze jest okupiona ciężkim marudnym dniem ok 2godz snu miedzy 7 rano a 22 to troszkę mało

f2w3qqmz6uxsr9l6.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko - pomysl, ze bedzie coraz lepiej :)

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem i tak już jest dużo lepiej na początku Iza to tylko na rękach a teraz to rano kładę ją na matę edukacyjną i zjem śniadanie ogarnę mieszkanie czasem nawet 45 min potrafi się sama bawić ale jak jest wyspana

f2w3qqmz6uxsr9l6.png
  • Tuptuś Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doszedl lezaczko bujaczek, wczoraj mlodzieniec z zaciekawieniem w nim lezal i sie rozgladal, dzis prawie w ogole nie trzymam go na rekach, baaa nawet w nim zasypia, ale trzeba pobujac, minus jest taki ze jak sie przestaje bujac to po 10' sie budzi :D musze mezowi powiedziec zeby dosztukowal jakas maszynke ktora bedzie bujac lezaczkiem :D ale dzieki temu udalo mi sie dzis zrobic mega prasowanie, przygotowac obiad. No nic tylko sie cieszyc :)

siamyrka, dorcia8919 lubią tę wiadomość

mhsvclb12eebnfwx.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuptus - super.moj to juz sie znudzil bujakiem hehe. Posiedzi ale nie ma juz tego "wow". Chyba wie, ze musi posiedziec, zeby Mama mogla cos zrobic

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfc0502b5490.jpg

A to moja rodzinka:) Chrzest był miesiąc temu wiec Izia już dużo urosła

siamyrka, Tuptuś, mrówka:), Zozolek, Sista, dorcia8919 lubią tę wiadomość

f2w3qqmz6uxsr9l6.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka - sliczna z Was Rodzinka <3

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • Tuptuś Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpisuje sie pod tym co napisala Siamaryka, piekna rodzinka. Cora sama slodycz ❤️

mhsvclb12eebnfwx.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wasze Bobasy tez ciagle ssa piesci? Nathanek odkad nauczyl sie wkladac rece do buzi to gryzie piesci jak opetany :p

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • mrówka:) Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze mlody dzis ciagle niespokojny, katar i dziaselka nie daja mu spac:( Ciagle tylko na raczkach. Teraz zjadl i usnal ale dalej jeczy. Dziewczyny 3-majcie kciuki zebysmy dzisiaj nie musieli z nim jechac na ip.

Stokrotka ja tez podpisuje sie pod tym co napisala siamyrka ;)

Siamyrka- Miki na okraglo ssie piesci gdyby mogl to cala by wlozyl do paszczy;) Ale nie tylko piesci smaczna tez pielucha, gryzak i wszystko co w zasiegu reki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 18:56

f2wl4z17opsm6rcz.png

w5wqcwa1duldkdy6.png
  • Zozolek Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siamryka u nas jest karmienie ok 15 minut i 2,5-3 godziny do nastepnego ssania piersi. Pomiedzy smoczek.
    Stokrotka slicznie wygladacie :-) u nas tez w dzien sen ok 3 razy po 30-45 minut... masakra... A zeby w nocy chociaz dobrze spal... pssss, ok 1 pobutka i ponad godzine sie trzaska po jedzeniu, potem ok 5-i powtorka z rozrywki, tylko ze potem to juz do 7 co chwile sie budzi jak mu smoczek wypada.

ukdy3e5exkks76t9.png
  • Zozolek Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrowka kciuki zacisniete

ukdy3e5exkks76t9.png
  • Tuptuś Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siamaryka, moj synek pozera swoje dlonie jak szalony, czasem paluszki wetknie tak gleboko ze az robi miny jakby mial zwymiotowac :D

Zozolku moj ostatnio od okolo 1 w nocy budzi sie co godzina, zlapie dwa male lyki mleka i znow sen na godzine. Okolo 5 pobudka gdy gubi smoka; zazwyczaj tez sie juz od tego rozbudza.
    W dzien spi malo, wiec i ja nie mam kiedy odespac. Sama nie wiem skad czerpie sile, chyba z milosci :)

Mroweczko trzymam kciuki :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 19:47

mhsvclb12eebnfwx.png
‹‹ 1684 1685 1686 1687 1688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ