Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
My pospalismy 3 godzinki wspolnie z Synkiem. Fajnie jak nie trzeba nic robic ;P
Mrowka - zabki? Ja sie wlasnie ost zastanawialam jak wczesnie moze dziecko zaczac zabkowac
Zapomnialam laktatora z domu, a moj Mlody nie chce tego zelaza z woda pic. Wiec wzielam sie za reczne wyciskanie. Myslalam ze zanim wycisne 1/4 szkl minie pol dnia a tu nawet nie 3 min i juz. Leci mi z tych cyckow a miekkie (zwisajace), jakby puste hehe.
Ale goraco... Dobrze, ze moja Babcia ma przyjemnie i chlodno w mieszkaniu bo bym sie udusila chyba
Ooo! Maly dostal cycka i znowu spi hehe -
Doszedl lezaczko bujaczek, wczoraj mlodzieniec z zaciekawieniem w nim lezal i sie rozgladal, dzis prawie w ogole nie trzymam go na rekach, baaa nawet w nim zasypia, ale trzeba pobujac, minus jest taki ze jak sie przestaje bujac to po 10' sie budzi musze mezowi powiedziec zeby dosztukowal jakas maszynke ktora bedzie bujac lezaczkiem ale dzieki temu udalo mi sie dzis zrobic mega prasowanie, przygotowac obiad. No nic tylko sie cieszyc
siamyrka, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Kurcze mlody dzis ciagle niespokojny, katar i dziaselka nie daja mu spac:( Ciagle tylko na raczkach. Teraz zjadl i usnal ale dalej jeczy. Dziewczyny 3-majcie kciuki zebysmy dzisiaj nie musieli z nim jechac na ip.
Stokrotka ja tez podpisuje sie pod tym co napisala siamyrka
Siamyrka- Miki na okraglo ssie piesci gdyby mogl to cala by wlozyl do paszczy;) Ale nie tylko piesci smaczna tez pielucha, gryzak i wszystko co w zasiegu rekiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 18:56
-
Siamryka u nas jest karmienie ok 15 minut i 2,5-3 godziny do nastepnego ssania piersi. Pomiedzy smoczek.
Stokrotka slicznie wygladacie u nas tez w dzien sen ok 3 razy po 30-45 minut... masakra... A zeby w nocy chociaz dobrze spal... pssss, ok 1 pobutka i ponad godzine sie trzaska po jedzeniu, potem ok 5-i powtorka z rozrywki, tylko ze potem to juz do 7 co chwile sie budzi jak mu smoczek wypada.
-
Siamaryka, moj synek pozera swoje dlonie jak szalony, czasem paluszki wetknie tak gleboko ze az robi miny jakby mial zwymiotowac
Zozolku moj ostatnio od okolo 1 w nocy budzi sie co godzina, zlapie dwa male lyki mleka i znow sen na godzine. Okolo 5 pobudka gdy gubi smoka; zazwyczaj tez sie juz od tego rozbudza.
W dzien spi malo, wiec i ja nie mam kiedy odespac. Sama nie wiem skad czerpie sile, chyba z milosci
Mroweczko trzymam kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 19:47
mrówka:) lubi tę wiadomość