Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka rodzina jak z obrazka. Twoja mała łudząco podobna do mojej. Gdzie kupilas te śliczna sukienusie do chrztu? To wielki dzień jeszcze przed nami, niestety dopiero zaplanowany na 20.12 bo wtedy jedziemy na urlop do pl. Trochę długo ale już się nie mogę doczekać jak malutka pozna resztę rodzinki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 21:22
Migotka85 -
Migotka85 wrote:Stokrotka rodzina jak z obrazka. Twoja mała łudząco podobna do mojej. Gdzie kupilas te śliczna sukienusie do chrztu? To wielki dzień jeszcze przed nami, niestety dopiero zaplanowany na 20.12 bo wtedy jedziemy na urlop do pl. Trochę długo ale już się nie mogę doczekać jak malutka pozna resztę rodzinki.
Dziekujemy za komplementy sukienusię uszyła moja mama więc taką ciężko kupić będziesiamyrka, Tuptuś lubią tę wiadomość
-
Stokrotka, ślicznie wyglądacie. I jaka praktyczna sukienka. Aktualnie właśnie szukam czegoś dla siebie na chrzest. Dla Malutkiej już mam 3, a sama - problem bo piersi duże, brzuszek troszke jeszcze widać - no i karmienie. )[link=https://dzidziusiowo.pl/suwaczki][/link]
-
Migotka, ja najwyżej inaczej ubiorę się do kościoła a pózniej przebiorę, albo odciągnę trochę do butelki żeby w razie czego w kościele się nie rozbierać. ) Ogólnie to chciałabym znalezc coś takiego WOW a na razie nie mam. A jak w ogóle Wasze Maluchy podczas mszy wytrzymały??? Ja tego chyba boję się najbardziej przy naszym darciuszku...[link=https://dzidziusiowo.pl/suwaczki][/link]
-
Coffe Szymek też rozdarciuch na maxa, ale uważam chrzest za udany. Przed kościołem nakarmiony, w drodze do kościoła w wózku uśpiony i spał. No ale gdy nadszedł czas chrztu jak został wyciągnięty z wózka, zaczął się wkurzać i nieco płakać. A już na laniu wody cały Kościół musiał wiedzieć, że Szymon jest chrzczony potem dostał butlę i był spokój do końca mszy dacie radę
Coffe lubi tę wiadomość
-
Hej hej Kobietki
My dzis noc taka sobie- czesto sie budzil (ale to norma), z tym ze b.dlugo zasypial... i teraz juz tez od 11 nie spi i jakos mimo zmeczenia mu to nie wychodzi
Siostra byla to chociaz posprzatalam troche. Teraz lezy i marudka sobie pod nosem na zmiane z ssaniem piesci.
Tez sie boje jak Maly bd sie zachowywal podczas mszy w Kosciele... -
Halo Dziewczynki Jak dzien?
U nas wyjatkowo marudnie. Maly tak jak w nocy mial trudno zasnac a jak juz zasnal to spal gora 40 min.
Wlasnie wrocilismy ze spaceru. Maly nie cierpi ostatnio jezdzic w gondoli. Wiec wozimy sie w foteliku. Podejrzewam, ze chodzi o to, ze nic w gondoli prawie nie widzi. W kazdym badz razie, w foteliku jest wzgledny spokoj. Zasnal i tak teraz spi.
Jutro jedziemy na drugie zajecia na basen -
Witamy sie i my:) Noc byla fatalna mlody dostal goraczki i co 4 godz. dostawal pedicetamol;/ Dla mojego spokoju podjechalam z nim na dyzur i osluchowo czysty, gardlo tez i nie wiadomo skad goraczka:( Na szczescie im blizej konca dnia tym lepiej. Mlody zamist sie drzec zaczal sie znow usmiechac. Miki juz okapany i wlasnie zasypia przy cycku. Oby ta noc byla juz spokojniejsza. Dziekuje za kciuki, jak widac pomogly bo mlody zdrowieje;)
Dobrze, ze nie widzialyscie mnie rano. Popuchniete i sine oczy. Maz sie smial, ze jak pojedziemy z malym to pomysla, ze jakas patologia;) Zreszta jego oczy nie wygladaly lepiej:d
My chrzest mielismy 05.07. Miki cala msze przespal, nawet lanie woda nie zrobilo na nim wrazenia. Zreszta reszte uroczystosci tez praktycznie przespal, budzil sie tylko na jedzenie :d
Siamyrka wspolczuje marudy, nasz byl taki wczoraj i szlo oszalec. Zalatwiac sie musialam w biegu, tsk samo jesc. Przez to Wika byla troszke poszkodowana. My tez jutro idziemy na basen ale z Wiktoriw. Miki bedzie chodzil jak skonczy 3 miesiace.
-
Hejka, nie odzywalam sie bo bylismy na dzialce, fajnie tak caly dzien na swiezym powietrzu w drodze powrotnej mlody tak sie rozplakal, ze az musialam sie zatrzymac, a wyl bo mu sie siusiak do jajek przykleil jak sie spompiwal a sprawdzalam pieluszke przed wyjazdem. Po usunieciu niedogodnosci zasnal i przespal resztw drogi
Teraz pijemy mleczko i lulamy dzien zaliczam do udanych -
My pozno dzis kapiel robilismy bo dop po 21 (normalnie ok 19). Cycek i znowu problem z zasnieciem... ale zasnal. I mam nadzieje, ze noc bd spokojna (czego i Wam Kochane zycze ).
Ja tez juz po kapieli, ogolilam klaki z nóg i sie klade.
Dobrej nocy dla wszystkich Mam i ich Skarbeczkow -
Mrowka- zdrowka dla Synka! :*
Tuptus- jak wpadlas na to, ze to jajeczka Malego uwieraly? Ja bym w zyciu sie nie domyslila (w szczególności ze mojemu Dziecku nawet mokra czy zabrudzona pielucha nie przeszkadza ).
Moj dzis w samochodzie tez arie odprawil, ale to dlatego, ze myslalam, ze zdaze zanim zglodnieje, a w brzuchu chyba zaczelo mu burczec wczesniej haha pod Lidlem musialam karmic.mrówka:) lubi tę wiadomość
-
Siamaryka, moj synek w zaleznosci od tego co mu dolega (glodek/tesknota/bol/mokro) placze inaczej, placz byl z tych na bol co mnie zdziwilo, najpierw wyjelam z fotelika myslac ze mu nie wygodnie, ale plakal dalej, stwierdzilam ze pieluszka, jak ja otworzylam to nadal plakal, spojrzalam na sklejone ze soba klejnoty i je poprawilam, od razu cisza zalozylam nowa piekuszke, dorzuculam puderek i i mozna bylo kontynuowac podroz
Dzis mialam noc najlepsze odkad pamietam. Spac poszedl o 8, obudzil sie o 1:30 na mleczko, pozniej o 4 Ciekawe moze caly dzien spedzony na dworku go tak nastroil?siamyrka lubi tę wiadomość
-
I my się witamy. U nas tez noc ok po kąpieli i karmieniu o 21 mała zasnęła i pobudka na karmienie o 1:15, 3:40, i teraz, ostatnie karmienie było by dużo wcześniej ale mąż się zlitowal i jak się przebudzila to się młoda zajął i chyba zapomniała ze głodnaMigotka85
-
Dzien dobry
U nas noc tez calkiem dobrze. Karmienie podobnie jak u Migotka85
Teraz sie tez karmimy I za godz pewnie bd drzemka
Ja nie odciagam mleczka na spacerki- daje cycka. W Pl widze ze niekiedy dziwnie patrza ale w No to nic nadzwyczajnego.
Mam pare woreczkow pomrozonego mleka jakbym musiala gdzies wyjsc sama.