Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej.
Troche mnie nie bylo, ale mialam awarie komputera...
Siamyrka z przepisu napewno skorzystam.
U nas tak sobie. Wczoraj mielismy 2 szczepienie, po nim byl troche marudny ale za duzej roznicy niz normalnie na co dzien nie zauwazylam klopoty brzuszkowe wrocily z podwojona sila. Codziennie jest placz od ok 12 do wieczora... Kropelki troche pomagaja ale srasznie po nich chlusta... W nocy bez zmian, czeste budxrnie i krecenie z powodu brzuszka... Kiedy to sie skonczy? Krzys wazy 5800 i 62 cm wzrostu czyli wszystko blisko normy. Pozatym walczymy z ciemieniucha ktora jest na calej glowce, macie jakies sposoby?
Co do spania w dzien to spi ok 3 czasem 4 razy dziennie po godzinie max, dzien rozpoczyna o 7 a konczy ok 21. Oczywiscie drzemki sa ok jak nic mu nie jest... -
Ufff , kontrola bioderek ok, zaczepiona moja krolewna objawy AZS lekkie, sama dobre wiadomosci, tylko na wadze slabo przybiera corcia, wiec do kontroli za 2 tyg, za t mamusia caly czas tyje mimo restrykcyjnej diety i kp, a na ciemieniuche pytalam pediatre to albo chemia z apteki np.z ziajki olejek lub domowy sposob zrobic papke z sody nalozyc zostawic na 10 min i wyczesac, lub oliwka posmarowac ciemieniuche 30 min przed kapiela, nalozyc czapeczke bawelniana , zmyc i wyczesac, generalnie chodzi o to zeby nawilzycjulka82
-
U nas ciemieniucha byla pierwszym objawem alergii, wlasnie na glowce ,brwiach, w uszkach i za, my juz ponad miesiac walczymy z ciemieniucha ale juz prawie nie ma, ja grzebykiem wycz3suje tro_zke mocniej przyciskam i kilka razy dziennie nawilzam czekam i czesze, a ta bole brzuszka to kolka?julka82
-
Dobrze ze u was Julka wszystko ok
Tak, cierpi na kolki... Nagle zaczyna sie nisamowicie drzec potem cisza i znowu krzyk. Pomagaja niemieckie kropelki. Niestetu u nas tez to chyba alergia, jest ciemieniucha i rzadkie kupki ze sluzem... Ale czego to objae? Nie wiem -
Ojj juz myslalam, ze tu nikogo nie ma
U nas jakos powolutku. Maly maruda juz spi ogolnie widze u Nathanka duze postepy. Jest kochany ale potrafi tez dac w kosc.
Co do ciemieniuchy my tez z nia walczymy od ponad m-ca. Kupilam w Pl emolium na ciemieniuche. I zostalo nam juz tylko troszke lusek. A pediatra powiedzial, ze nawet jak sie calkiem pozbedziemy to smarowac glowe przed kapiela oliwka. -
Dzien dobry kobietki wreszcie mamy normalne noce z jedna pobudka na karmienie, zeby nie zape_zyc, my sie kapiemy codziennie, nie wiem moze teraz co drugi dzien, zobaczymy, ja swojej myje glowke trzymajac ja na rekavh w pionie, jest nie zadowolona ale juz sie chyba przyzwyczaila,julka82
-
Moja Zosieńka też ma problemy kolkowe niestety. Gdyby nie to, to nasze życie byłoby idealne. Czasem wydaje mi się, że najgorsze już mija, choć boje się to powiedzieć bo zawsze jak już mam nadzieję na lepsze - to wraca. Najgorzej jak ktoś nas odwiedza albo idziemy do teściów i atak... Nie lubię jak ktoś wtedy inny chce ją brać na ręce albo rady w stylu - a może głodna?? a ja czuję jak się pręży, płacze i patrzy na mnie przez łzy - serce mi pęka.[link=https://dzidziusiowo.pl/suwaczki][/link]
-
Hej. U nas noc byla okropna, krecil sie i marudzil do 4, potem jak zasnal to do 7 bez jekniecia... Tak wiec dziewczyny 3 godziny snu... Teraz chyba odsypia bo zasnal o 17 to spi do tetaz w ciuszkach i bez kapieli.
Zastanawiam sie czy nie wybrac sie na usg brzuszka bo w dzien to sa kolki a w nocy? Nie krzyczt tylko jest strasznie niespokojny a jak go posadze na kolanach w pionie to ok.
U na miesiac temu byl chrzest, maly zaczalbplakac zaraz po polaniu woda sle ogolnie bylo ok. Restauracja to jednak nic nie trzeba robic -
Zozolek współczuje, szukajcie przyczyny bo się zamęczysz, wierć dziurę w brzuchu dla pediatry niech kieruje na badania, szkoda ciebie i małego. U nas chrzciny były na początku lipca, jestem zdania że czym wcześniej tym lepiej, mała większość czasu przespała spokojnie . Zrobiliśmy chrzciny w restauracji na 40 os. mąż ma duża rodzinę więc wydatek spory,teściowa znalazła spleśniały jabłecznik z tego powodu zapłaciliśmy 1/4 ceny,na początku byłam zniesmaczona teraz mi już przeszło ,dzięki temu mała ma wszystkie dodatkowe szczepieniajulka82
-
Moja corcia za tydz bedzie miala 4 m-ce, zostalo nam 1/3 opakowani sab sinexu, 3x dziennie podaje jej profilaktycznie, ale to juz koniec, kiedy zamierzacie wprowadzac pierwsze produkty, dzis studioealam dzis studiwalam schemat zywienia na 2015 r, wynika z niego ze za tydz powinnam podac pierwsza marchewke,
Kiniaminia lubi tę wiadomość
julka82 -
Hej Dziewczyny,
Zozolek- biedny ten Twoj Synek. Umeczy sie... ;( oby szybko przeszlo.
U nas noc calkiem calkiem. Ja juz nie rejestruje jak czesto Maly sie budzi ale mam wrazenie ze troszke lepiej spi.
Julka- my mamy 14-go wizyte u poloznej i wtedy ma nam powiedziec co wprowadzamy (tak mowila na ost wizycie). Maly w ten dzien bd konczyl 4m-ac
Ciekawa jestem jak to bedzie z tym jedzonkiem
Sunrise - ja juz chyba z 1m-ac nie stosuje espumisanu. Kolki i wszystkie dolegliwosci brzuszkowe juz jakis czas temu przeszly na szczescie.
Ide spac jeszcze- buziaki dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 06:17