Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co, mi sie wydaje, ze dobrze rozpoznaje te skoki. W dzien raczej to marudzenie. W nocy nam sie nigdy nie zdarzalo, zeby marudzil. A w dzien przy skoku marudzi bez powodu. Umiem juz rozpoznac, jak marudzi z nudow, bo jest spiacy itp. A przy skokach nie ma powodu- tak po prostu...
A bounty to taka rolada kokosowa bez pi3czenia. Napisze potem przepis. Teraz musze skonczyc sprzatac, bo wiekszy burdel mi sie zrobil niz zanim zaczelam -
Hej
No szkoda dziewczyny, że pusto ale niestety same się rzadko kiedy udzielacie.
Julka.k niestety stres, zmęczenie i dieta powodują jeszcze większą depresje... Ja też czuje tego skutki, wyglądam okropnie, chuda, oczy popuchnięte i każde małe pierdło mnie już wkurza, ale przecież wszystko się kiedys kończy, staram się zapamiętywać z tych chwil jak najwięcej bo synek tak szybko rośnie...
Ja też czekam na przepis -
Hej Dziewczyny,
Julka - w pelni Cie rozumiem - sama mam podobnie.
Dzis noc byla okropna. Nathankowi pomylila sie noc z dniem i od 24 do 3:30 marudzil i praktycznie wisial na cycku. A potem pobudki co godz. Wiec jestem niezywa udalo mi sie pospac od 8 do 10:30 (wow!)
Glowa mi peka. A z N sie w nocy zdazylam poklucic. Jemu sie wydaje, ze jestem jakims robotem i spac nie musze w ogole. No I sprzatac musze, gotowac, prac itp. No oczywiscie nie wliczajac opieki nad dzieckiem. Wiem, ze on zmeczony po pracy ale jakby go wieczorem wzial na spacer albo posiedzial troszke a ja moglabym chociaz posiedziec chwilke sama na kanapie... odpoczac... A tak- chodze zmeczona, wkurzona i stad te klutnie...
Zaraz wrzuce przepis na bounty -
Maly juz spi... Jezeli jego marudzenie to rzeczywiscie ten skok, to z jednej str pociesza mnie fakt, ze kiedys minie. Jezeli zeby, to tez kiedys wyjda. Mam jedynie nadzieje, ze moj Syn nie bedzie takim maruda juz zawsze. Bo jak nic zamkna mnie w wariatkowie. Dzis az sie poplakalam - zmeczona, nie umiejaca juz wymyslic sposobu na uspokojenie Nathana
Jak u Was? -
Szanowne Panie
piszę pracę dyplomową na temat późnego macierzyństwa.
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety Panie, które urodziły dziecko w 35. roku życia i później.
Niestety na przeprowadzenie badań mam czas już tylko do dzisiejszych (bardzo)późnych godzin nocnych....
Pomoc wszystkich Pań będzie niezwykle cenna, ponieważ trudność sprawia mi znalezienie niezbędnej grupy badawczej, aby móc przeprowadzić badanie.
Bardzo proszę o pomoc, poświęcenie kilku chwil na wypełnienie ankiety i wzięcie udziału w badaniach.
Tutaj nie można chyba załączać plików. Dlatego wszystkie Panie chętne wziąć udział w badaniach proszę o taka informację tutaj lub na adres [email protected]. Prześlę wówczas ankietę
Ankieta zawiera krótkie pytania a, b, c.
Dziękuję i pozdrawiam ciepło! Natalia:-) -
Chetnie bym pomogla, ale sie nie kwalifikuje,dzieki za przepis wyprobuje w piatek, przychodza do mojej corci w odwiedziny moje kolezanki z pracy, 7 bab a ja mam lekko ponad 30 m gdzie ja mam je zmiescic ? ale w sumie zeby tylko takie problemy, ja to najbardziej przezywm ze moje dziecko tak czesto budzi sie w nocy, a musze powiedziec ze do niedawna przesypiala cala noc wiec problem z niewyspaniem jest dla mnie calkiem nowy, pozniej chodze rozdrazniona,a wasze pociechy ile spia w dzien ?julka82
-
Hej hej.
Ojj Julka- moze to skok? Ja jestem przyzwyczajona do czestego wstawania ale ogolnie tez bywam bardzo rozdrazniona jak Nathanek ma gorsza noc. Co do drzemek w dzien to roznie. Niekiedy 2 razy po godzinie. Niekiedy 3 razy. No i na spacerach spi ladnie.
Ja pospalam prawie 2 godz z moim Niuniem. Budzil sie po godz ale dostal cycka, Mama sie wtulila i tak pospalismy.
Ale mam smaki dzis. Jak w ciazy hehe. Mysle co zjesc.
I glowa mnie cos boli...
Mam wrazenie, ze pisze tu prawie sama -
Wszystkie przezyjemy ja porzadki mam jeszcze przed soba , mam zaplanowane ale przybrac sie nie moge ,zreszta brak sily, mala w sumie ma kilka drzemek w dzien, ale wtedy mi nie wvglowie sprzatanie ,jutro kontrola bioderek i druga hexa,dobranoc ,kapiel i lulu bo te noce takie krotkiejulka82