X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, mi sie wydaje, ze dobrze rozpoznaje te skoki. W dzien raczej to marudzenie. W nocy nam sie nigdy nie zdarzalo, zeby marudzil. A w dzien przy skoku marudzi bez powodu. Umiem juz rozpoznac, jak marudzi z nudow, bo jest spiacy itp. A przy skokach nie ma powodu- tak po prostu...

A bounty to taka rolada kokosowa bez pi3czenia. Napisze potem przepis. Teraz musze skonczyc sprzatac, bo wiekszy burdel mi sie zrobil niz zanim zaczelam :P

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • sunrise Koleżanka

Wysłany: 25 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faktycznie pusto sie robi... Szkoda...

• julka.k Koleżanka

Wysłany: 26 września 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na przepis na bounty, sama nie moge ale moze dla.m posmakuje :-)

julka82
  • julka.k Koleżanka

Wysłany: 26 września 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mega handre, moj maz wrocil do pracy na pelen gwizdek, pogoda , dieta i wstawanie co 45min wnocy doprowadza mnie do depresji,

julka82
  • Zozolek Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    No szkoda dziewczyny, że pusto ale niestety same się rzadko kiedy udzielacie.

Julka.k niestety stres, zmęczenie i dieta powodują jeszcze większą depresje... Ja też czuje tego skutki, wyglądam okropnie, chuda, oczy popuchnięte i każde małe pierdło mnie już wkurza, ale przecież wszystko się kiedys kończy, staram się zapamiętywać z tych chwil jak najwięcej bo synek tak szybko rośnie...

Ja też czekam na przepis :)

ukdy3e5exkks76t9.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Julka - w pelni Cie rozumiem - sama mam podobnie.
    Dzis noc byla okropna. Nathankowi pomylila sie noc z dniem i od 24 do 3:30 marudzil i praktycznie wisial na cycku. A potem pobudki co godz. Wiec jestem niezywa :/ udalo mi sie pospac od 8 do 10:30 (wow!)
    Glowa mi peka. A z N sie w nocy zdazylam poklucic. Jemu sie wydaje, ze jestem jakims robotem i spac nie musze w ogole. No I sprzatac musze, gotowac, prac itp. No oczywiscie nie wliczajac opieki nad dzieckiem. Wiem, ze on zmeczony po pracy ale jakby go wieczorem wzial na spacer albo posiedzial troszke a ja moglabym chociaz posiedziec chwilke sama na kanapie... odpoczac... A tak- chodze zmeczona, wkurzona i stad te klutnie...

Zaraz wrzuce przepis na bounty :)

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu link do przepisu (nie mam kiedy napisac tego :/ )

http://smakiogrodu.blogspot.no/2014/11/rolada-kokosowa-bez-pieczenia.html?m=1

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly juz spi... Jezeli jego marudzenie to rzeczywiscie ten skok, to z jednej str pociesza mnie fakt, ze kiedys minie. Jezeli zeby, to tez kiedys wyjda. Mam jedynie nadzieje, ze moj Syn nie bedzie takim maruda juz zawsze. Bo jak nic zamkna mnie w wariatkowie. Dzis az sie poplakalam - zmeczona, nie umiejaca juz wymyslic sposobu na uspokojenie Nathana :/

Jak u Was?

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • Natalia Kapała Koleżanka

Wysłany: 26 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanowne Panie :-)
    piszę pracę dyplomową na temat późnego macierzyństwa.
    Bardzo proszę o wypełnienie ankiety Panie, które urodziły dziecko w 35. roku życia i później.
    Niestety na przeprowadzenie badań mam czas już tylko do dzisiejszych (bardzo)późnych godzin nocnych.... :-(
    Pomoc wszystkich Pań będzie niezwykle cenna, ponieważ trudność sprawia mi znalezienie niezbędnej grupy badawczej, aby móc przeprowadzić badanie.

Bardzo proszę o pomoc, poświęcenie kilku chwil na wypełnienie ankiety i wzięcie udziału w badaniach.

Tutaj nie można chyba załączać plików. Dlatego wszystkie Panie chętne wziąć udział w badaniach proszę o taka informację tutaj lub na adres [email protected]. Prześlę wówczas ankietę
    Ankieta zawiera krótkie pytania a, b, c.

Dziękuję i pozdrawiam ciepło! Natalia:-)

• julka.k Koleżanka

Wysłany: 26 września 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chetnie bym pomogla, ale sie nie kwalifikuje,dzieki za przepis wyprobuje w piatek, przychodza do mojej corci w odwiedziny moje kolezanki z pracy, 7 bab a ja mam lekko ponad 30 m gdzie ja mam je zmiescic ? :-) ale w sumie zeby tylko takie problemy, ja to najbardziej przezywm ze moje dziecko tak czesto budzi sie w nocy, a musze powiedziec ze do niedawna przesypiala cala noc wiec problem z niewyspaniem jest dla mnie calkiem nowy, pozniej chodze rozdrazniona,a wasze pociechy ile spia w dzien ?

julka82
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej.

Ojj Julka- moze to skok? Ja jestem przyzwyczajona do czestego wstawania ale ogolnie tez bywam bardzo rozdrazniona jak Nathanek ma gorsza noc. Co do drzemek w dzien to roznie. Niekiedy 2 razy po godzinie. Niekiedy 3 razy. No i na spacerach spi ladnie.
    Ja pospalam prawie 2 godz z moim Niuniem. Budzil sie po godz ale dostal cycka, Mama sie wtulila i tak pospalismy.
    Ale mam smaki dzis. Jak w ciazy hehe. Mysle co zjesc.
    I glowa mnie cos boli...
    Mam wrazenie, ze pisze tu prawie sama :(

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh chyba i reszta dziewczyn ucieklo stad... Szkoda :(

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • julka.k Koleżanka

Wysłany: 29 września 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, ja jeszcze podczytuje dziewczyny na kafeterii

julka82
  • Anetaaaaa Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem podczytuje ale czasami chce napisać a padam z nóg jak dziś. Od rana zachciało mi się myć okna, prać firanki i pościele ogólnie taki sprzątający dzień... Eh szkoda, że wszystkie uciekły :(

• Anetaaaaa Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się zarejestrowałam jako Anetaaaaa, zobaczymy czy mnie wpuszczą też do tego forum bo tu umiera eh :/

• siamyrka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda szkoda. Bo zawsze mozna bylo sie wygadac, poradzic... no ale. Ja mam to szczescie, ze pisze z Mamami z Norwegii jeszcze. Powodzonka Laseczki.

Anetaaaaa lubi tę wiadomość

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • Anetaaaaa Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę musiała poszperać gdzieś, poszukać jak mnie nie zechcą u siebie... Trudno myślę że przezyję

• julka.k Koleżanka

Wysłany: 29 września 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie przezyjemy :-) ja porzadki mam jeszcze przed soba , mam zaplanowane ale przybrac sie nie moge ,zreszta brak sily, mala w sumie ma kilka drzemek w dzien, ale wtedy mi nie wvglowie sprzatanie ,jutro kontrola bioderek i druga hexa,dobranoc ,kapiel i lulu bo te noce takie krotkie :-)

julka82
  • Anetaaaaa Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Julka, noce krótkie nawet bardzo a jeszcze jak moje dzieciątko się budzi ah jesteśmy mamami musimy przetrwać wszystko, ja też uciekam wpadłam na chwilkę dobranoc :)

• Coffe Koleżanka

Wysłany: 30 września 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Co u Was? Jak Maluszki się trzymają?

[link=https://dzidziusiowo.pl/suwaczki]599a9c9d67aff.png[/link]

‹‹ 1698 1699 1700 1701 1702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ