Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gonia123 wrote:byłaś teraz u lekarza ? i jak dzidzi ?
Byłam wczoraj na wizycie dzidziuś ładnie rośnie ma już 14,3mm Pani doktor powiedziała ,że przy następnej wizycie zobaczę już rączki i nóżki , bo na razie wygląda jak mały żółwik hehe
Ciąża jest młodsza o 2 tygodnie no i w karcie ciąży mam wpisane dwa terminy :
06.06.2015 i 22.06.2015
Następną wizytę mam dopiero za miesiąc , poprzednie miałam co tydzień/dwa tygWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 13:55
Aka81 lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Monia ja się uspokoję chyba jak urodzę
Już to widzę
Wtedy będzie coraz gorzej - czy zdrowe, czy będzie się rozwijało ok, czy je dość mleka, czy dobrze je żywię, czy będzie się dobrze uczyło, czy stać mnie na utrzymanie, czy zda na studia itdZ., Inesicia lubią tę wiadomość
-
Mnie mdłości dopadają naprawdę sporadycznie i chyba jednak się lepiej z tego cieszyć
Zauważyłam ,że nie lubię cebuli I jak na razie maluszek nie daje mi popalić -
asiaaaaaa wrote:hej dziewczyny troche sie uspokoilam bylam u mojej gin i jest wszystko dobrze jestem w 6 tyg i 3 dniu serduszko juz bije wymiary i wszystko pasuja moje malenstwo ma 5 mm jutro tam pujde i sie dowiem dokladnie a gin mowi ze wszystko super
To dobrze nie stresuj się tak bardzo pamiętaj dzidzia wszystko czuje. -
Nieukowa wrote:Już to widzę
Wtedy będzie coraz gorzej - czy zdrowe, czy będzie się rozwijało ok, czy je dość mleka, czy dobrze je żywię, czy będzie się dobrze uczyło, czy stać mnie na utrzymanie, czy zda na studia itd
Pewnie tak będzie -
XxMoniaXx wrote:to moja pierwsza ciąża ale jak czytam tak to forum to sie boje
P.s. chętnie oddam mdłościowo - rzygankowe przeżycia
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 17:58
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥