Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny,czuje niepokoj naprawde wy myslicie,ze ja npn stop panikuje,nie wiem co myslec zamiast zwiekszenia objawow to ja ich wg nie czuje piersi mnie juz wg nie bola w pietwszej ciazy poronilam w 10 tyg i pamietam ze mi nagle wszystkie objawy ustapily teraz znowu sie tak zaczyna powyarzac tak bardzo sie boje a nikt tego nie rozumie
-
Evell wrote:Dziewczyny,czuje niepokoj naprawde wy myslicie,ze ja npn stop panikuje,nie wiem co myslec zamiast zwiekszenia objawow to ja ich wg nie czuje piersi mnie juz wg nie bola w pietwszej ciazy poronilam w 10 tyg i pamietam ze mi nagle wszystkie objawy ustapily teraz znowu sie tak zaczyna powyarzac tak bardzo sie boje a nikt tego nie rozumie
Gonia123 lubi tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Hej dziewczyny byłam dziś w klinice i winiki są złe mam skrzepliwosc krwi i do tego podwyszone ryzyko wykrwawienia się przy porodzie teraz już zaplanowali że będę miała cesarke
nick nieaktualnyHej:) bylam dzis na wizycie i wszytstko w porzadku, dzidzia rośnie:) badania tez okej, nastepna wizyta 26.11... I moja ciaza awansowala 5 dni do przodu czyli jestem w 10tc 4d
data porodu 30.05.15:) Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:23
Z., lauda, Nieukowa, Katha81, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
I jest ryzyko że w każdej chwili mogę zacząć krwawic zalamalam się troszkę ale stwierdziłam że nie ma co to i tak mi nie pomoże więc staramy się być tacy jak byliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:24
Evell wrote:Dziewczyny,czuje niepokoj naprawde wy myslicie,ze ja npn stop panikuje,nie wiem co myslec zamiast zwiekszenia objawow to ja ich wg nie czuje piersi mnie juz wg nie bola w pietwszej ciazy poronilam w 10 tyg i pamietam ze mi nagle wszystkie objawy ustapily teraz znowu sie tak zaczyna powyarzac tak bardzo sie boje a nikt tego nie rozumie
Pewnie Cię to nie pocieszy, ale u mnie też objawów jest co raz mniej, a mimo tego z Maluszkiem wszystko w porządku. Przynajmniej jeszcze w piątek tak było, więc wierzę, że nadal tak jest.
asiaaaaaa faktycznie nie ciekawa sytuacja ale wierzę, że wszystko dobrze się zakończy.
alamakota gratuluję -
Evell, a może ty masz brak objawów właśnie przez to że poprzednią ciążę poroniłaś właśnie w okresie którym jesteś teraz i w podświadomości ze strachu już sobie uroiłaś że na pewno coś będzie nie tak. Musisz przestać się denerwować, wiem że łatwo się mówi, rozumiem Cię ale to Ci nie pomoże. A jak to ma Cie uspokoić to idź do lekarza.
-
aga87 wrote:A gdzie się umówiłaś? W Poznaniu? Jeśli można zapytać.
Do premedicare, tam jest dr Kocylowski i ma certyfikaty, dobry sprzert i szkoli sie w londynie. Kolezanka ktora ma w rodzinie 2os z zespolem downa u niego byla i bardzo zadowolona wyszla, wszzystkie parametry dr opisal, nie spieszyl sie i wyjasnil dokladnie. Ponad pol h wizyta.
Asiaaa wszystko bedzie dobrze, widocznie masz podatnosc na krwawienia i taka twoja uroda... przynhajmniej wiesz na czym stoisz i jestes pod opieka specjalisty ktory wie co robic.
Evell tylko szkodzisz dziecku tak sie denerwujac...
Alamakota gratulacje! -
Alamakota wrote:
Ja tez tak samo mam ale z doswiwdczenia wiem zeby sie nie sugerowac do konca usg bo za dww miesiace moze sie zmienic...ja w poprzedniej ciazy co usg to mialam inny terminWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:42
[/url]
-
Trzymam kcuki, bedzie dobrze1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
nick nieaktualnyaghata wrote:Ja tez tak samo mam ale z doswiwdczenia wiem zeby sie nie sugerowac do konca usg bo za dww miesiace moze sie zmienic...ja w poprzedniej ciazy co usg to mialam inny termin
-
HEEEEEEJJJJJJJJJJJJ
no więc tak :
dzidziuś jest, ma prawie 7 mmciąża prawdopodobnie jest 3 dni młodsza niż jest na suwaczku.
Wszystko rozwija sie prawidłowo :)serduszko widziałam jest piękne..... cudowne.... a nawet usłyszałam i co ? łzy w oczach moich i meżakocham tego Skarba... już go kocham !!!!!
mam skierowanie na badanie : mocz , morfologia, toxo, grupa krwi i przeciwciała i takie tam ... za 2 tyg wizyta z wynikami i zakładanie karty ciąży
jestem najszczęśliwsza na świecie.. ! mam nadzieje, że już cały czas będzie dobrze.Nieukowa, Inesicia, lauda, Aka81, Z., Katha81, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Evell ale mi objawy też mijają. Pomału czas już na to. Spokojnie będzie dobrze, może idź jak tu dziewczyny sugerują do gina, uspokoisz się.
Monia i Alamakota suuuuuuuuuper
Asiaaaaa najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką. -
Nasz Malutki Cud ma już 2,25cm i serducho pięknie bije
na tym etapie jest wszystko dobrze
wg. USG to równy 9tc
badania wcześniej robione są bardzo dobre
Mąż zadowolony z wizyty
już zapowiedział, że na kolejną też idzie a to dopiero za 4tygodnie..jakoś dam radę
no i powiedzieliśmy moim rodzicom o Cudzie
byli pozytywnie zszokowani bo wiedzieli jak długo się staramy a w weekend powiemy rodzicom męża bo chcemy osobiście
Aka81, Z., Katha81, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ej dziewczyny a czy mój 7 mm nie jest za mały jak na 6+3 ?
-
Nieukowa wrote:Jupi, umówiłam się na prenatalne na 4.12
Płatne bo płatne, ale lekarz z referencji dobry, polecany przez moją kumpelę dov tegoTeraz tylko cały miesiąc poczekać ;(
Myśle że zapisze sie w podobnym terminie. Muszę przełożyć z 28.11☺️☺️
Nieukowa mamy wstępnie chyba ten sam termin porodu. Wpisałam na 14.06 ale w karcie ciazy mam na 13.06Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 08:37
Nieukowa lubi tę wiadomość