Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie, kropku nadgonił
Tydzień temu miał 1 cm a teraz ma 3,3 cm
i idealnie odpowiada dniu 9tc 6. Pierwszy raz miałam usg przez brzuch, trochę się zawiodłam bo oprócz serduszka bijącego, to widziałam rozmazaną plamę.
Zwolnienie dalej mam, niestety. Po 2 poronieniach gin mówi, że lepiej nie ryzykować.
Następna wizyta 11.12.
Jutro mam wizytę u drugiego gina to może kropka raczki i nóżki zobaczę.I biorę męża jutro niech kropka zobaczy
Co do toxo 2 ujemnych- gin powiedział, że trzeba po prostu raz w miesiącu powtarzać IgM.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:07
Truskaweczka250, Magda2013, Nieukowa, Z., Gonia123, Alorrene13, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Moj lekarz mi przepisal wszystkie badania i bezplatnie robilam dzisiaj. Mocz morfologia hiv, toxo rózyczka tsh itp caly zakres i nic nie placilam.
Co do sexu nie mam ochoty wogole a z drugiej strony mam zakaz od lekarza.
Czy wy dziewczyny macie na cos ochote. Bo ja ostatni zyje w innym swiecie nic mi sie nie chce, zapomnialam o imieninach taty swoje mialam robic ale nie zrobilam. Nie wiem kurcze chyba to stres aby fasolka rosla i rosla.Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Hej wszystkim, ale sie dzisiaj rozpisalyscie:)
Dzisiaj stojac w zptece przez przypadek wpadl mi w oko gadzet, ktory wielu z Wam moglby sie przydac. Opaska dla kobiet w ciazy przeciw nudnoscia i zlym samopoczuciem. Nie weim ile w tym prawdy, ale na odwrocie napisali, ze dziala w 98% i nie powoduje skutkow ubocznych. Cos na zasadzie opaski uciskowej na nadgarstek, ponoc uciska nerwy, ktore sa odpowiedzialne za nudnosci itd. Nie wiem czy dziala, byla jeszcze jedna dla dzieci z choroba lokomocyjna. Koszt 10 euro, wiec tez nie najozej.
To taka ciekawostka.
Gratuluje udanych wizyt1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Niepotrzebnie się wystraszyłam , ale na wszelki wypadek byłam u innego Gin dzisiaj.
I tak co mogę powiedzieć Wam kochane ,że jestem szczęśliwaNie zamartwiajcie się tak jak ja, jeśli praktycznie nie macie tych objawów . Lekarz mi powiedział , że nie jest tak aby każda kobieta musiała wymiotować i się męczyć.
Przedstawiam wam mój maleńki cud
Ruszam nóżkami i rączkami :*
Serduszko bijeFHR 160
Nieukowa, Z., A1984, sss, Aka81, Gonia123, Inesicia, Katha81, aga87, Alorrene13, kiniusia00, Rozalia, eva84, elukkkcha245 lubią tę wiadomość
-
Cieszę się z Waszych pozytywnych wizyt
Kikusia, jakie cudne maleństwo ❤
Dziewczyny, dziś mija kolejny termin @ (która oczywiście nie przyszła), od rana ćmi mnie w lewym, na zmianę z prawym, jajniku. Powinnam się martwić?Kikusia lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:Cieszę się z Waszych pozytywnych wizyt
Kikusia, jakie cudne maleństwo ❤
Dziewczyny, dziś mija kolejny termin @ (która oczywiście nie przyszła), od rana ćmi mnie w lewym, na zmianę z prawym, jajniku. Powinnam się martwić?
nie martw się, ja ostatnio też tak miałam przy terminie @przejdzie Ci szybko, ja tak 2 dni miałam
-
simon86 wrote:Kasika super wiadomości
ale na usg przez brzuch to może jeszcze za wcześnie! mi gin mówił że dopiero od 12 tygodnia dobrze widać przez brzuch
Dokładnie!! Zobaczyłam na nim bijące serduszko i białą plamę
Jutro 2 USG mam nadzieję że tym razem normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 22:28
-
Gonia123 wrote:kikusia ale się cieszę
piękny dzidziuś
ile cm ma Twoje maleństwo?
Dzidziuś ma już 3,20cm !!niesamowite uczucie gdy zobaczyłam po raz pierwszy jego ruchy i usłyszałam bijące serce
Zbliżamy się już do 10 tygodnia
Cieszę się z pozostałych pozytywnych wizyt i trzymam mocno kciuki za kolejne wizyty :*
O te kłucia to się nie martwcie, lekarz powiedział ,że to normalne i nawet do 4 miesiąca może byćTo bardzo dobrze,dzidzia też musi mamie o sobie dawać znaki
Alorrene13, Rozalia lubią tę wiadomość