Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nooo dziewczyny, w koncu same dobre wiesci. Teraz juz do czerwca takie bede, albo do maja. Ciesze sie waszym szczesciem.
U mnie mdlosci dalej, wczoraj wieczorem mowilam mojemu M ze mam juz ich dosc, nie moge zjesc spokojnie obiadu, bo zaraz czuje jakbym go miala w przelyku, ale na wymioty mnie nie bierze tylko to okropne uczucie jakbym sie zatrula. Od 6 tyg to czuje i juz mam dosc. Juz lepiej chyba puscic rzyga z rana i miec spokoj caly dzien, a to dziadosto zawsze po poludniu sie zaczyna. No. To ponazekalam
Nieukowa, A1984 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Cześć dziewczyny, ja jestem taka zła za to wczorajsze USG że aż mnie bierze
USG odwalone na maxa. Dobrze że dziś mój gin, to może kropku nie będzie spał i zobaczę 1 ruchy, a nie białą pikającą plamę.
Idę do przychodni, bo mi wyniki zgubili- za które zapłaciłam !!!! Cyrk po prostu, a jakby to były wyniki które kosztują parę 100? Masakra. -
Kasika jakby były płatne to by na swój koszt ci zrobić musieli jeszcze raz - tylko bez sensu drugie kłucie i fatyga ;/ Nie wiem jak można zgubić wyniki...
Ja odebrałam grupę krwi 0RH+ i przeciwciała (nie mam na szczęście).
Dziś mam plan w pracy leżeć na blacie i udawać że mnie nie ma ;(elukkkcha245 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam ARH+
do pracy nie muszę chodzić więc wolność na całego
Suzanna22 lubi tę wiadomość
-
Aka81 wrote:Gratuluję tak udanych wizyt
oby teraz już tylko tak było.
Kasika mój maluch w czwartek też mierzył 3,2cm
Ja się zapisałam na genetyczne 26.11. + test pappa. Ale nad tym drugim się zastanawiam.
Która z Was go robi?
Mam genetyczne 27.11 ale szczerze to nie wiem co dokładnie ,jakie badania. Telefonicznie się umawiałam na NFZ , zresztą jestem zielona i tak z tego . -
nick nieaktualny
-
Kasia ja robię PAPPA (mówi się pappa ale to jest PAPPA+HCG).
Z tym że ja mam prenatalne 4.12, także jeszcze sporo czasu
Za to jeszcze tydzień z małym haczykiem do wizytyMam nadzieję utrzymać waszą dobrą passę
Dziś kończę 10 tydzień, czyli rozumiem że ćwiartka ciąży za mną
-
Wyniki się cudem znalazły!!! Brak słów.
Ja robię USG genetyczne i test PAPPA. Krew idę robić już za tydzień, a USG mam 2.12. W klinice tak robią aby 2.12 już mieć całkowity wynik. Na wyniki krwi się czeka parę dni. Tak mi tłumaczyli.
Dziś 2 USG, dziewczyny trzymajcie kciuki aby mój śpioszek troszkę potańczył a nie znowu SPAŁ! -
nick nieaktualny
-
Witam z rana.
Widze, ze calkowicie olalyscie moja poprzednia wiadomosc, a ja chcialam pomoc niektorym z Was.Mogla przynajmniej ktoras napisac, ze to brdura itd, ale nie, po co. Dzieki wielkie
Ciesze sie z pozytywnych wizyt, oby tak dalej.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Hej jestem po wizycie mój maluszek narobił ma 2 cm taka szczęśliwa jestem termin porodu dokładnie na 27.06 ale może być wcześniej. Bijące serduszko karta ciąży założona normalnie mega przeżycie:-)aA tak ssię bałam
A1984, Aka81, Z., Katha81, Nieukowa, kasika8303, aga87 lubią tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Witajcie!
Dziękuję za pozytywne słowa,a sama dalej kibicuje nam wszystkim aby było dobrzePóki co mdłości odpuściły i tylko delikatnie mnie ćmi, oby nie zapeszyć i oby tak dalej. W nocy za to spać nie mogę, wiercę się i co chwilę przebudzam, może się zamartwiam gdzieś w podświadomości i to mi spać nie pozwala, sama nie wiem...
Moja grupa krwi to AB+, taka sama jak męża
Ja testu pappa nie robię, mój gin i nie tylko twierdzą że w moim przypadku na tym etapie jest on niepotrzebny i żeby się wstrzymać. Dopiero jakby w usg wyszły jakieś nieprawidłowości,to wtedy trzeba zrobić. U mnie kosztuje około 300 zł. -
Ja będę tera miała właśnie kupe badań genetyczne bedzie i 11.12 badania jakieś ale jakie nie wiem zbyt byłam szczęściem zajęta żeby pytać
Anialkow w niebie 5 [*] -
Kiniusia ja tea tak mam ze rzadko ktora mi cos odpisuje na to co pisze, juz sie przyzwyczailam ze w zasadzie prowadze na forum monolog hehe, ale wiem ze kazda czyta...cóż na to poradze. Mysle ze z czasem poznamy sie na tyle, ze bedziemy rozmawiac normalnie.
Wracajac do tematu, to ciekawe z ta opqskw, ciekawe czy cos daje.kiniusia00 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ja też mam grupę 0Rh+
Właśnie wybieramy się na zakupy. Co prawda zawsze jak jedziemy kupić coś dla mnie to kończy się na tym, że M kupuje sobie dużo fajnych rzeczy, a ja nigdy nie mogę znaleźć dla siebie nic ciekawego. Dziś jestem nastawiona na spodnie, sweter i torebkę. Ciekawe czy uda mi się chociaż jedną rzecz kupić.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Powodzenia dziewczyny;)
-
aga87 wrote:Witajcie
asiaaa daj znać jak bedziesz po wizycie
ja mam na 11.30 a narazie chodze i sprzątam bo muszę się czymś zająćaga87 lubi tę wiadomość
Anialkow w niebie 5 [*]