Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas zakazu nie ma, ale szczerze mówiąc i tak nie mam na niego chęci. U mnie dziś koszmarny dzień. Wstałam z przeczuciem, że będzie ciężko i nie myliłam się. Ucho mnie boli jak nie wiem co, a od niego cała głowa. Koszmar. Jutro wybieram się na jakieś zakupy, ale jeśli ten ból nie przejdzie to raczej wyląduje u lekarza.
-
simon86 wrote:Hejka
A1984 po co gin kazał Ci aplikować ten tampon przed oddaniem moczu na badanie? ja mam oddać we wtorek i tak się zastanawiamco do libido Dziewczyny to u mnie jest na odwrót
zawsze i wszędzie
do tego jeszcze większe piersi i mój M chodzi baaardzo zadowolony
Powiedział że z uwagi na ilość śluzu u kobiet w ciązy, wyniki bardzo łatwo zafałszować jeśli trochę dostanie się do moczu. Kazał mi umieścić tampon, dokładnie się podmyć i potem oddać mocz (środkowy strumień)
-
Dziewczyny ja dziś po kolejnym usg, wszystko dobrze uffffff... Maluszek ma prawie 2 cm i seruszko pyka 186/min
Następne będzie genetyczne, a do tego czasu będę dalej cieszyć się moją ciążą
Truskaweczka250, A1984, Z., kiniusia00, Nieukowa, Aka81, Katha81 lubią tę wiadomość
-
simon86 wrote:U nas bez żadnych plamień więc korzystamy póki brzuszek nie przeszkadza
ale jak gin zakazał to lepiej nie ryzykować!!! kiedy masz teraz wizytę Truskaweczka? tą z badaniem przezierności karkowej?
Teraz mam na 26.11 ale nie wiem czy będzie mi to robił niby ostatnio cos wspominał ze to już będzie takie usg że więcej zobaczy to chyba to..to zobaczymy:) -
Rozalia wrote:Dziewczyny ja dziś po kolejnym usg, wszystko dobrze uffffff... Maluszek ma prawie 2 cm i seruszko pyka 186/min
Następne będzie genetyczne, a do tego czasu będę dalej cieszyć się moją ciążą
To super niech rośnie zdrowo maluszek:) teraz tylko takich informacji chcemy słuchaćRozalia lubi tę wiadomość
-
simon86 wrote:A1984 to ja skorzystam sobie z rady Twojego lekarza
bo mój nic na ten temat nie mówił, a później się dziwił że dobrze się czuję a wyniki średnie
dlatego mam we wtorek powtórkę! zrobię tak jak radził Tobie
PowodzeniaUżyj najmniejszego tamponu
Ja wcześniej też małam ciągle złe wyniki moczu, okazało się że źle wykonuję badanie - teraz robię to od razu pod prysznicem po dokładnym podmyciu i jest ok! -
simon86 wrote:No ja idę 21.11 i specjalnie tak mnie umówił żeby mógł już zrobić to badanie
To będziesz wcześniej ode mnie wiec napisz jak to wygląda bo to chyba już będzie przez brzuch:)ja będę w 14 tyg kurcze chciałabym juz wiedzieć co będzie dziewczynka czy chłopiec:) -
simon86 wrote:Rozalia gratuluję!!!
To takie piękne zobaczyć to maleństwo, które już powoli przypomina małego człowieczka i widać mu zalążki rąk i nóg. Słodkie i wzruszające
Truskaweczka250, aga87 lubią tę wiadomość
-
Rozalia wrote:Dziękuję i trzymam kciuki za resztę wizytujących, oczywiście nie tylko dzisiaj
To takie piękne zobaczyć to maleństwo, które już powoli przypomina małego człowieczka i widać mu zalążki rąk i nóg. Słodkie i wzruszające
Dokładnie ja tez za każdym razem jestem taka szczęśliwa jak widzę się z dzidziusiem:) -
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:To będziesz wcześniej ode mnie wiec napisz jak to wygląda bo to chyba już będzie przez brzuch:)ja będę w 14 tyg kurcze chciałabym juz wiedzieć co będzie dziewczynka czy chłopiec:)
Truskaweczka250, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
A1984 wrote:hej Dziewczyny... u mnie był dziś niezły stres. Rano miałam oddać mocz do badania i zgodnie ze wskazówkami gina zaaplikowałam sobie małego tampona przed całą akcją. Gdy go wyjęłam byłam w szoku b sporo było na nim takiej szaro-burej krwi. Poza ubrudzonym tamponem nic, żadnej nawet mini plamki na bieliźnie, przy podcieraniu - no nic. Poleciałam do lux medu ale mnie zlali, żadnego usg (lekarz stwierdził że niczego nie widzi i nie ma żadnego plamienie i że no przecież się krew do środka nie wciągnęła, jakby była to by widział - masakra). Pojechałam od razu do szpitala i jestem pozytywnie zaskoczona - od razu usg, przemiła Pani, bardzo delikatna i uspokajająca, nikt mi nie mówił że z pierdołami przyjechałam (a tak się czułam w Lux Medzie). Z Maluszkiem wszystko ok, pięknie rośnie, nadal większy niż data OM, serduszko wali, nie ma śladów plamień. Kurczę uspokoiłam się ale co to była za krew na tym tamponie? Poprzednia nocy była dość upojna no ale nie czułam żadnego bólu ani nic..
Hmm...to musiałaś trafić na jakiegoś wyjątkowo nieczułego lekarza w Lux Medzie. Ja korzystam z ich usług i nigdy nie spotkałam się z odmową, w sumie płacę abonament więc wychodzę z założenia że mi się należy i jak już zaczynają robić problem, to się domagam. Musisz z nimi ostro, bo oni też mają wytyczne odnośnie ilości badań itp itd -
nick nieaktualny
-
A ja jakoś nie bardzo ufam temu określaniu płci, szczególnie tak wcześnie. Znam dwa przypadki gdzie dziewczynki na końcu okazały się chłopakami - jeden przy porodzie, drugi pod koniec ciąży się ujawnił
Więc sama nie nastawiam się, że się czegoś konkretnego dowiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 17:39
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017