Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Hej
Witam Was po dłuższej przerwie
mam nadzieje, że mnie jeszcze pamiętacie
A1984 ja mam genetyczne 15 grudnia i będe też chyba jakoś 12+6a następną wizytę u gina 17 grudnia
Ja też 17 grudnia -
XxMoniaXx ja mam genetyczne 19. 12 i powiedzial to juz na pograniczu wiec spoko. Nie wiem czy wytrzymam tyle. Tydzien bez usg i juz wariuje tu...a jeszcze jak widze wasze superowe wizyty to chce juz swoja.
Nie dostalam sie do mojego lekarza kolejka na pole normalnie i nie znam wynikow. Udalo mi sie w laboratorium babke przekonac zeby mi tsh pokazala i mam 1,43 wiec super. Zrobilam jeszcze dzisaj te atpo i atg i trab zaplacilam 121 zl no ale coz. Mam nadzieje ze tez bedzie ok.Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Dziś mieliśmy badania w poradni genetycznej i tak: Maluszek ma 58,7 mm
serduszko bije FHR 173ud/min, wg. USG mamy 12t+3dz. NT 1,6mm. NB(+) Na tym etapie z USG wszystko OK
za 2 tyg do odbioru wyniki badań genetycznych z krwi i mam nadzieję, że one też wyjdą OK - nie ma innej opcji
W sumie myślałam, że to jakoś dłużej potrwa a tutaj raz dwa i było po wizycie. Jeszcze rozmowa z panią genetyk, która wyglądała na zasadzie wypełnienia ankiety no i umówienia się na za 2 tyg jak będą wyniki z krwi.
A to Nasz Maluszek (trochę niewyraźny bo USG brzuszne, chyba już takie uroki brzusznego)Joasia:), sss, Czarnaa94, lilirose, Eowena, elukkkcha245, aga87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi się też dłuży i już kombinuję żeby się wcisnąć wcześniej. Od początku miałam wizyty co 2 tyg i nie mogłam pojąć jak ktoś miesiąc wytrzymuje a tu padło w końcu i na mnie
Ale od poniedziałku zaczynam świąteczne porządki, potem przyjeżdża mój tata, moje urodziny i myślę że szybko zleci
Jeju już nie mogę się świąt doczekać, właśnie słucham RFM Święta
Obym tylko mogła się w te święta cieszyć, czasem jeszcze ogarnia mnie strach. No ale te mdłości i zawroty głowy... Chyba jednak wszystko w porządku
-
nick nieaktualnyDziewczyny damy radę ! Co ? Bo w tym łożku też wariuje. No do środy niby nie daleko ale jednak to aż 5 dni.
Mój M właśnie wraca z Opola zwozi nasze kochane dzieciaki od dziadków. Wszyscy w komplecie, choć wyglada na to, że mamusia bardziej tęskniła niż synusieBartek (5 lat ) przez tel mówił "mamo kiedy znowu jedziesz na badania bo u babci i dziadka było extra
"
Czarnaa94, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Odpoczęłam od forum i się melduję. Cześć dziewczyny!
Plamienia ustały, dziś byłam u gina na kontroli, i kropku ma 5,5 cmIdealnie odpowiada wielkością. Okazało się że w szpitalu na ip mają stary sprzęt i gin mówi, że nie da się tam zmierzyć dziecka. Ale mnie nastraszyli
Teraz 2.12 prenatalne i odetchnęA1984, Joasia:), Czarnaa94, Evell, Katha81, Eowena, Magda2013, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Kasika super! Świetna wiadomość!
Ja mam kontrolę we wtorek lub czwartek, mam nadzieję że mojemu Maluchowi też plamienia nie zaszkodziły bo już mu dziś kupiłam pierwsze ciuszkiNie wierzę w przesądy, będzie dobrze i już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:57
Sista, Katha81, Eowena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane.Co słychać ? ja odetchnełam troche od neta,ale dziś sie obudziałam z mega mdłosciami i trwają do teraz choć już są mniejsze.
Kasika super,mówiłam,że będzie dobrze ciesze siektós tu pisał że ma wizyty na 17 grudzień ja też fajnie ze będziemy razem wizytować
Truskaweczka250, Nieukowa, Gonia123 lubią tę wiadomość