Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
Gratuluję udanych wizytpozytywnych wyników
No i Rozalia gratuluję synka
Ja dziś jadę odebrać wyniki. Z jednej strony już się nie mogę doczekać z drugiej ogarnia mnie coraz większy stres a tu jeszcze tyle czasu do 12:| jednak wierzę, że będzie DOBRZE
3mam kciuki za kolejne wizytyRozalia lubi tę wiadomość
-
Rozalia gratuluję!
Myślę że u nas też będzie synek no ale wczoraj pokazał nam tylko mocno zaciśnięte pośladki
Wstydzioch po tatusiu
lilirose ja się też strasznie bałam. Nikomu nie mówiłam ale miałam okropne myśli i najgorsze przeczucia. No ale na szczęście dostaliśmy z B prezent urodzinowy od naszego bobaska i wszystko z nim w porządkuRozalia, lilirose lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Nie bede oryginalną ale powiem ze cieszę sie z waszych udanych wizyt.
Wiecie co? Tak sobie myślę, bo mówiłam ze nie mam zaparc ale juz mam, ze Bóg chyba specjalnie tak zrobił żeby kobiety przez całą ciaze cwiczyly parcie, Hehe[/url]
-
Dziewczyny dziękuję za wszystkie gratulacje:) Kibicuje dalej za dobre wyniki, oby już tylko takie były!
Jedyne co mnie rozczarowało we wczorajszym badaniu to to,że lekarz nie zbadał kości nosowej bo mały nie chciał dać się uchwycić i lekarz stwierdził, że wynik przy takim położeniu może wyjść niewiarygodny. Zastanawiam się czy jest sens pójścia do innego lekarza czy już sobie darować i bazować na tych dobrych wynikach które mam. Jak sądzicie? -
XxMoniaXx wrote:Hej
ja bym już na twoim miejscu się daremnie nie stresowała i cieszyła się zdrowym synkiem
u mnie wielki dzień w poniedziałek .. strasznie się bojętrzeba w to wierzyć
lilirose, XxMoniaXx, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Czarna, dzięki za zrozumienie
dawno nie byliśmy na USG i pewnie dlatego moje obawy o bijące serduszko są duże. Niby mam objawy typu mdłości czy ból piersi, ale różnie to może być. Byle do 16 i będę spokojniejsza, bo w sob. zaczynamy II trymest
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Hej Wszystkim
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne wizytujące!!! ja z następnym usg mam czekać do 20 tyg! teraz pozostaje mi czekać na jakiś ruch ze strony Frankamam nadzieję że już niedługo kopnie mnie porządnie
Rozalia gratuluję synka!!!! i imię piękneRozalia lubi tę wiadomość
-
Rozalia gratulacje
mi imię Mikołaj też bardzo się podoba.
Ja wczoraj wieczorem umierałam,dosyć że miałam straszny ból głowy to jeszcze wymioty znowu mnie męczyły,już naprawdę mam tego dosyć!! do tego od ponad 2tygodni nie wyszło u nas słonko i pogoda strasznie dołująca. Mam nadzieje że jak przyjedziemy do PL to będzie lepiej.Rozalia lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Dzień dobry wszystkim:)
Trochę mnie tutaj nie było, ale pilnie wszystko czytałam. Złapało mnie jakieś przeziębienie. Przez 3 dni bolały mnie zatoki, a od nich cała głowa. Wczoraj przeleżałam pół dnia w łóżku i dziś jest trochę lepiej. Wczoraj było u nas trochę śniegu. Jak się obudziłam i to zobaczyłam to byłam mega szczęśliwa. Niestety dziś po śniegu ani śladu.
Gratuluję Wam udanych wizyt.
Co do usg to ja ostatnie miałam 3 tygodnie temu i kolejne będę mieć dopiero w połowie stycznie i t będzie już usg połówkowe. Na pierwsze ruchy też będę musiała pewnie jeszcze zaczekać bo to pierwsza ciąża, a łożysko ułożone z przodu, wysoko.
Jeszcze 2 tygodnie i święta:)Magda_lena88, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Aga to witaj w klubie,ja zupełnie nie mam pojęcia co komu kupić.Zawsze sobie obiecuje że wezmę się za to wcześniej,ale wychodzi na to że kupuję na ostatnią chwile. Na razie mam tylko jeden prezent,dla siostrzenicy mojego męża,ale małemu dziecku to akurat nie problem coś kupić.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek