Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Joasiu
Ładne wyniki, ale Ty miała chyba niską przezierność prawda?
Ryzyka podstawowe sa tylko z wieku? Bo różnią nam sie sporo... Ale jedne w gore inne w dół jeśli rozumiecie co mam na myśliuzupełniam pozostałe:
bHCG 45,4 lU/l odpowiada 1,606 Mom
Pappa 2,790 lU/l odpowiada 0,542 Mom
Co znaczy MoM? -
nick nieaktualny
-
O to mi chodziło... Bo ryzyko podstawowe masz przy T.21 wieku masz wyższe a z wyliczenia minimalne, ale pozostałe nie wyglada jak by było z wieku bo na starcie masz podstawowe niższe ode mnie... Tez tego nie rozumiem
Nieważne... Musi być dobrze i tyle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Allorene ja dalej czekam nz wyniki
MoM oznacza "krotnosc mediany normy", czyli na polski ile razy wynik rozni sie od sredniej wsrod wszystkich kobiet. Mozna przyjac ze od 0,5 do 2 to w zasadzie w okolicach sredniej, czyli norma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 21:22
-
Juz spiesze z odpowiedzia:beta nie wieksza niz 2,5 a pappa nie mniejsze niz 0,5 oba MoM. Joasiu u Ciebie super.Alorrene masz pappa podobne do mnie,jest ok,miesci sie w normach ale ryzyko zwieksza.poronienia,leki tez maja wplyw.ja mam ryzyko 1:306 i moj gin mowi ze jest ok.w sobote bede z nim omawiac wszystko to napisze wiecej.ale luzik dziewczyny,pappa w normach
Alorrene13, Nieukowa, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Witam
Jestem marcową mamusią 2015
jakby któraś z was była zainteresowana ciuszkami dziecięcymi zapraszam do mnie na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612
ubranka polskiego producenta, bawełna 100 % polecam z czystym sumieniem o czym świadczą tez pozytywne komentarze -
Dziewczyny ja już po badaniu i wszystko dobrze! NT 1,4
Oczywiście leniwiec standardowo spał i nie chciał się obudzić, dopiero jak lekarz zaczął ugniatać macicę to się zdenerwował i zaczał machać łapkami. Usg robił mi dopochwowo, bo powiedział że w tym tygodniu to słabo jeszcze widać przez brzuch. Mąż się wczuł w rolę i zasypał lekarza pytaniami:)
P.S. Na 99% będziemy mieli synkaAlorrene13, Joasia:), Czarnaa94, Nieukowa, Viola, Aka81, aga87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozalia super
Kasika dzięki za odpowiedź
No i takie wieści niech teraz tylko Nas dotyczą kochanebędzie dobrze i w czerwcu wszystkie bedziemy tulić nasze szkraby
!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 22:03
Rozalia, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Alorrene moj genetyk mowi ze 1:250 nawet.pappa to statystyka,mi obnizylo ryzyko poronienia w tym roku 2014 i pappa.a tak naprawde przeziernosc ma malutka jak lezy na brzuchu 1,8 a na plecach 1,4.duzo zalezy jak sie ulozy dziecko.mi do ryzyka wpisali 1,8 aby obliczyc je jak najnizej.po sobocie napisze co sie dokladniej dowiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 22:18
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Rozalia, gratulacje!
A ja tylko czekam na 16... Jeszcze 5 dni i nasze USG. Boję się okrutnie, że przed świętami wyjdzie coś nie tak.
Poza tym jak tak dalej pójdzie to będę małym wielorybkiem. Co dwie godziny muszę jeść. Małe porcje, ale jednak. I najśmieszniejsze, że mimo to nie tyję. I jak to ogarnąć?Rozalia lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyMamuśki gratuluję dobrych wyników
Rozalia a Tobie synka!
Ja dziś jakoś kiepsko się czuję. W nocy pobolewała mnie okolica prawego jajnika a wstałam z bólem krzyża.
Do tego pokłóciłam się rano z M i czuję że to wogóle będzie ciężki dzień.Rozalia lubi tę wiadomość