Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
kurde już nie wiem o co chodzi z tymi mdłościami,raz są raz ich nie ma,wczoraj wieczorem znowu było przytulanko z kibelkiem
i dziś jakoś tak dziwnie się czuje,posprzatałam trochę i po prostu padam. Także teraz wyrko i książka
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Rozalia wrote:magda_lena jak dla mnie widać i mam ten sam dylemat co ty, niby widzę że coś jest ale cały czas zastanawiam się czy to nie oponka
A i wybacz taki komentarz ze strony kobiety, ale jakie ty masz ładne piersi
piersi to akurat widzę, że urosły a z brzuszkiem jak pisałam powyżej nadal nie wiem
-
Muniek wrote:Witam
kurde już nie wiem o co chodzi z tymi mdłościami,raz są raz ich nie ma,wczoraj wieczorem znowu było przytulanko z kibelkiem
i dziś jakoś tak dziwnie się czuje,posprzatałam trochę i po prostu padam. Także teraz wyrko i książka
bo później już nie będziemy miały aż tyle czasu dla siebie
moja siostra się ze mnie śmiała jak na samym początku miałam mega senność, że potrafiłam paść po 19 a wstać koło 9 :x ale później stwierdziła "śpij, śpij - wyśpij się na zapas"
Muniek, A1984 lubią tę wiadomość
-
Mi niestety piersi ani nie drgnęły,jakie malutkie były takie są. Ale pocieszam sie że może będę mieć jak moja mama,która też mówiła że zawsze miała malutkie a dopiero pod koniec ciąży zaczęły jej rosnąć i już zostały,nie sflaczały ani nic z tych rzeczy.I obecnie nadal ma super biust.Także jest nadzieja
Alorrene13 lubi tę wiadomość
Magda_lena88 wrote:wypoczywaj Kochana teraz póki jeszcze możemy
bo później już nie będziemy miały aż tyle czasu dla siebie
moja siostra się ze mnie śmiała jak na samym początku miałam mega senność, że potrafiłam paść po 19 a wstać koło 9 :x ale później stwierdziła "śpij, śpij - wyśpij się na zapas"
Fakt potem już takiego luzu nie będzie
sss jeśli wcześniej nie miałaś plamień to leć na Izbę Przyjęć! Nie chcę Cię tu straszyć ale co innego kiedy plamienia są od jakiegoś czasu i się bierze leki na to, ale jeśli nie było to na tym etapie obowiązkowo szpital. Uwierz mi, wiem ze swojego doświadczenia.
-
No niestety u mnie takie plamienie brunatne w pierwszej ciąży nie skończyło się dobrze
A był to już drugi trymestr. Też zwlekałam z decyzją o szpitalu ale koleżanki mnie pogoniły i pojechałam, okazało się że słusznie tylko że było już za późno. Dziecko nie żyło od 3 tygodni...
Tak jak napisałam, co innego jeśli plamienia są od jakiegoś czasu bo ja też plamię od początku ciąży i nie panikuję z tego powodu. Ale jeśli wcześniej tego nie było to moim zdaniem jest to znak że coś się dzieje... -
Ja mialam jednodniowe plamienie po przytulanku i lekarz powiedzial ze moze się zdarzyć ze jest to tzw plamienie kontaktowe. To bylo niedawno 1 grudnia a 2 bylam u lekarza i z bablem wszystko bylo ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:05
[/url]
-
No jak po przytulankach to co innego bo ja też po tym plamiłam ostatnio. Mam nadzieję że u sss też jest wszystko w porządku. Takie plamienie mogło się też zdarzyć jeśli coś ciężkiego podniosła lub ogólnie po wysiłku większym i wcale nie musi to oznaczać nic złego. Nie chciałam nikogo straszyć, po prostu ja na jej miejscu bym odwiedziła IP dla świętego spokoju. Może też ja jestem trochę przewrażliwiona
-
Czarnaa jasne, dzięki że to napisałaś!
To trochę przerażające, myślisz że jest wszystko ok a dziecko nie żyje od 3 tygPrzez te 3 tyg miałaś jakieś sygnały że coś jest nie tak. Miałaś takie plamienia po tych 3 tyg czy przez 3 tyg? Bardzo mi się smutno zrobiło
Ja po plamieniach które miałam około 3 tyg temu nie miałam USG, opcja że może się okazać że dzieciątko umarło a ja o tym nie wiem mnie przeraża
-
No właśnie nic na to nie wskazywało... Nawet lodówka w Wielkanoc tak mi śmierdziała okropnie. Tylko chyba mnie piersi przestały boleć ale myślałam że to normalne, niektóre kobiety tak mają. No i wydawało mi się że brzuch jest trochę mniejszy niż był wcześniej. I któregoś dnia nagle pojawiło się dość sporo takiej brunatnej mazi i potem przy podcieraniu już niewiele beżowego. I potem aż do zabiegu przez kilka dni żadnych plamień, niczego.
-
sss ja nagle plamilam w 12 tygodniu. Bylo to plamienie w czasie kiedy mialabym mniej wiecej @. To sie czesto zdarza ale ja odrazu pojechalam na IP. Lepiej jest sprawdzic czy wszystko w porzadku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:30
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Allerone!
Założyłam dziś wąskie jeasny i to był błądO ile rano było w miarę ok to teraz czuje wypukły twardy brzuszek, siedzę rozpięta w robocie ale i tak mi nie wygodnie. A łudziłam się że ciążowe spodnie kupię w 5 mc - hahahhahah taaaaaaak
Alorrene13, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Nie... ja już jeansy obcisłe pochowałam, nie ma na nie szans!
Mieszczę się w 3 pary, jedną dokupiłam, a tak to leginsy i rajstopy z sukienkami, ale rajtki też cisną więc odpada ta opcja już niedługoCiążowych jeszcze nie kupowałam, ale na szczęście te kilka par miałam luźnych ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:10
A1984 lubi tę wiadomość