Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPlanuję otworzyć taki Dom Seniora. Dla ludzi leżących i chodzących. Tylko potrzebowałam hajsu na remont i dostosowanie łazienek, myślałam, że to nie będzie takie proste :o Chciałam dostać dotację z Unii, ale one są na rozwój, a ja potrzebuję na rozpoczęcie w zasadzie. Jak uda mi się wszystko według planu, to zacznie działać ten dom od lutego i wtedy mogę jeszcze dostać dotację ! :o Kredyt extra, bo dostaję 50 tys. a spłacam 58 tys. więc myślę, że oprocentowanie super ! Oby wyszło, oby wyszło :o
Aka81, Alorrene13, Nieukowa, Viola lubią tę wiadomość
-
Zyrcia czyli masz już konkretny lokal, który tylko wyremontujesz tak? Fajnie
powodzenia!
Kobitki, ale mi dziś brzuch wywaliło serio, mega mega i twardy jesta Mężuśko mi kupił poduszkę do spania w ciąży SuperMami huuurrraaa
Viola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlorrene13 wrote:Zyrcia czyli masz już konkretny lokal, który tylko wyremontujesz tak? Fajnie
powodzenia!
Kobitki, ale mi dziś brzuch wywaliło serio, mega mega i twardy jesta Mężuśko mi kupił poduszkę do spania w ciąży SuperMami huuurrraaa
No, ale już nie zapeszam, mam nadzieję, że się uda
Dziewczyny ! Jestem w szoku, ja tak się chyba nie przyglądam temu brzucholowi, ale jest ogromny :o a chodzę i narzekam, że nic nie widać :o GIGANTUS
Twarzoczaszki nie ma, bo jest dziś nie wyjściowa
Alorrene13, Czarnaa94, Inesicia, Joasia:), aga87, Viola, Sista, Katha81, Rozalia, A1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zyrcia, super wiadomości i piękny brzuszek, taki okrąglutki
Ja właśnie zajadam bułkę z serkiem ze szczypiorkiem, żeby znowu z łóżka z głodem nie wstawać. Jak już się w końcu położę to albo siku albo jedzenie, jakie to wkurzające.
Trochę dziś połaziłam po sklepach i po wyjściu poczułam się strasznie słaboserio myślałam, że zemdleję. Uratował mnie chyba pierniczek, który dostałam po zakupach i przykucnięcie z głową w dół na świeżym powietrzu... Będę chyba musiała zrezygnować z samotnych dłuższych wycieczek.
zyrcia lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Hej
całą noc nie mogłam spać bo sie wczoraj wieczorem aż popłakałam ..
leżałam na plecach i co wieczór mąż bawi sie z psem i wczoraj mu coś odwaliło i skoczył mi z całej pety na brzuch (ma ok 7 kg )
i teraz zas mam myśli czy wszystko ok czy nic sie nie stało...
tylko prosze nie smiejcie sie :p ja naprawde sie stresuje ..
pocieszam sie tym , ze nic mnie nie boli..
ehhhh chce juz poniedziałek...
no cóz ide dalej spac . -
Zyrcia brzuchol-gigant
Aghata no to ty już zaraz-zaraz ruchy poczujesz
Mnie dziś też podkłuwa w podbrzuszu, ale faktycznie objawy prawie jak ręką odjął w 2 trymestrze
W weekend jedziemy do Berlina na jarmarki świąteczne, nie mogę się doczekaćKatha81, zyrcia, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Zyrciu cudowny brzusiu
Maluch rośnie no to brzucholek też
Sama się nie mogę doczekać kiedy u mnie coś "wyskoczy". Dziś wł. BBF i co patrzęzaczynamy 15tc
kiedy to zleciało ?? A domyślam się, że będzie czas leciał jeszcze szybciej
Pod koniec stycznia planujemy się wprowadzić do Naszego nowego mieszkaniai w planach mam od początku lutego zacząć gromadzić jakieś ciuszki dla Bejbika (może już będzie wiadomo Kto tam siedzi) bo teraz bez sensu bym tachała to wszystko tutaj a później tam...Teraz czekać do jutra i na odbiór wyników. Powiem Wam, że im bliżej tym większy stres
Chociaż dziś wyjątkowo póki co brzuch wcale nie boli za to wczoraj trochę po kłuło, porozciągało itp
Ale MUSI BYĆ DOBRZE - TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE
My nad pociągający i smarkaci ale już znacznie lepiej
Nieukowa udanej "zabawy" na tym jarmarku kiedyś widziałam w tv jak pokazywali super takie jarmarki świątecznewgl. podoba mi się jak tak wszystko ustrojone a w tym roku jakoś bardziej
to będą wyjątkowe ŚWIĘTA
Udanego dniazyrcia lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki!!! rzadko ostatnio zaglądam bo mamy przeprowadzkę do nowego mieszkania
chcemy zdążyć ze wszystkim przed świętami! a po świętach będziemy powolutku szykować pokoik dla Franka
już nie mogę się doczekać!!!
Pozdrawiam Was Wszystkie serdeczniejak już będziemy na stałe w nowym domku to obiecuję zaglądać częściej
śliczne macie brzucholki
SSS nie martw się, brunatne plamienie często się zdarza, ale dla własnego spokoju zadzwoń do lekarza, będzie dobrze na pewno
Kasika trzymaj się dzielnie!!! -
aghata wrote:Wydaje mu się ale tylko wydaje że czasem cos czuje, ale mam łożysko na przedniej ścianie i czytałam ze to moze zmniejszać czucie ruchów dziecka w brzuchu.
Mnie też się wydaje ze już cos czułam , taka mała rybka jakby mnie smyrneła od srodka ale to jak narazie zdarzyło sie całe 3 razyA1984 lubi tę wiadomość
-
Hey wszystkim:) Ja dzisiaj dobrze się czuje po wczorajszym bólu głowy to dzisiaj jest ok na razie. Byłam dzisiaj zawieźć mocz do analizy bo tylko w tym mc mam badań jedynie mocz bo wszystkie badania są bardzo dobre i gin nie kazał robić. Byłam tez u fryzjera włoski zmienić na krótsze, bo straszne były ale zimno dzisiaj -10 rano ślisko i jakaś mgła...była. ale już jestem w domku cieplutko i nigdzie się dzisiaj nie ruszam:)
-
sss wrote:A ja wlasnie dostalam brunatnego plamienia i jestem przerazona. Nic mnie nie boli ale sie martwie. Napisze do mojego lekarza
SSS tutaj co druga miała plamienia - chyba jest to dość częste ale i także każdorazowo trzeba skonsultować z lekarze. Z tym że bez paniki, będzie dobrze! -
tak pokazujecie brzuszki to pokażemy się i my chociaż nadal nie wiem czy coś widać czy to naturalna oponka
"głupota ludzka"
No to my wg. BBF początek 15tc
foto może być kiepskiej jakości bo telefonem
PS: nie patrzcie na otoczenie bo foto na szybko w dużym lustrze a ono tylko w przedpokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:58
Rozalia, Muniek, Aka81, A1984, Czarnaa94, Nieukowa, aga87, Inesicia lubią tę wiadomość