Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Musi być dobrze! Nie ma innej opcji, i kupiłam dla dzidziusia śliczne skarpetki w H&M na przekór przesądom! Zdrowe, chore, chłopak czy dziewczyna skarpety musi mieć
!
A1984, Alorrene13, Viola, Eowena, zyrcia, Muniek, Joasia:), Czarnaa94, Katarzyna87, nadine24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam w ten piękny, słoneczny, wiosenny dzień
Wg mnie na śnieżne święta nie ma co liczyć...w zeszłym roku pierwszy śnieg spadł u nas dopiero 15 stycznia...buuuu...szkoda.
Zaliczyłam dziś bezsenną noc, chyba podświadomie się stresuję jutrzejszym badaniem...no ale będzie co ma być...
Ja właśnie z zakupów wróciłam i kupiłam piękne gałązki obsypane jakby śniegiem i brokatem, cudnie w wazonie wyglądająAch...jakie te święta są wyjątkowe:)My w tym roku robimy święta w naszym mieszkaniu, mąż wziął wcześniej urlop i będziemy sprzątać i gotować, tylko ciasta zamawiamy ze sprawdzonej cukierni bo piec za cholerę nie potrafimy:D
Aga trzymam kciuki, trzeba wierzyć do końca że dzidziuś jest zdrowy!
-
Jestem w szpitalu,z malutka ok.bede miala zakladany szew okrezny,czekaja na decyzje,mui byc jego zgoda,mam slaby net wiec napisze jak bede po- w domku. Dzieki dziewczyny.Martwilam sie pappa a to teraz najmniejszy problem dla mnie.plamienia ustaly ale sa zdecydowanie za czeste
jak bedzie na 100% potwierdzona dziewczynka to bedzie Amelka.ciagle jej mowie-walcz!!!skacze w brzuszku na usg
Katha81, Aka81, Eowena, Joasia:), aga87, Truskaweczka250, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Kasika biedna ty,napewno malutka da radę!!z całego serca ci tego życzę.
Aga za ciebie i twoje maleństwo też trzymam kciuki. Dziewczyny napewno będzie wszystko dobrze!! I właśnie Aga takie pozytywne myślenie jest najlepsze,nie ma co wiecznie się zamartwiać i dołować.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Dziewczyny, Aga i Kasika, ja naprawdę wierzę i wiem ze bedzie wszystko w porządku. Cieszę się ze macie takie pozytywne nastawienie to jest bardzo wazne. Musi byc dobrze i bedzie.
Aga laseczka jestes...same tu laseczki ja to jak wrzuce swoje to się wystraszycieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 12:33
[/url]
-
nick nieaktualnyaga87 jaka chudzinka :o
Jak mi zaczęli wmawiać z tą kością nosową to teraz stwierdzam, że Leon już się wdaję w tatusia i zaczyna kłamać żeby mnie wkurzaćTe dzieci są już w brzuchu niesforne
Chyba wieczorem wrzucę też swojego brzucha
a teraz wybieram się na wycieczkę po bankach czy nie chcą mi dać trochę hajsu na biznes życia
Alorrene13, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Aga, Kasika, trzymam za Wasze maleństwa kciuki, niech rosną zdrowe :*
U mnie dziś piękne słońce i jak się super czuję. Planuję posprzątać mieszkanko i podziałać już świątecznie
Na wadze znowu spadłam, poniżej 60 kg przy 170 cm i brzuszka nadal nie widać. Dziwne, bo ostatnio wciągam słodkie i jem dużo pszennych bułek.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥