Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna,niedaleko mojego miasta(no dobra..1.5 h drogi) jest Polska przychodnia.Taniej niby niz u angielskich prywaciarzy ale ceny Powalaja;/A mi sie przyda na co innego teraz.Bede w Polsce w okolicach 14-16 tydzien to napewno pojde;D Ale nie powiem,ze mnie to boli...Bo nawet nie wiwm ile jest malenstw i czy napewno dobrze sie rozwijaja.A co do objawow...Mnie potwornie mdli przez caly dzien,czesto robi mi sie slabo-zlewam sie zimnym potem i musze posiedziec...I cycuchy swedza xD
-
nick nieaktualnyHmm, a mi wychodzi, że zaczyna się 5 tydzień, a z wynikami badań mam iść do gina dopiero 23.10 to dobrze ??
Mam takie wzdęcia, że wyglądam jakbym była w połowie Jak mi jutro nie przejdzie to pokaże foto, bo aż strach a jak to jednak bliźniaki :o :oaciulka, lauda lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Hmm, a mi wychodzi, że zaczyna się 5 tydzień, a z wynikami badań mam iść do gina dopiero 23.10 to dobrze ??
Mam takie wzdęcia, że wyglądam jakbym była w połowie Jak mi jutro nie przejdzie to pokaże foto, bo aż strach a jak to jednak bliźniaki :o :o
Ja byłam wczoraj na wizycie, żeby przepisał luteine to następną wizytę z badaniami mam na 24. 10. Mój lekarz stwierdził, że nie ma się co spieszyć.Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Hej:-) dołączam do Was dziewczyny:-) Termin z kalendarza wyszedł na 1 czerwca i jak dla mnie idealnie, ale wszystko może się przesunąć. Jestem z Warszawy, mam 22 lata, staraliśmy się 5 miesięcy, po porodzie. Poprzednia ciążę straciłam,w 23 tyg urodziłam córeczkę, stwierdzono niewydolność ciśnieniowo szyjkową. O córeczkę która od nas odeszła staraliśmy się ok roku. Teraz jestem juz po wizycie, następna wizyta w czwartek. W tej ciąży zostanie mi założony szew okrezny.Dodatkowo biorę luteiny 200mg i euthyrox 25 se względu na wysokie tsh. Czuje się dobrze, tylko przeziębienie mnie zlapalo:-) A jak wy się czujecie? Macie jakieś złote dobre rady na przeziębienie<3?
lauda lubi tę wiadomość
-
Ja o dziwo budzę się rano wcześnie a wieczorem kładę się spać w miarę normalnie, ale w ciągu dnia są chwile, że muszę się położyć i zdrzemnąć się z 10 minut;) Ja właściwie od dwóch tygodni kaszlę. Najpierw był syrop z cebuli i herbata z cytryną, a wczoraj mąż kupił mi syrop Prenalen. Mam nadzieję, że szybko mi to przejdzie. No i poza tym wietrzę mieszkanie i cieplutko się ubieram. Kochane mam jeszcze do Was jedno pytanie. Czego używacie do higieny intymnej? Może Wasi lekarze coś Wam polecili? Ja niestety zapomniałam swojego o to póki co zapytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 10:16
-
Mnie lekarz powiedzial ze lepiej domowymi sposobami ale gdyby bylo gorzej to wrocic i cos poleci bezpiecznego:-) Jak do tej pory zaliczylam juz mleko z miodem i z maslem, mleko z czosnkiem, herbata z miodem i imbirem, woda z cytryna i miodem, zaparzone gozdziki na bol gardla-suuper, syrop z cebuli tez juz przerobilam:-)
-
Zyrcia wydaje mi się że taki termin ok
Ja poszłam od razu bo byłam przerażona ta chlamydiozą i ANA. A na 6.10 miałam wizytę umówioną już od 3 miesięcy W ogóle u mnie takie kolejki że już miejsc nie ma na ten rok i chyba będę musiała prywatnie chodzić -
Kochane wpadam przeslac Wam pozdrowienia z rozowej Mam nadzieje ze moje pazdziernikowe testowanie bedzie dodatnie i tez zalapie sie na czerwiec 2015! Wiec oby do zobaczenia!
Wszystkim jeszcze raz gratuluje! :*aciulka, lauda, Z., Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam czerwcówki!
Oczywiście nei chce wam życzyć nudnej ciąży, niech ona będzie niesamowitym przeżyciem dla każdej z Was Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu jak najmniej zmartwień i trudnych chwil gratuluję mamyCzarnaa94, aciulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZyrcia oraz inne dziewczyny... Ja dzisiaj po przebudzeniu użalałam się nad sobą chwileczkę, że nie mam typowych objawów ciążowych... no wymiotów, mdłości i tak dalej. A tu masz, jak mnie nie zaczną piersi i sutki rwać, piec, swędzieć... No to już poznałam co to są objawy
Poza tym zdarzają mi się napady głodu. Zjadam wtedy banana, albo dwa tłumacząc sobie, że gdyby tak teraz przyszła ochota na rzyganko, to bananem łatwo i w jedną i w drugą stronę
Suzanna, pisałam wcześniej o poradach położnej co do herbaty, ale nie przekonała mnie kobitka oj nie. Ja bym się próbowała "podnieść" właśnie herbatą z miodem i cytryną, albo z sokiem malinowym.
P.S. Byłam dzisiaj na drugiej becie. Wynik 428,73. Fasolka produkuje na potęgę
P.S.2. Gdybyście miały wolną chwilkę i chciały sobie coś oglądnąć, to proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=GZk4hT7ncv0Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 21:05
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Kochane wpadam przeslac Wam pozdrowienia z rozowej Mam nadzieje ze moje pazdziernikowe testowanie bedzie dodatnie i tez zalapie sie na czerwiec 2015! Wiec oby do zobaczenia!
Wszystkim jeszcze raz gratuluje! :*
Daisy, wiesz jak bardzo trzymam za Ciebie kciuki!? Baaaaaardzo!!! Buziaczki :*Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaa i przypomniało mi się co jeszcze Wam chciałam powiedzieć: mój mąż dzisiaj gadał do brzucha i mówi: "no rośnij, rośnij mała fasolko, a mamusia będzie naszą kochaną godzillą" Dżizas! Faceci to są jednak z innej planety... xD
Powyższe skłoniło mnie do zgłębienia tematu żywienia, tak abym jednak w "kochaną godzillę" się nie zamieniła. Oto rezultat poszukiwań, dość ciekawa lektura
Plik do pobrania http://www.imid.med.pl/klient1/uploads/aktualnosci/poradnik_zywienia/poradnik_zywienia_kobiety_w_ciazy.pdfWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 21:23
Z., Czarnaa94, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny