Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny. Bylam u Roszkowskiego, bardzo fachowe badanie. Sama zastawka to żaden problem, najczesciej zresztą wszystko jest ok w 2 trym, wada sie cofa. Ale jest to jeden z predyktorow wad genetycznych wiec amino zrobie, tą wersję ktora w przypadku chlopcow mozna od 11tyg ciąży
-
nick nieaktualnyja mam niedomykalność zastawki ale nie wiem jakiej nawet
a wyszło mi to dopiero teraz przy ciąży, wcześniej bardziej się męczyłam, ale myślałam, że to kwestia kondycji lub anemii. Trzymam kciuki aby okazało się, że wszystko jest okej :* poza tym po to są te badania, że sporo wad można już leczyć w łonie matki ! Ale myślimy pozytywnie !!
-
Nieukowa bo to tak jest, jednych wynik uspokoi a drugim nerwów napsuje. Do samego porodu będę się zastanawiała czy malutka jest zdrowa. U mnie wynik zaniżyło wodonercze, może oznaczać ZD a nie musi. Lekarze dalej z tym niechcą nic robić tylko mam czekać do połówkowych, tylko łatwo się mówi.
Ok nie smęce już. Amelka jest zdrowa jak rybka i tego się trzymam -
nick nieaktualnyMonia chodzę od zawsze do Grudnia
Ja też miałam biopsje kosmówki robioną ( pobieraną) u Roszkowskiego super lekarz i fachowiec.
Agata, Aga napewno będzie dobrze mocno trzymam kciuki, po badaniu tylko odpoczynek !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 23:09
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:Monia chodzę od zawsze do Grudnia
Ja też miałam biopsje kosmówki robioną ( pobieraną) u Roszkowskiego super lekarz i fachowiec.
Agata, Sista napewno będzie dobrze mocno trzymam kciuki, po badaniu tylko odpoczynek !!
A gdzie zamierzasz rodzić jeśli mogę zapytać -
nick nieaktualnySista kochana, bedziesz jeszcze miala większy brzusio, a w czerwcu bedziesz chciała mieć już normalny
zawsze pod koniec ciąży tak jest.
A ja znów urosłam, rodzina się śmieje, że lekarz mnie oszukuje bo tam są bliźniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 23:06
-
nick nieaktualnyMoni w Rybniku bede rodzic. Grudzień tam pracuje i to On będzie robił CC. Tak miałam w poprzedniej ciąży i nic się nie zmieni
Niestety Twojej lekarki nie znam bo zawsze wybierałam mężczyzn:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 23:08
-
nick nieaktualnyMonia tak Orzepowice
ale musimy po świętach na kawkę się umówić
szpital bardzo fajny ale i jak wszędzie zdążają dię wpadki. Rodziłam tam i spędziłam z Kubą ( choruje na zanik mięśni ) wiele dni na rożnych oddziałach i za każdym razem było ok . A gdzie Ty mieszkasz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 23:23
-
nick nieaktualnyA to kawka musi się odbyć
super może razem spotkamy się na porodówce .. oby
matematycznie możliwe. Cc bede mieć ok tydzień wcześniej a wystarczy, że Twój maluszek posiedzi dłużej w brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 23:29
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmm, czytam o waszych skurczach i tak jak inne dziewczyny też zaczęłam się zastanawiać. Od jakiegoś czasu, szczególnie wieczorem czuję takie napięcie i pobolewanie w podbrzuszu. Sama już nie wiem czy to skurcze, czy co... Tak sobie myślałam, że skoro tam się cały czas coś dzieje, to pewnie normalne. Ale ja jestem z tych, co zawsze ignorują wszystkie objawy (z zapaleniem płuc chodziłam miesiąc i leczyłam syropem z cebuli zanim poszłam do lekarza).
Akurat w poniedziałek byłam u gina, a ja nic nie powiedziałam, bo taki mam głupi charakter... Kolejna wizyta w styczniu
Jak odróżnić taki niepokojący ból od normalnego? Bo zakładam, że istnieje jakiś rodzaj "normalnego bólu"... A te bóle zaczęły mi się jakoś po odstawieniu luteiny