Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie! ten mój to na pewno był z niedzieli i codziennie dolewali mu wody + maggi dla smaku;-)
lauda wrote:Viola, wiesz że za mną też chodził smak na rosół i myślałam o Tobie kiedy zastnawiałam się w jakiej knajpie ja mogłabym zjeść. Ale zaraz sobie pomyślałam też, że w sumie rosół to pewnie na niedzielę gotują i w czwartek mogę zastać stary, albo mrożony... I tym sposobem postanowiłam poczekać do niedzieli -
U mnie rozmiar 70e i niestety też wiem jak ciężko jest kupić taki stanik w rozsądnej cenie. Ale teraz piersi już nieco urosły, a mi nawet się to podoba.
lauda cieszę się, że u Ciebie również wszystko w porządku.
Zapomniałam jeszcze napisać, że lekarz ustalił termin na 2.06.
U mnie dziś makaron z tuńczykiem. Lubię to;) -
i jak łatwo zmienić na nowy
cieszę się jak dziecko
kobiety, jak piszecie o jedzeniu to mi ślinka cieknie! dziś poszły pierogi mieszane - te na słodko z serem i te z kapustą i grzybami - wszystko w tłuszczyku, skwareczkami i cebulkąMoje 4 kochane Aniołki
-
Witam Was dziewczyny, ja jestem z październikówek, i już mam końcówkę ciąży...
I jako, że zostało mi sporo lekarstw, to chciałam poinformować że mam do dyspozycji (tym którzy potrzebują) 26 tbletek Duphastonu (26 bo mam 3 blistry i wszystkie ponaczynane, zamiast skończyć jeden i wziąć drugi) ich termin jest do 2018 roku...
Oraz
2 opakowania No-spy Forte - NOWE: ich termin też jest do 2018 roku...
Prosze pisać na priv
Przepraszam za spam jakby co... -
nick nieaktualny
-
U mnie tez piersi urosły że wylewają się ze stanika tez niedługo będę musiała pojechać na zakupy miałam większe B ale teraz to ogromne C a tak mnie bolą że nie się dotknąć jak przytulam sie do męża to bolą.. czytałam że po pierwszym trymestrze przestają bolec mam taką nadzieję ;)Teraz też zwiększyły mi sie mdłości nie chęć do jedzenia..ale dobrze że tylko rano mam mdłości bo bym chyba umarłą jak by to cały dzień było hehe ;P
-
Nieukowa wrote:Zapomniałam przez to wszystko że toksoplazmozę jeszcze robiłam Mam IgG+, IgM-, więc świetnie bo mam ochronę dla maluszka
O to tak jak ja, czyli przechodziłyśmy już tą chorobę i dobrze dla maluszków:) -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja tak skacze po stronach żeby wyszukać skutecznych kosmetyków na rozstępy.. wiem ze to wcześnie ale jestem po szkole kosmetycznej i wiadomo jak się zacznie teraz wczesnej stosować kosmetyki skóra będzie już przygotowana na rozciągniecie:)Macie jakieś sprawdzone lub polecone bo wiem że Palmer's jest teraz na topie że skuteczny ale może jakieś inne polecacie?
-
nick nieaktualnyDziewczyny, podbijam pytanie Truskaweczki o kosmetyki. Ja jestem zielona póki co, a chętnie też bym masowała brzuch jakimś balsamem.
Mam też inne pytanie. Przed zajściem w ciążę byłam bardzo aktywną sportowo osobą: a to zumba, a to aerobik, a nade wszystko rower. Z fitnessu póki co zrezygnowałam, ale co sądzicie o rowerze? Nie jakieś tam wyczynowe jazdy, a rekreacyjne, spacerowe? Któraś z Was jeździ?Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:Dziewczynki ja tak skacze po stronach żeby wyszukać skutecznych kosmetyków na rozstępy.. wiem ze to wcześnie ale jestem po szkole kosmetycznej i wiadomo jak się zacznie teraz wczesnej stosować kosmetyki skóra będzie już przygotowana na rozciągniecie:)Macie jakieś sprawdzone lub polecone bo wiem że Palmer's jest teraz na topie że skuteczny ale może jakieś inne polecacie?
Ja w pierwszej ciąży używałam tylko oliwki Hipp. Brzuch miałam naprawde duży ale rozstępy się nie pojawiły. Smarowałam 2xdziennie.
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość