Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
może to głupie co powiem ale chyba jakby nie daj Boże miało się coś stać to by się dawno stało ! mamy silne, zdrowe- bez wyjątku !!!! dzieciaczki
a w czerwcu będziemy stękać na porodówkach i tulić nasze pociechy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 12:11
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJej nie chciałam obrzydzać. Nie opisałam akcji porodowej. Porostu tak naprawdę wszystko przed nami. Jestem pewna, że kobieta w ciąży wie, że dziecko urodzić trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 12:28
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
sss odpoczywaj kochana, super że z dzieckiem w porządku
A1984 myśl pozytywnieMy tu wszystkie będziemy trzymać za Was kciuki więc musi być dobrze, nie ma innej opcji
Dziewczyny muszę się Wam pochwalić, poczułam dziś swoje maleństwo jak się przekręcałoWcisnęło się z lewej strony brzucha, poczułam pod ręką jak się wypięło i było to widać przez chwilę
A potem wcisnęło się w dół brzucha i tak sobie tam siedzi
Jestem taka szczęśliwa, znów wierzę że wszystko dobrze się skończy
Aka81, A1984, Joasia:), Nieukowa, Rozalia, Truskaweczka250, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Hej ja dziś immie z S wybraliśmy dla chłopca będzie mały Devin immie nie spotykane ja jeszcze nie spotkałam kogoś kto takie ma imię... A co do porodu już się boję 2 za sobą więc wiem co mnie czeka
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
A co do zakupów to ja pomalutku jakieś ubranka kupuję, ale to zazwyczaj co na promocjach wyhaczę
No nie mogę się powstrzymać, bardzo mi to poprawia humor
A i maleństwo ma już swoja szufladkę w komodzie
O porodzie staram się nie myśleć bo się panicznie boję. Jak będzie bliżej to wtedy będę panikować -
nick nieaktualnyNo toz innej beczki i ja się pochwale:) bigos zrobiony, ciasteczka upieczone i udekorowane, zakupy zrobione, mieszkanie wysprzątane, prezenty kupione zapakowane, od jutra sprawy rybne
ciasta jeszcze zamówię w cukierni i do świat gotowa
Resztę menu przywiozę od rodzicow bo tam spędzamy wigilie i pierwszy dzień świąt. Kurczę uwielbiam Boże Narodzenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 15:30
zapah_ciszy, Nieukowa, Rozalia, Czarnaa94, A1984, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Cześć my dzisiaj z A. byliśmy na zakupach ostatnie rzeczy dokupowalismy i kupiłam dla mojej królewny i kupiłam komplet ubranek body w przystępnej cenie był i 5 szt w opakowaniu takie słodkie jutro zrobię foto jak będę miała czas:) i humor mamusi się poprawił
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór dziewczyny,
ja już jestem na maksa wyleżana...oszczędzam się nadal, ale dziś umyłam lodówkę i byłam na końcówce zakupów potrzebnych na święta. Zostaje tylko gotowanie, ale to już domena mojego męża
Póki co nic z większych rzeczy dla dzieciaczka nie kupuje, trochę dostanę a resztę to zdążę i w maju dokupić. Mąż tylko wspomniał że woli kupić nowego x landera, a ja kłócić się nie będę skoro chce sponsorować
Jeśli chodzi o bóle w macicy, to ja właśnie przez nie trafiłam na IP. Kłuło mnie dosyć mocno i wolałam to sprawdzić. Lekarka mnie uspokoiła że to całkiem normalne, mam wziąć nospę jak mnie chwyta i leżeć.
Pisałyście że wiele z was bierze przeziębienie. Mnie ostatnio też dopadło. Lało mi się z nosa, w gardle drapało i ogóle osłabienie. Zrobiłam sobie syrop z cebuli, a na katar kupiłam maść majerankową. Do tego piłam cały dziń herbatę z miodem i na drugi dzień jak ręką odjął. Także u mnie się to super sprawdziło, więc może i wam pomoże.
A1984 trzymam mocno kciuki za twoje jutrzejsze badanie i za wszystkie wizytujące! Będzie dobrze, mamy zdrowe dzieciaki
P.S. Zdjęcie od mojej mamy, kupiła wnuczkowi:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 20:17
Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki! Ja dzis robilam ostatnie zakupy prezentow, 5h na sklepach... teraz odpoczywam z lektura- kupilam swojej mamie ale sama sie wkrecilam:"Mama dookola swiata". Genialnie opisane obyczaje ciazowe z calego swiata, nawet moj maz sie zafascynowal mimo ze omija temat ciazy szerokim lukiem
A1984 kibicuje ci jutro i zaciskam kciuki za pomyslny wynik badania.
Adze zreszta tak samo!
Dziewczyny ja dzis sie tez zastanawialam czy to dalej normalne ze mnie w szyjce czasem kluje. Troche mi ulzylo ze nie jestem sama
Kurujcie chorobska, ja mam chwilowo spokoj, a chorowalam non stop przez 1 trymestr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 22:57
aga87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiana witaj, to jesteśmy mniej wiecej w tym samym czasie, ja mam termin na 23 czerwca:)
Rozalia dzieki za przypomnienie o syropie z cebuli, wlasnie sobie zrobilam:) herbata z miodem i cytryna faktycznie stawia na nogi, dzis juz lepiej.
Mnie tez tam w srodku czasem zakluje, lekarz mowil, ze tak moze byc wiec spokojnie
Ja tez trzymam kciuki za jutrzejsze badania A1984!