Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozalia dobrze, że u Ciebie wszystko ok, odpoczywaj a Bąbluś niech rośnie
Sss twoje maleństwo wywędrowało gdzieś i wszystkich wystraszyło, mam nadzieję jednak że już wszystko będzie dobrze i to sie nie powtórzy. Fajnie że podsyłacie te łóżeczka, wózki, dzięki Wam może coś wpadnie mi w okoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 19:59
Rozalia lubi tę wiadomość
-
Hej Laseczki, Allorene super ze wszystko ok z dzidziusiem no i gratuluję synka!
SSS nie zazdroszczę przeżyć u gina no ale najważniejsze że sytuacja opanowana i dzidziuś jest zdrowy.
Ja łóżeczko mam jeszcze po moich dziewczynach, w sumie stare ale i tak wiem że nikt w nim nie będzie spałżadne z moich dzieci nie spało w łóżeczku i teraz też planuję spać z dzidzią
Dla mnie sa to najpiekniejsze chwile kuedy mam przy sobie taką ciepłą kluseczke no i wszyscy się wysypiają bo nie trzebs wstawać do karmienia a dziecko śpi spokojniej przy mamie...już nie mogę się doczekać !!!!Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Moze taraz ja spokojnie poogladam łóżeczka, wózki itp, ja to nie mam dokładnie nic ale znam moja siostre wszystkie ubranka mam juz odlozone i chyba beda pasowac mbo kroi sie chłopak kolejny w rodzinie. Na 13 dzieciakow tylko 3 dziewczynki sa w rodzinie a u mojego meża odwrotnie...
Bylam przedchiwla u mojego gina bo zawdzownil zebym wpadla i wszytsko ok maly rozciagniety i raczej juz nie powinien sie tak wciskac. Jutro juz nie musze jechac a dzis bedzie mi sie lepiej spalo.
Musimy sie trzymac dziewczyny terez tylko musi byc lepiej .......Alorrene13, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualnyviola moje chłopaki też nie spały do ok 3 miesiąca w łóżeczku, potem tylko w południe, dlatego na początek chcemy kupić tylko taką "mobilną" kołyskę,
Bartek jak miał 1,5 roczku uciekał z naszej sypialni w nocy lub nad ranem do o 7 lat starszego brata i chciał z nim spać. Ku ich wielkiej radości kupiliśmy piętrowe łóżko. Teraz już mają osobne pokoje:) Pewnie Julka dla mojej wygody bedzie spała z nami. Już nie możemy się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:34
Viola lubi tę wiadomość
-
Ja tez jeszcze nic a nic nie mam. Dziś po powrocie od lekarza juz miałam w koszyku C&A online z 6 rzeczy, ale zamknęłam stronę i nie zamówiłam
byliśmy tez w sklepie świat dziecka, fajnie urządzone pokoiki tam były, ale raczej nic tam nie kupie, będę oglądać w sklepie a kupie tam gdzie taniej np.w necie
-
A ja już kupiłam cudne body dla dziewczynki z Minnie Mouse i chciałam kupić więcej ciuszków ale przeczytałam na majówkach ze kilku dziewczynom po połówkowym "zmieniła" się płeć. Postanowiłam więc się jednak powstrzymać a jeśli już nie będę mogła wytrzymać to kupię coś unisex...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 23:13
-
a ja zrobiłam zakupy w ciucholandzie - rzeczy praktycznie nowe i za parę groszy dosłownie. A dziś zakupiłam na olx mega pakę
zdjęcia wyślę Wam jak mi dojdzie ale wątpię, że będzie to jeszcze przed świętami bo babka niby wyśle w pon kurierem ale wiadomo jak to przez świętami .Viola, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
widzę dziewczyny, że już zaczynacie pełną parą kupowanie:)
Nie można się powstrzymać co?
Ja na razie grzecznie się powstrzymuję i jeszcze nic nie kupiłam.. ale pewnie po świętach w nowym roku powolutku zacznę organizować rzeczy. Szczególnie, że to pierwsze dziecko, więc człowiek pewnie o połowie ważnych rzeczy nawet nie pomyśli
Ale mam nadzieje, że takie rzeczy wyjdą między innymi tutaj dzięki waszym cennym radom i uwagom -
nick nieaktualny
-
Mnie doktor powiedziała w 11 tygodniu ciąży, że prawdopodobnie chłopak.. ale żebym jeszcze tego nie brała na pewno, ale raczej tak....
Po czym wróciłam do domu i wyczytałam to samo co Ty, że w tym tygodniu narządy wyglądają tak samo... a tak podświadomie czułam, że chłopczyk i się nastawiałam. Więc po przeczytaniu i nastawieniu się, trochę się zmieszałam.
A potem.. w tygodniu inny lekarz powiedział mi, że chłopak:)
Więc chyba chłopak
I się zastanawiam, na jakiej podstawie powiedziała to Pani doktor w 11 tygodniu... może jednak są opatrzeni i gdzieś nawet różnice mogą widzieć nawet tak wcześnie...chociaż w takim tygodniu pewnie duże prawdopodobieństwo pomyłki istnieje.
orchidea33 wrote:Hej,
Powiedzcie mi w ktorym tyg lekarz wam powoedzial plec.? Ja bylam w 12 tyg i powoedzial ze Moze byc chlopak Ale w tym tygodniu. To wszyscy wygladaja jak chlopaki.. -
nick nieaktualny
-
My dziś skończyliśmy 15 tygodni równo i dowiedzieliśmy sie
jak gina powiedziala mi ze chłopak, to śmiałam sie i mowię ze to dobrze, a potwierdzi sie na połówkowym, a ona na to : no raczej się już nie zmieni, widzi pani... I pokazuje mi coś wystającego
wiec podejrzewam ze z dziewczynki na chłopca to moze sie zmienić pierwotna opinia, ale nie odwrotnie. Oczywiście na 100% pewna być nie mogę ale na 99% chyba jestem
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie dopadł straszny ból gardła, całą noc nie śpie, jak tak dalej pójdzie to pewnie lekarz będzie grany..ani płukanie ani ten cały prenalen do ssania nie pomaga, bez sensu
Ale dzięki temu pooglądałam łóżeczka, te z ikei chyba najbardziej mi pasują
Miłego dnia! -
Niestety, mnie dopadl kaszel, rano mam taka flegme ze nie moge odkaszlnac. Musze sie wybrac domapteki po sol fizjologiczna i bede sie z corka inhalowac, to najlepsze lekarstwo na katar i kaszel.
Wczoraj jeszcze pojechalam sama na zakupy, chcialam kupic tez przy okazji mojej Zuzi sukienke pod choinke, i w planach na swieta mam zrobic galarete z nozek a w naszje pieknej Trzebnicy w zadnym miesnym nue bylo nozek, obeszlam cale miasto...znalazlam tylko w intermarche. Wiatr wial okropny, glowe chcialo urwac...potem ubieralysmy choinke, zrobilam obiad i koniec. Moj kregoslup odmowil miposluszenstwa. Mam w domu balagan, jutro troche posprzatam. Nastawilam rosolek niedzielny mniam mniam moglabym jesc rosol codziennie.[/url]