Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam słonecznie
A nasz wybór na początku trafi na tzw kołyskę/ taką niewielką na kółeczkach i z karuzeląA w późniejszym czasie, gdy tego może bedzie wymagać sytuacja chcę takie
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79928450/
No i już mogę się pochwalić... czuje ruchy malutkiej:)!! Narazie tylko jak leżę na plecach ale są coraz bardziej wyczuwalne. Uwielbiam to!!!
Jak tam przygotowania do świąt ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:47
Kikusia, Muniek, Nieukowa, nenette, aga87, Scintilla lubią tę wiadomość
-
My chyba też w ikei kupimy łóżeczko ale chyba to http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/00248529/
Joasia ale ci zazdroszczę tych ruchów,też już bym chciała poczuć moje maleństwonie mówiąc o płci,a z tym muszę do 8.01 czekać.
Moje przygotowania mogę powiedzieć że nie wyglądająsłodko się obijam
troszkę tylko posprzatalam i to by było na tyle. Może w poniedziałek się zmobilizuje
Joasia:) lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
My chyba też skok na Ikeę zrobimy po łóżeczko, choć mam takie myśli, żeby ns początek kłaść szkraba w szufladzie w komodzie w naszym pokoju, bo nie wiem czy zdążymy z remontem pokoiku, a w naszym pokoju nic się już nie zmieści
Zamieszczam wczorajsze foteczki naszej Lili
Serionie wiem jak jej może być wygodnie w takiej pozycji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 13:05
Joasia:), asiaaaaaa, Rozalia, nenette, aga87, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki!
Wpadłam na chwilę się przywitać. Wczoraj niestety wylądowałam z bólem brzucha na IP i spędziłam tam cały wieczór, w domu byliśmy dopiero koło północy... Na szczęście okazało się że nic się nie dzieje, że macica trochę wariowała ale lekarka powiedziała że to norma. Mały ma się dobrze i rośnie, więc jestem spokojna na święta.
Gratuluję pozytywnych wizy i trzymam mocno kciuki za następne!
Ja lecę odpoczywać, bo mam teraz dużo leżeć i prowadzić oszczędny tryb życia.
Miłego dnia kochane! -
nick nieaktualnyGratuluje wizyt i pierwszych ruchów:) ja i na jedno i drugie musze jeszcze poczekac, a płeć pewnie poznamy dopiero na połówkowym czyli na początku lutego..
Rozalia słuchaj się lekarzy i wypoczywaj jak każą
My jedziemy dzis w koncu po choine!Rozalia lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:no taki wybór jest
chyba mąż zamówił na gwiazdke małemu ale to tajemnica -
Joasia:) wrote:Muniek też na nie zwróciłam uwagę ale jak coś to chce z szufladami. Z doświadczenia wiem ze się przydają. Tak to nie wykorzystana przestrzeń
Mi nie zależy właśnie na szufladzie bo planujemy cały komplet tych mebelkow kupić także będzie miejsca dosyć. Ale wiadomo czasu jeszcze sporo więc może jeszcze co innego sobie ubzduramze mną to nigdy nie wiadomo.
Joasia:) lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Truskaweczka250 wrote:Mój sie pytał co chcę na gwiazdkę, powiedziałam ze nic specjalnego bo sama nie wiem i zdecydowalismy ze kupimy dla Milenki łóżeczko i dlatego szukam;) też mi sie podobaja uniwersalne:)
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Hejka . Niedawno wrocilam z zakupow. . co do wczorajszej wizyty to/powiem tak, wszystko wporzadku , wszystko na miejscu, zastawki w sercu sie zamykaja , ogolnie ok, nie bede pisac o liczbach bo nie ma sensu. Ale na poczatku nie bylo kolorowo maly tak sie wcisnal w kont i zwinal jak rulonik tylko kregoslupem w odwrotna strone i nie mogl sie wygrzebac akcja serca nspadla do 107 i juz mielismy do szpitala jechac zeby dali jakas kroplowke a noz sie rozprostyuje ale wkoncu moj lekarz zaczal naciskac mi na brzuch u jakims cudem udalo sie malucha wygonic z mojego malego rogu macicy. Nie uwiezycie po rozprostowaniu sama glowa zajmowala to miejsce gdzie caly sie zwinal. Akcja serducha wrocila i juz potem zaczal fikac. Potem lekarz sie przynzal ze pierwszy raz wogole cos takiego sie mu zdazylo ze nikt mu nie uwierzy. I w sumie gdyby nie badanie prawdopodobnie bylo by po dziecku. Jutro mam podjechac do lekarza do szpitala to zerknie czy jest na miejscu. Nawet mojemu lekarzowi sie nogi ugiely. A potem moje cisniene bylo za duze i mam leki obnzajace i mam monitorowac caly czas. Jak wyszlam to sie poryczalam dobrze ze moj byl ze mna bo nie wiem jak bym wrocila.
Tak wiec od poczatku jest niezle. Tesciowa mi powiedziala ze kiepsko wygladam a jak tu wygladac przy takich akcjachMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualny
-
Gratulujemy Wszystkich udanych ( planowanych ) wizyt i tych nie planowanych na IP z dobrym zakończeniem.
Dopisując się do tematu "łóżeczkowego" spodobała mi się podana opcja :
http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik-kolyska-w-1-wercia-140x70-i4913415768.html
jednak musimy poczekać jeszcze z zakupem ze względu na planowany w lutym remont więc chętnie dalej podpatrzę Wasze propozycje