Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki. Ja po wizycie wszystkoo jest ok, dzidzius zdrowy itp ma wszystklo co trzeba, na 20 % chlopak... Jutro wam kpowiem szczegolowo bo padam na twarz jeszcze mi cisnienie dzisiaj skoczylo
Scintilla, XxMoniaXx, Inesicia, Rozalia lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualnyAz włosy dęba staja od takich szpitalnych historii, niestety w kazdym miescie sie to zdarza nawet w tych z super opieka dla noworodkow-ja mam podobne wspomnienia z instytutu matki i dziecka w warszawie, niby taki specjalistyczny szpital..
Dobrze Zyrcia,ze juz w domu i z dzidzia ok:) -
Zyrcia uff dobrze że z Leonkiem jest wszystko w porządku a co do szpitali to coś mnie trafia jak czytam takie rzeczy jednak szpitale w Polsce to wykańczalnia tragiczne powojenne obiekty i myślenie!Jak bym miała kasę to nawet bym się nie zastanawiała tylko rodziła bym w prywatnej klinice!
odpoczywaj oszczędzaj się będzie dobrze:)
-
gdybym ja miała kasę to też bym bez wahania szła do prywatnej kliniki. Przynajmniej tam mają inne podejście wg mnie . No ale mamy jak mamy i musimy się zadowolić państwowym szpitalem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 22:02
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja chciałam rodzić w Gamecie w Rzgowie w prywatnym, bo już mają kontrakt z NFZ na porody, ale po dzisiejszej wizycie na szterlinga i w związku z tym, że są znajomości decyduje się na ten szpital i zmieniam też lekarza na takiego, który tam pracuje. Dodatkowo remontują tam porodówkę i mają skończyć na wiosnę to się wyrobię
A tam nawet na izbie było mydło i papier w toalecie to już szok
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Hej ja dziś po wizycie żadnego ryzyka nie ma że moje bebe chore minimalne jak u każdego ale wyniki piękne no i Emilka okazała się być Emilem
potwierdzenie 100% 16.01.2015 jestem cierpliwa i czekam ważne by zdrowe
A mi obojętne czy chłopak czy dziewczyna
mój dziś łezki w oczach boimy się mocno po tylu stratach ale staramy się myśleć pozytywnie i to pomaga nam mocno. A jak u ciebie nieukowa jak ???
Scintilla, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Hej ja tez melduje sie po wczorajszej wizycie.
Z samej wizyty jestem srednio zadowolona. Gin wmusil we mnie lutke 2x na dobe bo niby mi macica twardnieje ale chyba bym to czula, co? a jedyne co czuje to wzdecia po mleku ktore wczoraj wypilam ;/
Dziecko mi sie zgielo w kwadrat i sie crl zmierzyc nie dalo, jest cos miedzy 9a 10cm, plec dobrze sobie ozmaczylam genetycznie, wg gina 90% Lilka, takze mozecie wpisac
I bajer: mala miala czkawke (mega rzadkosc podobno tak wczesnie to zarejestrowac) i na ekg miala co jakis czas dodatkowa fale taka smieszna bo podskakiwala
fotki takie se, ale wrzuce dzis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 09:03
-
Witajcie;)
Ja się dzisiaj dobrze czyje ale późno chodzę spać bo mi się nie chce i trochę jestem nie wyspana ale wypiłam kawkę i jest ok:) Wczoraj oglądałam łóżeczka bo chcemy kupić i tyle tych ogłoszeń ze oczopląsu już dostałam i sama już nie wiem hehe ale niektóre taki śliczne dla małej królewny sąAle nie chce kupować przesadzonych różowych bo a mdło by było:)
Mnie też możesz Zyrcia dopisać do listy że córeczka Milenka -
Zyrcia najważniejsze że z dzieckiem jest ok
a wspomnienia ze szpitala mam niestety bardzo podobne. Z tym że jeszcze ordynator chciał wyłudzić ode mnie pieniądze za łyżeczkowanie, leżałam na sali z 3 ciężarnymi i w końcu wyszłam na żądanie a raczej zabrali mnie rodzice bo byłam w opłakanym stanie psychicznym i nie potrafiłam sama o sobie decydować. Miesiąc później niestety trafiłam do tego szpitala jeszcze raz najprawdopodobniej z grypą żołądkową ale rodzinny chciał żeby mnie gin zbadał. No a gin stwierdził że jestem blada i położyli mnie na oddział, leżałam 3 dni cały czas mówili że wszystko ok nic mi nie jest, faszerowali czopkami i antybiotykami po których jeszcze bardziej wymiotowałam i czułam się jak naćpana. W końcu wyszłam na żądanie za co zostałam zwyzywana, a na wypisie napisali że przyjęli mnie z silnymi bólami brzucha (oczywiście to kłamstwo) a rozpoznanie zapalenie narządów miednicy małej... Ręce mi opadły i modlę się aby nigdy więcej tam nie trafić.
No ale kończę te smuty, nasz kraj to kraj absurdów i nic na to nie poradzimyOby tylko żadna z Nas już nie musiała wylądować w takich warunkach.
Muszę Wam powiedzieć że faktycznie odkąd nie śpię na plecach to mi się brzuch nie napina -
XxMoniaXx wrote:http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-materac-g-p-k-posciel-z-falbana-i4868487977.html
my mamy takie
a wzór : pomarańczowe owieczki na samym dole aukcji jestbo chcemy uniwersalny
ŁadneA to już kupiliście łóżeczko?
Mi to się podobają beże i brązy, też tak uniwersalnie
A tych pościeli to taki wybór... Ciężko się zdecydować na coś.
-
XxMoniaXx wrote:no taki wybór jest
chyba mąż zamówił na gwiazdke małemu ale to tajemnica
Aha, superMy z łóżeczkiem będziemy zwlekać jak najdłużej bo nie mam pojęcia gdzie je postawimy. Wynajmujemy tylko 2 pokoje 48m więc jest ciasno. Myślę też o kołysce zamiast łóżeczka ale to trzeba przemyśleć
XxMoniaXx lubi tę wiadomość