Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Życzę Wam moje drogie czarodziejskich chwil, ciepłej, rodzinnej atmosfery, uśmiechów, zdrowia, pyszności na stole, cudownych prezentów, spełnienia marzeń, wyjątkowego Sylwestra i wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku. Abyśmy urodziły zdrowe dzieciaczki i miały z nich samą radość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 09:48
Sista, nadine24, nenette, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
Wracam dzis do domu. Co prawda mam nakaz lezenia, ale dobre i to:-)
nadine24, Alorrene13, Sista, Aka81, Magda_lena88, Kikusia, nenette, Joasia:), A1984, Katha81, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Nie będę się rozpisywać, bo każdy doskonale wie czego potrzebuje, dlatego przede wszystkim życzę Wam spełnienia tych wszystkich życzeń oraz wszelkich marzeń, aby nam te najbliższe pół roku minęło jak jeden dzień i oczywiście zdrowia dla Was i naszych maleństw
Sista, Magda_lena88, nenette, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dolaczam do mniejszosci bedziemy miec coreczke:-) A mial byc chlopak bo podobno wyladnialam:-)
Mala wazy 187 gramow:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 11:45
Magda_lena88, Truskaweczka250, Alorrene13, nenette, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Hej
Raz jeszcze wesołychrodzinnych, spokojnych, pełnych ciepła Świąt
i byśmy szczęśliwe dotrwały do końca ciąży
i mogły cieszyć się Naszymi Bobasami zdrowymi oczywiście
i najukochańszymi na świecie
A my dziś wg. BBF zaczynamy 17tc(16t+0dz)
I chyba jednak rośniemy (takie porównanie brzuszka):
Przygotowania kulinarne do Świąt już za mnąkoreczki gotowe, babeczki i piernik upieczone tylko się wystudzą i poleję je czekoladą i pozostaje czekać na tę wyjątkową kolację w roku
A przy okazji pomaluję sobie pazurkimam nadzieję, że to nie szkodzi Bejbikowi
no i do wizyty pozostało 5 dni
pozdrawiamTruskaweczka250, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Magdalena piękny rosnący brzusio
mój chyba stanął w miejscuu mnie to może tak wyglądać bo ja też do najszczuplejszych przed ciążą nie należałam
Ale np. u mojej siostry brzusio pojawił się dopiero 18tc
ale za to później rósł
dość szybko.
-
Inesicia wrote:Dolaczam do mniejszosci bedziemy miec coreczke:-) A mial byc chlopak bo podobno wyladnialam:-)
Mala wazy 187 gramow:-)
Gratulacje! Duża dzidzia nasza miała w na początku 17 tyg 158g Ale już pewnie urosławiesz że jednak więcej dziewczynek na przyszły rok się zapowiada niż chłopców? Fajnie same królewny będą
u nas też miał być chłopiec bo wszyscy mówili że ładnie wyglądam i jednak dziewczynka:) macie imię dla dzidzi?
-
Magda_lena88 wrote:Kochana jeszcze się doczekasz
u mnie to może tak wyglądać bo ja też do najszczuplejszych przed ciążą nie należałam
Ale np. u mojej siostry brzusio pojawił się dopiero 18tc
ale za to później rósł
dość szybko.[/QUOTE
ja też do najszczuplejszych nie należe ale co jak co ale po Twoim zdjęciu jakoś dodatkowych tłuszczowych kg nie widać
mam nadzieje, że tempo wzrostu brzuszka sie polepszya ruchy jakieś już czujesz ?
-
Cześć dziewczyny
Jestem w domu, powiem wam że te 3 dni w szpitalu były dla mnie masakrycznie ciężkie..., sam zabieg jak dla mnie bolesny, może nie bardzo ale czułam, miałam bez znieczulenia miejscowego, mam 6 nakłuć na brzuchu i dwa razy wkuwała mi się do pęcherza płodowego, za pierwszym razem niby wszystko ok, ale za cholerę nie mogli pobrać płynu i tak wierciła mi tą igłą po czym okazało się że jest zatkana..., i musieli wkuwać się drugi raz, a dlaczego mam sześć nakłuć to nie wiem, czułam że mnie kłuje nie wiem czy dalej nie szło czy co także mam 4 podskórne i 2 do pęcherza, ale ogólnie przeżyłam więc nie ma tragedii, przeleżałam 1 dzień ale wczoraj od powrotu już się nie dałociągle w ruchu, niestety inaczej nie idzie, jeszcze musiałam z młodym na doraźną wieczorem jechać i dostaliśmy w prezencie na święta ospę
poprostu jak nie urok to sraczka, wygląda jak dalmatyńczyk tylko w czerwone plamy
, teraz tylko zostaje mi oczekiwanie na wynik, 3 tygodnie...
mam nadzieje że bedzie ok, a co do płci to jeden lekarz na usg jeszcze przed amnio stwierdził ze widzi genitalia męskie, za to lekarka która robiła mi sam zabieg po jak ją zapytałam to stwierdziła że chyba dziewczyna ale piętą jej zasłania więc musimy czegać do wyników badań wtedy będziemy wiedzieć na stówę
A tak poza tym, nie jestem specem od składania życzeń także WESOŁYCH ŚWIĄT i zdrowych maluszków!Alorrene13, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja też do najszczuplejszych nie należe ale co jak co ale po Twoim zdjęciu jakoś dodatkowych tłuszczowych kg nie widać
mam nadzieje, że tempo wzrostu brzuszka sie polepszya ruchy jakieś już czujesz ?
bo to od razu po świętach
i tyle smakołyków będzie
Co do ruchów to niestety jeszcze nie poczułam albo nie odróżniam ich od ruchów tych wszystkich bebechów w brzuchuMoże na święta Bobas zrobi nam niespodziankę i go poczuję tak wyraźnie
nie ukrywam, że chciałabym już. Jednak ostatnio czytałam, że przy pierwszej ciąży na pierwsze ruchy mamy czas nawet do 22tc
więc staram się być spokojna. 29.12 wizyta to się lekarza spytam
Aga87 - cały czas 3mam kciuki za wyniki- wierzę w to, że będą jak najlepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 13:41
-
Witwm i ja. Pierogi zrobione karp tylko w panierke reszta gotowa plecy tak bola ze jak usiadlam to juz nie moge wstac.
Wiec i ja skladam Wam zyczenia Wesolych, spokojnych, rodzinnyvh swiat. Niech Wasze malenstwa w brzuszkach rosna zdrowo i zeby uaktywnily sie w ten wigilijny wieczor. Dodatkowo chcialabym Wam zyczyc zdrowia, kasy, sexu, i spelnienia marzen.Joasia:), nadine24, nenette, Scintilla lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyHej Mamusie
radosnych, wesołych Świat Bożego Narodzenia spędzonych z najbliższymi:)
Z pozdrowieniami od Leona, który już czeka na uczte dzisiejszego wieczorubuziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 17:05
Aka81, Joasia:), Muniek, nadine24, szczesliwamama, nenette, Nieukowa, Czarnaa94, aga87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny