Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeh dziewczyny. U mnie święta beznadziejne. Zamartwiałam się cały czas, brzuch mam napięty jak kamień. Luteina i nospa nie pomaga, ale nie chcę jechać na IP żeby znowu mnie nie zostawili jak nic na to niby nie mogą poradzić
Zmieniam lekarza, ale idę do niego dopiero 19.01. wcześniej zrobię prywatnie połówkowe, ale i tak bardzo się martwię
-
Hej widze ze morale niskie... mnie maz i tesciowie-lekarzd wspieraja w pozytywnym mysleniu- czasami tez mam napiety brzuch ale oby to bylo naturalne. Nie chce sie martwic na zapas tym bardziej ze nic nie boli, a ja mam pelno energii
Trzymam kciuki Zyrcia i Kasia, bedzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 21:09
Sista lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy którąś z was ma wysokir ciśnienie? Jak tak to jakie to są wartości i czy cos na to bierzecie? Dzisiaj byliśmy w gościach bo juz umawialismy sir od dwóch miesiecy. Od wczoraj pobolewala mnie glowa, co prawda mój M mnie lekko zdenerwował bo do domu mu się nie spieszylo, ale zmierzylam sobie u nich i mialam 147/85.
[/url]
-
Czesc Dziewczyny!! Troche mnie zmartwily te Wasze wpisy, ja mam od kilku tygodni bez przerwy napiety/ wzdety? brzuch, ale szczerze mówiąc myślałam, że to normalny objaw
Co do USG to też nie warto sie naświetla zbyt czesto, ale postanowilam przed polówkowym iśc do niezaleznego lekarza z dobrymi opiniami na USG, chociaz do mojego prowadzacego mam pelne zaufanie. Czy któraś z Was jest z Wroclawia I może mi polecic dobrego gina? Nie było mnie jakiś czas dlatego nadrabiam: czy dużo przytyłyscie I czy znacie już płec? Ja nie znam, a nastepna wizyta u mojego dopiero 20.stycznia.
Pozdrawiam świątecznie I życze pokoju w sercuBuziaki
-
Cześć dziewczyny jak tam po świętach? ja tak ciężko się czuje nie jadłam dużo ale już wszystkiego nam dosyć dzisiaj obudziłam się w bólem głowy trochę przeszło ale nie czuje się najlepiej:( wczoraj mój A słuchał brzuszka i stwierdził że słychać pływanie rybek hehe szkoda że ja nie czuje jeszcze ruchów bo bardzo bym chciała:) ale wczoraj u moich rodziców tak przy wszystkich głaskał mój brzuszek taki dumny przyszły tata:)milutkie to było:)
Scintilla, Joasia:), Aka81 lubią tę wiadomość
-
Na moje pytanie ostatnio o napięty brzuch - ginekolog zainteresował się nagle tym ile razy się wypróżniam
- spodziewałam się jakiegoś super profesjonalnego, medycznego wyjaśnienia - a w zamian dostałam zalecenie przyjmowania magnezu i ewentualnie Nospy lub Espumisanu.
Jeśli szyjka jest długa - a brzuszek napięty bez jakiś większych, dodatkowych dolegliwości bólowych to lekarze chyba nie podchodzą do tego tematu zbyt poważnie
ja również trzymam kciuki aby Wasze objawy ustąpiły!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 10:35
Truskaweczka250, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Ja też właśnie wczoraj wyczytałam że macica może tak reagowac na skurcze jelit. Staram się dużo pić i od dziś przerzucam się na jakąś lekkostrawną dietę, zobaczymy czy będzie efekt
Kwas foliowy już odstawiałam w 12 tygodniu i biorę tylko witaminy i tam jest podstawowa dawka 400. Od przyszłego tygodnia mam je brać juz tylko co drugi dzieńTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Dziewczyny mam pytanie bierzecie nadal Kwas foliowy czy już nie??
-
Truskaweczko biorę pregna plus i w nich jest kwas foliowy.
Dziś rano Mąż trzymał rękę na brzuszku i ja i on poczuliśmy ruchMoja kochana Amelcia ma się dobrze, chciała nam przekazać, żebyśmy się nie martwili o nią.
Plamień nie ma,dzięki Bogu. Zauważyłam, że dzień przed plamieniami wysypuje mi twarz i bolą mnie piersi, powiedziałam to ginowi przez tel. mówi że hormony i sprawdzimy ich poziom. Oby to było tylko to.......
W pon. muszę zrobić usg zobaczyć co z małą po tych plamieniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 10:52
Truskaweczka250, Sista lubią tę wiadomość
-
Kasika ja też biorę Pregnę Plus
ależ fajnie, że mała się poruszyła
dziewczyny macie już duże brzuszki ? ja po tych waszych wczorajszych wpisach zaczęłam panikowac. Wizyta dopiero 16 stycznia, ja objawów brak , piersi chyba okapły, brzuszek nie rośnieale swój miałam troszke tłuszczowy więc już sama nie wiem
-
Monia mi rośnie mi brzuch tylko jak mam wzdęcia, wtedy śmiało mogłabym powiedzieć ze jestem przynajmniej w 7 miesiącu
poza tym też cisza, jedynie wczoraj oberwalam 3 kopniaki. Dzisiaj znowu cisza, nawet bulgotania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 11:02
-
Ja powiem Wam szczerze że tez brałam Fembion Natan plus z omega ale moja dzidza go nie przyswaja jak go biorę to po nim wymiotuję
( nie wiem dlaczego te witaminy mi nie wchodzą..i na razie łykam tylko kwas i magnez..
-
Scintilla wrote:Truskaweczko jeśli zależy Ci na DHA a w tabletkach dzidzia odrzuca to może spróbuj MÖLLER’S BABY - jeśli nie przeszkadza Ci smak Tranu oczywiście
-
Truskaweczka250 wrote:Tzn ja kupiłam w kwasem omega w listopadzie gdzie rzadko jadłam ryby, ale pobrałam ze dwa tyg i później już nie mogłam wymiotowałam po nich i odstawiłam..w wigilię wzięłam kompleks witamin bez omega i tez zaraz odruch wymiotny po 10 min:(
Czyli Fasolka nie lubi medykamentówTruskaweczka250 lubi tę wiadomość