Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj więc był dobry dzień na USG
- u mnie też w porządku, kruszyna rośnie - wierci się i postanowiła całe badanie leżeć do nas pupą więc płeć nadal nie pewna.
Ponieważ jutro większość dnia spędzę w kuchni - chciałam Wam wszystkich życzyć - SPOKOJNYCH, ZDROWYCH ( czyli takich min. bez wzdęć, bez plamień i niepotrzebnych napięć brzuszka ), RODZINNYCH ŚWIĄT !
Mam nadzieje, że te z nas - które jeszcze nie doświadczyły pierwszych ruchów właśnie w Święta "coś" poczują
http://wrzucaj.net/images/2014/12/23/Merry-Christmas-Newborn-Pictures-Aves-Photography-Dallas-Fort-Worth-Family-Christmas-Love-Yall0862.jpgAka81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny super wieści dzisiaj
gratuluję udanych wizyt i zdrowych maluszków.
Cieszę się razem z wami. Zazdroszczę wam że wiecie już co tam w brzuszkach rośnie,ja sporo jeszcze muszę poczekać.
Raz jeszcze wesołych świąt
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Hej dziewczyny. Wiem zaczynam byc nudna. Boli mnie w prawym boku takie klucie i hmm czasem mam takie wibracje w tym miejscu. Na czucie ruchow za wczesniem boje sie ze maly znowu cos wykombinowak chyba ze ja juz jestem przewrazliwiona. Czy ktoras tak miala?Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
-
Mnie dzisiaj z każdej strony rwie i kłuje jak tylko ruszę się z łóżka. Wczoraj lekarz mnie trochę uspokoił, że takie bóle to mogą być po nadmiernym wysiłku, a mogą też pojawić się bez powodu, ale raczej nie znaczą nic złego. Po prostu trzeba odpocząć
Tak czytam, że te Wasze dzieciaczki ciągle się tak czają z tym co mają między nogami, a moja to za każdym razem rozkłada nóżki i zaczyna mnie to niepokoić żeby jej tak nie zostało na później -
Cześć Dziewczyny
gratuluję wszystkim podglądania dzieciaczków i życzę Wam przede wszystkim spokojnych Świąt, żeby była miła i rodzinna atmosfera a maluszki w brzuszku dały się odczuć że tam siedzą.
co do glukozy. Ja wzięłam ze sobą pół cytryny i Pani mi wcisnela ją do tego napoju. Szczerze? Jak dla mnie był pysznytakże nie nastawiajcie się negatywnie do tego bo to jest dobre
a cytryna wyniku nie falszuje, tak mi mówił ginekolog
-
Kochane kobietki
Życzę Wam z całego serca dobrych, ciepłych Świąt Bożego Narodzenia, wielu radości, uśmiechów, szczęśliwych chwil z bliskimi. Aby dalsze dni ciąży, nie przynosiły nam niepokoju, żadnych złych wyników, a tylko dobre informacjeZdrowiutkich bobasków i pomyślnych porodów w czerwcu!
Po prostu szczęścia dziewczyny !!! Gratuluję dobrych wizyt, kciukam za kolejne i za trudne przypadki, mamusie martwiące się. całuuuusyyy :*
nadine24, Scintilla, Joasia:), Katha81, lilirose, Sista lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny:
Cudownych, białych, miłych,
radosnych, pogodnych, spokojnych,
zdrowych świąt upływających we wspaniałej atmosferze
życzy Kasika z mężem i Amelkąno i dziewczyny żeby już żadnej nic złego się nie przydarzyło i nasze maluchy rosły zdrowe!!!!
Scintilla, Joasia:), Katha81, lilirose, Sista lubią tę wiadomość
-
Hej. A ja wlasnie bylam na usg, maz mnie podpuscilmzebym smsa napisala do mojego lekarza , w sumie bole sa normalne ale dla swietego spokoju kazal przyjechac na oddzial jak nam sie nudzi. Heee akurat ma dyzur u mnie w szpitalu. Mam 10 minut samochodem . no i wszystko ok
Jeszcze raz spokojnych swiatgosi_a, Joasia:), Katha81, lilirose, Scintilla lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Robiłam test obciążenia glukozą bo na czczo glukoza wyszła mi 93. Po teście okazało się że mam cukrzycę ciążowa i muszę przejść na dietę. Odkąd pilnuje tego co jem cukier mieści się w normie
a 29.12 dopiero mam wizytę u diabetologa. 30.12 ginekologa więc rok kończę u lekarzy
-
nick nieaktualnysss to super, ze dobrze, ja tez mam ciagle takie klocia i ciagniecia, a dzis to jakies apogeum. Chyba po swietach tez zrobie usg..
No i tez mi wyszlo cisnienie i dostalam leki, jak nie urok to wiadomo co, no ale nic nie poradzimy. Nie ma co sie martwic bo to jeszcze gorzej, grunt ze dzialamy z tym -
gosi_a wrote:Robiłam test obciążenia glukozą bo na czczo glukoza wyszła mi 93. Po teście okazało się że mam cukrzycę ciążowa i muszę przejść na dietę. Odkąd pilnuje tego co jem cukier mieści się w normie
a 29.12 dopiero mam wizytę u diabetologa. 30.12 ginekologa więc rok kończę u lekarzy
co lekarz to opinia, podpytam następnym razem. W zasadzie 3 tygodnie to może nic mi nie będzie bo 14.01 mam połówkowe, a 19.01 normalną wizytę
-
Hej dziewczyny, ja tak na szybko w wirze świątecznych przygotowań. Jutro pewnie znów nie będę miała czasu więc życzę spokojnych i radosnych Świąt
Joasia:), Katha81, lilirose, Sista, nadine24, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja tez Wam życze wspaniałych, magicznych Świąt! Najpiękniejszy prezent już w zasadzie dostałyśmy więc cieszmy sie tym świątecznym czasem jeszcze bardziej
odpoczywajcie kochane, niech to będą radosne dni
Joasia:), lilirose, Sista, nadine24, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Ja również chciałam życzyć wszystkim tu obecnym mamusiom radosnego okresy ciąży, szczęśliwego donoszenia i cierpliwego doczekania czerwca....a na końcu czeka na nas największa i najwspanialsza nagroda-nasze DZIECKO. Rodzinnych, pogodnych Świąt i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku babeczki !!!!
Katha81, lilirose, Joasia:), Sista, nadine24, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Ja na szybko rowniez zycze wszystkim, spokojnych, zdrowych, radosnych Świat spedzonych w gronie swoich najblizszych. Obysmy za rok wszystkie spedzily swieta z naszymi ukochanymi dzieciaczkami.
Ps. Ja nadal czekam na wiadomosc czy bede mogla wyjsc na swieta do domu.Sista, nadine24, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
nadine24 wrote:też miałam 93 na czczo i nie zostałam nigdzie skierowana, a może też powinnam
co lekarz to opinia, podpytam następnym razem. W zasadzie 3 tygodnie to może nic mi nie będzie bo 14.01 mam połówkowe, a 19.01 normalną wizytę
Na początku tego roku zmieniła się norma i tak jak było 100 to teraz jest 90. Koniecznie zapytaj lekarza. -
nick nieaktualny