Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katha81 wrote:Ja zajadow nie mam ale od poczatku ciazy peka mi skora na ustach. Smaruje balsamen do ust ale i tak caly czas mam strzępki na ustach
Katha z ustami mam tak samo. Smaruję kremem nivea na noc i trochę pomagaKatha81 lubi tę wiadomość
-
Weszłam na chwilkę, bo tak jak wspominałam wcześniej jutro zjeżdża się do mnie rodzinka i pewnie nie będę miała czasu siąść do komputera.
Tak więc kochane ciężarówkiŻyczę Wam aby ten cudowny czas Świąt Bożego Narodzenia był przepełniony rodzinną atmoferą pełną miłości i radości. Niech Święta upłyną Wam spokojnie wraz z maluszkami, które nosicie pod sercem. Wszystkiego dobrego i do usłyszenia
Trzymajcie się ciepło!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 23:48
Scintilla, Truskaweczka250, Kikusia lubią tę wiadomość
-
Ale się rozpisałyście
Ja skończyłam dekorowanie mieszkania i pieczenie ciastek. Jutro jeszcze dokończę pakowanie prezentów i ostatnie porządki. Nareszcie święta!
Kikusia, gratuluję!
Nieukowa, dziękizmieniłam na chłopięcy, bo prawdopodobnie synka Szymka w brzuchu noszę
Kochane, gdybym już miała nie wpaść to życzę Wam pięknych Świąt Bożego Narodzenia i duuużo dużo zdrówka dla Was i maluszków:*
Scintilla, Joasia:), Kikusia lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Coś ostatnio nie dają mi pospać
a dziś znowu zakupy,czyste szaleństwo! Uwielbiam święta,dawać prezenty,ale biegać za nimi nie cierpie.
Szkoda że śnieg zszedł i raczej ciepłe święta nas czekają,nie czuć tego klimatu.
Również przyłączam się do życzeń,dziewczyny spokojnych,radosnych i cudownych Świąt Bożego Narodzenia,przede wszystkim zdrowia dla was i dzieciaczków
Miłego dniaScintilla, Joasia:) lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Melduje sie i ja z rana...
Poki co leze, ale jak sobie pomysle ile mam roboty, sprzatac lazienke, golabki, potem na miasto, potem w domu barszcz i karpatke...to na sama mysl boli mnie kregoslup.
jutro znowu czekaja mnie pierogi i uszka.
Milego dnia Wam zycze, jeszcze zyczen nie skladam, bo pewnie bede jeszcze sto razy zagladac.[/url]
-
Dzień dobry Wszystkim,
... ja również zgłaszam moją gotowość do Świątecznej pracy - chociaż nie ukrywam, że leń jaki siedzi we mnie chętnie by jeszcze pospał.
Pomału się czymś zajmę to odsunę od siebie złe myśli - dzisiaj się o 17.00 wizytujemy i nie ukrywam, że strasznie się tego boję
Życzymy udanego dnia - bez przemęczeń ..
-
nick nieaktualnyWitam i ja
końcowe sprzątanie i ostatnie pranie mam w trakcie. Gotować nic nie muszę bo święta ja z małą spędzam u babci i mamy a mąż niestety w pracy. Jakąś sałatkę tylko zrobię. Pierniczki upiekłyśmy wcześniej.
Ja wizytuję dziś o 15:15 i też bardzo się boję, ale musi być dobrze. Wczoraj oglądałam program o porodach i w nocy przyśnił mi się mój maluch. Taki był ładny i od razu po porodzie mówił do mnie MAMOnenette, Truskaweczka250, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny
Ja dzis zle sspalam. Krzyz mnie bolal. Niemoglam znalezc pozcji do spaniaja wizytuje o 12. Teraz juz sie wykapalam i ide cos zjesc. Troche roboty jednak mam bo jeszcze nas spakowac musze bo jedziemy w nocy do PL, wizyta, male zakupy ale trwaja dlugo bo pelno ludzi w miescie i jeszcze ciasto, 2 prania i mycie poglog ale do sprzatania to meza zaciagne wieczorem. Uff...niewiem czy dam rade.
Wpadne potem powiem wam o wizycie...a Wy tez sie nieprzemeczajcie -
nick nieaktualny
-
Bry
Miałam dziś okazję zobaczyć nasze maleństwo. Rączki sobie podniosło pod główkę i się leniwie przyciągałoMierzone nie było bo ponoć już teraz się tak nie mierzy od głowy do pupy. Na połówkowym będzie dokładne mierzenie np obwód brzuszka. Zapytał mnie czy czuje ruchy bo jestem szczupła, powiedziałam - niestety nie, to się uśmiał i powiedział żeby się nie martwić bo w pierwszej ciąży to może być miedzy 20 a 22 tyg. No więc czekam dalej
Dostałam znów skierowanie na morfologie, mocz i chyba ponownie toxo. A później będzie legendarna paskudna glukoza
U mnie też robota czeka. Muszę dokończyć ubieranie choinki, zrobić barszczyk, podłogi... a siedzę i odpoczywam bo mnie podróż do lekarza zmęczyła
Miłego dnia i kciuki za wizytujące - samych dobrych wieści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 10:16
Katha81, Scintilla, nenette, Aka81 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, ja tez dzis mam meeeega lenia i do tego brzuch ciagnie znowu, a roboty huk jak na zlosc
nie wiem skad u mnie tyle prania, nie chce myslec ile go bedzie jak maluch pojawi sie na swiecie
Z. gratuluje udanej wizyty i trzymam kciuki za kolejne
Ide ogarniac dalej ehScintilla, Z. lubią tę wiadomość
-
Gratuluje pozytywnych wizyt i trzymam kciuki za te przyszłe
wcześniej też plątały mi się po głowie jakieś czarne myśli ale jakoś od wczoraj moje myśli zmieniły kierunek, bo skoro już tyle nasze dzieciaczki są już z nami to już napewno nie mają ochoty się z nami żegnać
A ja też jestem świeżo po wizycie, wczoraj ważyliśmy i mierzyliśmy maluszka - ma już ponad 15cm i waży 133gjestem też już umówiona na usg połówkowe , jak ten czas leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 10:34
Scintilla, Z., Katha81, nenette, Truskaweczka250, Kikusia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja chce sie dzisiaj pochwalić moim brzuszkiem
i jeszcze kilkoma rzeczami co kupiliśmy dla niuni:) Mamy łóżeczko które A kupił na Mikołaja:) Mamy kilka ubranek i Leżaczek bujaczek odkupismy za symboliczna kwotę od znajomej praktycznie za bezcen:)
To brzuszek :
Ubranka:
Leżaczek- Bujaczek:
Z., nadine24, Katha81, lilirose, nenette, Scintilla, Kikusia, Aka81, Joasia:), Muniek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z bólami pleców - rozciągajcie się. To naprawdę pomaga i pozwala całkiem pozbyć się problemu na kilka miesięcy. Linkowałam Wam do youtuba.
Sama przeszłam kontuzję odcinka lędźwiowego i nie wyobrażam sobie życia bez rozciągania się przynajmniej raz w tygodniu.
Truskaweczka, ale brzusio śliczny! U mnie płasko... A chciałabym już żeby coś wystawało. Lekarz pociesza, że w II trym. nadgonię, że u szczupłych osób później widać, że miałam mdłości itd. a tak chciałabym już
I ubranka jakie słodkie, córeczka będzie pięknie wyglądaćJa się na razie rozglądam za kołyską. Chcę na pierwsze pół roku mieć kołyskę zamiast łóżeczka, bo jest mobilna, można z nią po całym mieszkaniu jeździć i świetnie zastępuje wózek, który jakby nie patrzeć, ma brudne koła po każdym spacerze. No i opcja bujania też jest super pod kątem usypiania bejbika.
Trzymam kciuki za wizytujące!
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 11:21
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
My łóżeczko kupiliśmy ale możną do kupic płozy to tez kołyska będzie:)
do tego w zestawie był ochraniacz falbanka, baldachim i Materac gryczano-kokosowy:) ale to złożone mamy ale poczeka na niunięale takie słodkie dodatki dla maluszków kurcze nie mogę się doczekać jak będzie to stało w pokoju:)
-
Truskaweczka250 wrote:My łóżeczko kupiliśmy ale możną do kupic płozy to tez kołyska będzie:)
do tego w zestawie był ochraniacz falbanka, baldachim i Materac gryczano-kokosowy:) ale to złożone mamy ale poczeka na niunięale takie słodkie dodatki dla maluszków kurcze nie mogę się doczekać jak będzie to stało w pokoju:)
A kiedy planujecie szykować pokoik? Kupujecie mebelki?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
my z mężem też mamy konflikt serologiczny na ostatniej wizycie mój gin powiedział żeby się nie przejmować bo w tych czasach są środki które przed tym zabezpieczają, nie pamiętam jak on mi to mówił przed czy po porodzie dostaje się zastrzyk które powodują że przeciwciała są niegroźne.
tylko w przypadku gdyby wystąpiło krwawienie to koniecznie muszę się do niego zgłosić.
Mówił też że w 1 ciąży te przeciwciała są tak słabe że nie ma szans żeby dzidzi coś się stało. problem pojawia się jak to 2 i kolejna ciążą ale to po to podają ten zastrzyk.
nie ma co się martwićSista lubi tę wiadomość