Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sista ja mam taki sam problem z ciśnieniem na wizycie u gin jest podwyższone, w grudniu zalecił mi pomiary ciśnienia codziennie, kupiłam wiec ciśnieniomierz elektroniczny bo niby wygodniej i jak nim mierzę to wychodzi strasznie niskie 90/60 , wiec z moim M kupiliśmy w sklepie medycznym taki tradycyjny zegarowy i na min już norma 115/65.
ja dziś wieczorem mam wizytę postaram się nie stresować, ale jakoś nie potrafię martwię się o mojego maluszka.
Może dziś dowiem się czy będzie chłopczyk czy dziewczynka.Sista, Inesicia, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Wczoraj odwiedził mnie brat który podarował mi wózek, łóżeczko, pościel i ubranka po swoich dzieciach
Zakupiłam dla siebie spodnie ciążowe na allegro za 30 zł, mam nadzieję, że będą dobre bo ostatnio przytyło mi się
Na wizycie u gin (prywatnie i NFZ) zawsze jestem ważona i mam mierzone ciśnienie! Niestety każda położna waży po swojemu, jedna w butach druga bez. Jedna odejmuje 1kg druga 1,5kg także zależy! Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Sista lubi tę wiadomość
-
Stokrotka, Zyrcia też kciukam za Was
Sista sama też zwaracam 2 produkty z C&A (kostium kompielowy i sukienkę).
Jeden ich minus jest taki (w moim przypadku) że nie można zwrócić w sklepie, tylko jeśli zamawiałaś przez pocztę to na poczcie, a jeśli przez GLS to tylko w punktach GLS-u. Właśnie dziś idę zwrócićzyrcia lubi tę wiadomość
-
Sista wrote:A ja głupia na pytanie lekarki w czwartek czy chcę L4 odpowiedziałam po wahaniu Nie...bo dużo spraw w pracy. A tak bym sobie teraz zdalnie w dresie z domku pracowała. Mi wyjechał w delegacje i wraca w czwartek późną nocą, chata wolna;)
Zyrcia, trzymam mocno!
Ps. ale się rozpisałyście, nie nadrobię!
Wiecie co, chyba czuję lekkie łaskotkiCzyżby syn wysyła mi pierwsze sygnały?
zyrcia lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
A ja właśnie wróciłam z wizyty, wszystko spoko, dostałam skierowanie na tę nieszczęsną krzywą cukrową
poza tym Hania rośnie, od zeszłego tygodnia przybrała 30 gram, obecnie waży 296g i na 3D coraz bardziej podobna do tatusia
no i jeśli chodzi o seks to od teraz tylko w zabezpieczeniu
szczerze tylko raz w życiu użyłam prezerwatywy i powiedziałam że nigdy więcej, więc chyba będzie celibat
Ciśnienie skakało mi tylko na pierwszych wizytach, teraz już chodzę na luzie więc i ciśnienie w normie
Trzymam kciuki za dziewczyny wizytujące w najbliższych dniachAnia1704, Inesicia, Alorrene13, nenette, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlorrene ja zawsze pytam czy mam zdjąć ale zawsze słyszę, że nie ma takiej potrzeby! ale teraz będę zdejmować
potrzebuję zakupić dla siebie jeszcze bluzkę ciążową, tylko chciałabym jakąś z nadrukiem np. bocian lub coś podobnegoAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
Hejka
trochę mnie nie było a tu już tyle czytania
Odnośnie ciuchów to ja ostatnio zaopatrzyłam się w H&M,jedne spodnie i leginsy takie po domu,a jedne jeansy na wyjście,powiem że rozmiar jest ok,tylko wiadomo ta guma na brzuchu jeszcze ma spory luz,także myśle że spodni już nie będę żadnych kupować,jak się zrobi ciepło to tylko jakieś tuniki albo sukienki.
Ja na każdej wizycie jestem ważona,tylko bez butów,ciśnienie też mi mierzą,ale zawsze jest w normie.Mam w domu wagę,ale zawsze pokazuje mniej niż u lekarki.Jak na razie w sumie nic nie przytyłam,tylko tą różnicę co wcześniej schudłam,także jest ok.Ale mój apetyt ostatnio jest wręcz nie do zaspokojenia,mój mężczyzna chyba strasznie dużo ze mnie wysysaoby jakiś wielki się nie urodził
No i rusza się strasznie,wczoraj to pobił rekord. Cały dzień praktycznie czułam kopniaki.Raz nawet z mężem widzieliśmy jak brzuch mi się ruszaale mój luby miał ubaw.
Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytachAnia1704, Sista lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Sista wrote:Kasiu - a myślałam, że tylko ja tak mam, i biję rekordy w skokach ciśnienia. Po wizycie spada do normy?
Tak, spada do normy. Lekko mam podwyższone to 2 i gin mówi że małą dawkę na zbicie mi da od 24 tc -
Alorrene13 wrote:Stokrotka, Zyrcia też kciukam za Was
Sista sama też zwaracam 2 produkty z C&A (kostium kompielowy i sukienkę).
Jeden ich minus jest taki (w moim przypadku) że nie można zwrócić w sklepie, tylko jeśli zamawiałaś przez pocztę to na poczcie, a jeśli przez GLS to tylko w punktach GLS-u. Właśnie dziś idę zwrócić
Czyli GLS nie pofatyguje się do mnie po przesyłkę ? Myślałam, że w C&A zwroty działają jak w Zalando. Dobrze wiedzieć -
nadine24 wrote:A ja właśnie wróciłam z wizyty, wszystko spoko, dostałam skierowanie na tę nieszczęsną krzywą cukrową
poza tym Hania rośnie, od zeszłego tygodnia przybrała 30 gram, obecnie waży 296g i na 3D coraz bardziej podobna do tatusia
no i jeśli chodzi o seks to od teraz tylko w zabezpieczeniu
szczerze tylko raz w życiu użyłam prezerwatywy i powiedziałam że nigdy więcej, więc chyba będzie celibat
Nadine - a czemu sex tylko w prezerwatywie? Jaki powód? -
nick nieaktualny
-
Co do tego żelaza to poczytaj dobrze bo wiem że np. Szpinak ma go dużo ale niewiele się wchłania dlatego trzeba doczytać z czym jeść żeby faktycznie dawało efekt.
Ja się ważę w domu, nago i na glodnego co sobotę bi wtedy zaczynam nowy tydzień ciąży. U lekarza też jestem ważona zawsze po usg wiec mam na sobie połowę ciuchów i jestem bez butów. Ciśnienie też mi mierzą ale nie od razu po przyjściu tylko po ok 10 minutach, zawsze w normie. Zresztą ważą mnie i mierzą też u diabetologa więc mam dość często mierzone ciśnienie.lilly78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żyrcia gdzie taką fajną kiecke kupiłaś
Dziś najbardziej depresyjny dzień w roku
http://polska.newsweek.pl/blue-monday--dzis-najbardziej-depresyjny-dzien-roku,100654,1,1.html
Mnie się zdecydowanie udziela, a Wam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:13
zyrcia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, my już po wizycie
Wszystkie organy i te różne parametry są ok i prawdpopodobnie będziemy mieli AnielkęAle ginek powiedział że jeszcze na następnej wizycie potwierdzimy. Mała waży 371 g. Zalecił mi pić magnez i elektrolity i brać no-spę, to na napinanie brzucha i kołatanie serca. No i też dostałam skierowanie na krzywą cukrową ble
Co do ubrań to ja śmigam w legginsach ciążowych i ostatnio kupiłam 2 bluzki w reserved i sinsay. Zwyczajne bluzeczki nie ciążowe, ale przynajmniej brzuszek wygląda w nich ładnieSista, Z., Alorrene13, Ania1704, Inesicia, Rozalia lubią tę wiadomość