Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja się dzisiaj jakoś męczę
nie dość że jestem przeziębiona to w południe tak mnie zabolała prawa nerka że musiałam sie położyć
i kłuła mnie co jakoś czas, Mała się kreci kopie i nie wiem czy to ona mi takie kopy daje czy coś innego.. wyniki moczu mam dobre i nie wiem skąd te kłucie nigdy tak nie miałam. Oby to mała tancerka
-
Bylam u dentysty udało się zaczęli mi leczyć kanalowo ale ostatnie wypełnianie bedzie dopiero po porodzie zrobimy rtg i dentystka zobaczy kanały dzieki temu zaoszczedzilam 200zl i przyjechałam z kuzynem który pracuje w pizza hut dzisiaj każda pizza za 19.95 a on ma kartę zniżkową 25% więc zamówiłam dwie duże pizzę za 30zl i mam w nagrodę.
Ania1704, Czarnaa94, Joasia:) lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyRozalia wrote:Ja mam 175 cm wzrostu i chciałabym być mniejsza
W ogóle jak patrzę na Wasze zdjęcia brzuszków, to macie takie śliczne piłeczki, a mój jest tzw rozlany i bardziej mój synuś rośnie w biodra niż do przodu
? Mój R. ponad 190 cm to Leon będzie mega klocem
Kieckę kupiłam w vero modzie na wyprzedaży za 50 zł
Ja już po wizycie, lekarz konkretny. Zbadał mnie i wszystko w porządku, jak tak będzie do następnej wizyty to zaczniemy odstawiać powoli luteinę i resztę lekówJedyne co to mam założyć zeszyt, mierzyć ciśnienie dwa razy dziennie o tej samej porze, wszystko zapisywać i mu pokazać. To w związku z arytmią.
No i wagą ruszyłanadrobiłam to co schudłam, w sumie od początku ciąży przytyłam 600 g
więc chyba nie źle
Z., nenette, Ania1704, Rozalia, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja muszę się wyżalić
właśnie przyjechała do mnie rogówka robiona na zamówienie i szlag mnie trafia bo wszystko jest nie tak, po pierwsze jest dłuższa niż sie umawialismy co zaburza całą moją wizje salonu, niby 20cm ktoś by powiedział tyle co nic, ale wszystko było wyliczone na styk. Pod drugie oparcie jest jakieś półokrągłe, a miało być takie trochę kanciaste, a wszystko mamy kwadratowe więc wygląda jak ni z gruchy, ni z pietruchy
do tego jest siedzisko jest za wysoko i twarde jak kamień, jakbym na drewnianym krześle siedziała! A co jest w tym wszystkim najlepsze? Mój M żeby mieć tych gości z głowy to po ich stronie, na nic moje tłumaczenia że to nie jest zgodne z naszym zamówieniem. Oczywiście wpadlam w szał a na koniec po prostu się rozbeczałam z tej niemocy. Teraz M pojechał z powrotem do pracy, a ja siedzę i patrzę na tę moją "cudowną" rogówkę i mam ochotę wywalić ją przez okno...
-
nadine24 wrote:A ja muszę się wyżalić
właśnie przyjechała do mnie rogówka robiona na zamówienie i szlag mnie trafia bo wszystko jest nie tak, po pierwsze jest dłuższa niż sie umawialismy co zaburza całą moją wizje salonu, niby 20cm ktoś by powiedział tyle co nic, ale wszystko było wyliczone na styk. Pod drugie oparcie jest jakieś półokrągłe, a miało być takie trochę kanciaste, a wszystko mamy kwadratowe więc wygląda jak ni z gruchy, ni z pietruchy
do tego jest siedzisko jest za wysoko i twarde jak kamień, jakbym na drewnianym krześle siedziała! A co jest w tym wszystkim najlepsze? Mój M żeby mieć tych gości z głowy to po ich stronie, na nic moje tłumaczenia że to nie jest zgodne z naszym zamówieniem. Oczywiście wpadlam w szał a na koniec po prostu się rozbeczałam z tej niemocy. Teraz M pojechał z powrotem do pracy, a ja siedzę i patrzę na tę moją "cudowną" rogówkę i mam ochotę wywalić ją przez okno...
A zareklamować możesz? -
zyrcia wrote:Rozalia a co ja mam powiedzieć jak mam 180 cm
? Mój R. ponad 190 cm to Leon będzie mega klocem
Kieckę kupiłam w vero modzie na wyprzedaży za 50 zł
Ja już po wizycie, lekarz konkretny. Zbadał mnie i wszystko w porządku, jak tak będzie do następnej wizyty to zaczniemy odstawiać powoli luteinę i resztę lekówJedyne co to mam założyć zeszyt, mierzyć ciśnienie dwa razy dziennie o tej samej porze, wszystko zapisywać i mu pokazać. To w związku z arytmią.
No i wagą ruszyłanadrobiłam to co schudłam, w sumie od początku ciąży przytyłam 600 g
więc chyba nie źle
Mój mąż ma 190 cm, więc czuję że nasz syn też do najmniejszych nie będzie należałJa to nie wiem po kim taka duża jestem, moi rodzice są sporo mniejsi ode mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 19:44
zyrcia lubi tę wiadomość
-
no właśnie nie bardzo , towar przyjęty i zapłacony , to nie było zamówienie z jakiegoś dużego sklepu tylko od poleconego przez znajomego gościa i teraz to zapewne już by się nas wyparł
nie mogę powiedzieć żeby była zła jakościowo bo wszelkie szycia oraz materiał jest naprawdę ok, ale chodzi tylko o detale
ja zresztą tego też nawet nie mam na piśmie , bo wszelkie dane on zapisywał sobie a my dostaliśmy tylko potwierdzenie zamówienia
co więcej, co ja moge sama jak mój M na którego było pisane zamówienie twierdzi że jest ok? tylko siąść i płakać -
Ania1704 wrote:Czarna gratuluję owocnej wizyty! Napisałaś, że lekarz zalecił Ci pić magnez, a podał jakiś konkretny do picia czy to przejęzyczenie?
Nie mówił jaki konkretny. Tylko tyle że magnez do picia, ja mam chyba zdrovitAnia1704 lubi tę wiadomość
-
nadine mój mąż to też taki że pewnie by zapłacił, aby tylko się nie kłócić i mieć spokój
Spróbuj zareklamować a jak nie to musisz się przyzwyczaić
My z moim od kilku dni myślimy gdzie postawić łóżeczko i mało się nie pogryziemy. Już on mi takie pomysły rzuca że ręcę opadają. Ja mówię że nie będę miała jak do łóżeczka dojść a on że po kanapie przejdęSista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozalia wrote:Mój mąż ma 190 cm, więc czuję że nasz syn też do najmniejszych nie będzie należał
Ja to nie wiem po kim taka duża jestem, moi rodzice są sporo mniejsi ode mnie.
Bo mój brat jest jeszcze wyższy od R. i ciągle głowa poobijana od żyrandoli
wszędzie za nisko
Rozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny